Nesala vairuotojo puse

Pradėjo obivanas, Liepa 01, 2018, 20:26:17 PM

« ankstesnis - sekantis »

obivanas

Sveiki,
corolla verso 2008, klimato kontole, dvieju zonu; Keleivio pusej pucia vesu (nors manau, kad turetu but vesiau)  ora, o vairuotojo - silta, ar bent toki koks lauke. Tiesa, kartais lyg ir pustelna vesesni.  Ka tik uzpildyta freonu.
Gal turit kokiu minciu, kame problema.

Is anksto dekui

Egis_

kazkas su sklendem negerai arba greiciausia su varikliukais sklendziu valdymo

obivanas

na buvau nuemes bardacioka, ten matosi, kad juda kazkas , kai reguliuoju temperatura,  bet rimciau issiardyt atrodo komplikuotai.. Gal   galit kas nukreipti kur ieskoti tokiu instrukciju

ketvirtasis

Citata iš: obivanas Įrašytas Liepa 01, 2018, 22:35:16 PM
na buvau nuemes bardacioka, ten matosi, kad juda kazkas , kai reguliuoju temperatura,  bet rimciau issiardyt atrodo komplikuotai.. Gal   galit kas nukreipti kur ieskoti tokiu instrukciju
Gali pats pasidaryti klimos diagnostiką, susirask info per googlą. Bet greičiausiai tai bus sklendė.

darune

Greiciausia bus kad TRUKSTA Freono.. Pas mane tas pats

Pries pora metu buvo, truko daugiau nei puse reikiamo kiekio. Dbr vel vesina tik keleivio puse ir silpnokai.

Teks vel pildyt

darune

Siandien. Nuvariau siuo klausimu servisa.. Rado 40 gr tiktai :( uzpilde 440 kaip priklauso, dbr tai tikras saldytuvas. Plius 5 gramai tepalo ir 5 dazu.. Po keleta menesiu nandysiu su UV ieskot nuotekio... Utenoje sis apsilankymas 42 eur. 10 darbas ir 8 uz 100 gr freono.

Bacardis

Nelabai ten ka pamatysi su uv, jeigu skylute labai maza... Man irgi leisdavo ir niekas nerado per kur. Tai susileidau spec svirksta ir problema baigesi, jau 2 metai viskas ok.

Venza

Gal galima placiau kas tai per spec svirkstas? Pirma kart girdziu  :think:
Gimes ilsetis,bet priverstas dirbti...

Linus

Citata iš: Bacardis Įrašytas Gegužė 02, 2019, 08:45:46 AM
Va sita priemone: https://www.trafic.lt/visos-prekes/autochemija/priemones-ausinimo-sistemai/a-c-sistemos-nuotekio-sandariklis-errecom-tr1062-c-j7-s2-extreme-30ml-carton-box?id=2149793
Man ji padejo. Ir nemazam draugu ratui taip pat pagelbejo.
Kas ka manote apie sia priemone ? Pas mane vienoje auto irgi truputi leidzia, kas metai reikia papildyti apie 300 g.

dagas

Gal žinote kokio saltumo orą turi pūsti per ortakių įjungus kondicionieriu