Ikalneje kazkas trinas

Pradėjo Jonasa, Liepa 12, 2018, 17:30:56 PM

« ankstesnis - sekantis »

Jonasa

Vaziuojant atbulom i ikalne, ypac diena nepavazinejus, trinties cipimo stambus garsas , taip pat sutojus nuokalneje ir vaziuojan priekiu taip pat tas garsas. Nesuprantu kas tai galetu but? garsas sklinda is priekiniu ratu. Tokvila nieko neardo, apart rankini uzrudijus, bet tai nieko bendro neturi su priekiniais ratais. Kartais net vairas kartu vibruoja su trintim.

Ar galima ant netraulios padeties pakelus su donkratu patikrinti ar sukasi ir nesitrina ratas?

bioparo

abu ratus pakelus galim sukt, nuemus rata turetum pamatyti kas kaip

slashas

Citata iš: Jonasa Įrašytas Liepa 12, 2018, 17:30:56 PM
Vaziuojant atbulom i ikalne, ypac diena nepavazinejus, trinties cipimo stambus garsas , taip pat sutojus nuokalneje ir vaziuojan priekiu taip pat tas garsas. Nesuprantu kas tai galetu but? garsas sklinda is priekiniu ratu. Tokvila nieko neardo, apart rankini uzrudijus, bet tai nieko bendro neturi su priekiniais ratais. Kartais net vairas kartu vibruoja su trintim.

Ar galima ant netraulios padeties pakelus su donkratu patikrinti ar sukasi ir nesitrina ratas?
Man panašu į stringančius stabdžių suportus.

dariux

Arba gal susikraipe stabdziu diskai, kaip sakant gal labai seni ir labai seniai keisti

Išsiųsta naudojantis LG-D802 Tapatalk 4 Lt

arunaskeras

Gal blekutes kur saugo nuo purvo remiasi i diskus
Geras patarimas niekada nebūna pavėluotas. B.Džonsonas
Corolla verso 2009 2,2 l 100 kw
Ford Fiesta 2011  1,4 CDTI

LM

Citata iš: Jonasa Įrašytas Liepa 12, 2018, 17:30:56 PM

Gali pakelti kiekviena rata atskirai ir patikrinti.
Jeigu tokviloj nieko nerado vadinas gal nieko rimto ir nera. Cypia po stovejimo ilgesnio ? Tokviloj nieko nerado nes tu atvaziavai ir " pramankstinai" ten viska. Manau ten gali buti prirudije vidokio sh prisijaupe. Reiktu isardyti viska isvalyti sutepti traukutes kreipianciases ir dings tas cypimas.

Jonasa

Citata iš: LM Įrašytas Liepa 14, 2018, 14:27:06 PM
Gali pakelti kiekviena rata atskirai ir patikrinti.
Jeigu tokviloj nieko nerado vadinas gal nieko rimto ir nera. Cypia po stovejimo ilgesnio ? Tokviloj nieko nerado nes tu atvaziavai ir " pramankstinai" ten viska. Manau ten gali buti prirudije vidokio sh prisijaupe. Reiktu isardyti viska isvalyti sutepti traukutes kreipianciases ir dings tas cypimas.

Ten kaip tik po tokvilos techninio aptarnavimo ir prasidejo, pramanksta taip duoda , bet ir su jos astrei cypteli. O kad po ilgesnio stovejimo cypteli tai ta as zinau ir taip, ten biski kaip matai mano temoje parasiau kitokia situacija, tam tikru rakursu cypia. Tai slasho varianta reiks patikrinti.

slashas

O ką tokvila darė tavo automobiliui?

LM

Citata iš: Jonasa Įrašytas Liepa 15, 2018, 20:45:35 PM
Ten kaip tik po tokvilos techninio aptarnavimo ir prasidejo, pramanksta taip duoda , bet ir su jos astrei cypteli. O kad po ilgesnio stovejimo cypteli tai ta as zinau ir taip, ten biski kaip matai mano temoje parasiau kitokia situacija, tam tikru rakursu cypia. Tai slasho varianta reiks patikrinti.
Pas mane irgi pajudant ar į priekį ar atgal kartais yra toks kaip sugirgždėjimas-sucypimas. Bet pajudėjus ir važiuojnat dingsta. Galvoju Priuso specifika. Aš manau tikrai ten reiktų tik atlikti profilaktinį išardymą ir išvalymą. Pažiūrėti ir suportus.

LM

Citata iš: Jonasa Įrašytas Liepa 15, 2018, 20:45:35 PM
Nuvaryk pas Slasha į servisiuką. Ar Slashas turi servisiuką..? Ar aš klystu..? ;) :smoke:

Jonasa

Citata iš: slashas Įrašytas Liepa 15, 2018, 21:10:36 PM
O ką tokvila darė tavo automobiliui?

Tarpines keite, ir kiek zinau detales sutepe, vienos is tu detaliu yra prie stabdziu ploni metaliukai, ant kuriu jei neklystu vazineja stabdziu kaladeles. Ir visa kita standartiskai.

slashas

Citata iš: LM Įrašytas Liepa 16, 2018, 08:51:46 AM
Nuvaryk pas Slasha į servisiuką. Ar Slashas turi servisiuką..? Ar aš klystu..? ;) :smoke:
Klysti, man automobiliai hobis :)

slashas

Citata iš: Jonasa Įrašytas Liepa 16, 2018, 09:04:19 AM
Tarpines keite, ir kiek zinau detales sutepe, vienos is tu detaliu yra prie stabdziu ploni metaliukai, ant kuriu jei neklystu vazineja stabdziu kaladeles. Ir visa kita standartiskai.
Tai va čia ir bus bėda jaučiu su tais metaliukais, gal gali nufotografuoti abu priekinius ratus, suportus.

slashas

Citata iš: LM Įrašytas Liepa 16, 2018, 08:48:52 AM
Pas mane irgi pajudant ar į priekį ar atgal kartais yra toks kaip sugirgždėjimas-sucypimas. Bet pajudėjus ir važiuojnat dingsta. Galvoju Priuso specifika. Aš manau tikrai ten reiktų tik atlikti profilaktinį išardymą ir išvalymą. Pažiūrėti ir suportus.
Pas mane irgi girgžda, ypač posukiuose lėtai važiuojant ar per kokį gulintį policininką, bet pas mane amortizatorių gumos plyšusios ir amortizatoriaus štokas rūdyja, bet tų gumų pakeitimas kelis kart brangiau nei pati guma, tai pasikeisiu kada su amortikais, bet jau du metus laukiu :)

LM

Citata iš: slashas Įrašytas Liepa 16, 2018, 09:06:00 AM
Tai va čia ir bus bėda jaučiu su tais metaliukais, gal gali nufotografuoti abu priekinius ratus, suportus.
Hobis tai hobis  :smoke: Suklydau. :smoke:
Manau tie metaliukai dar vadinami kreipančiosiomis, jose ir "vaikšto". Štai jas ir sutepa, išvalo. Bet Tokvila tą ir turėjo padaryti..? :think: