Toyota Avensis 2007m 2,0D Pusasis

Pradėjo Trobsikis, Liepa 17, 2018, 15:17:38 PM

« ankstesnis - sekantis »

Trobsikis

Luzo kaires puses pusasis, gal kas zinot kur galeciau gauti. Solorina turi uz 650e. Ieskau pigiau.

ADAS555

Pats turiu panasia beda, kliba abu pusasiai, pakeiciau ilgaji, nerandu trumpojo....

tad noriu paklausti forumieciu. Ar yra skirtumas tarp Toyota avensis t25 pries facelift ir po facelift pusasiu?

t25 2.0 85kw varikliams pusasiu pilna, o 93kw varikliams nerandu, nebent naujus us 120e.... padielkas. kitur visai neraso metu, tik kad t25 2.0 d4d... esu pasimetes :)

kapsis

Citata iš: ADAS555 Įrašytas Rugsėjis 07, 2018, 17:19:56 PM
Pats turiu panasia beda, kliba abu pusasiai, pakeiciau ilgaji, nerandu trumpojo....

tad noriu paklausti forumieciu. Ar yra skirtumas tarp Toyota avensis t25 pries facelift ir po facelift pusasiu?

t25 2.0 85kw varikliams pusasiu pilna, o 93kw varikliams nerandu, nebent naujus us 120e.... padielkas. kitur visai neraso metu, tik kad t25 2.0 d4d... esu pasimetes :)

pusasis ir turi tureti laisvuma, o jei jei per daug kliba tai cia problema gal granatose o ne paciam pusasyje?   jie vat nuo senumo jau   luzta tai cia problema, nes per viduri turi balansine guma, kur po ja kaupiasi dregme ir metalas trunija....  man luzo, suradau srote kita- vel luzo tiesiog sankryzoj pradedant vaziuot po menesio...tada isardzius paaiskejo kad po ta guma jis strunijes iki puses  :D sveiko metalo tik puse belike, tai kur jis laikys....visi srotuose tokie.....  oi idejau kruva laiko   kol suradau sprendima, kur nupirkti nauja GERA nauja  pusasi , kai nuo jokiu kitu avensio modifikaciju deveti netinka :) paddelkos sudas,  o orginalas kosminius pinigus kainuoja....   

ADAS555

Vidines granatos kliba juose, vibracija nuo 110km/h, ratai tiesus pakaba liux. Duodant malku 5/6 pavarom masina kratesi, pakeiciau ilgaji pusasi, tai nebesikrato, bet vibracija liko. Zinau kad ir trumpasis klibantis (vidine granata), tai ji pakeisiu, ratus suvesiu ir ziuresiu kas bus :D

maaz

Galiu parekomenduoti šio pardavėjo/gamintojo (JR). Susiraskit kokio reikią. Pirkau ten du pusašius ir abiem atvejais likau patenkintas. Tiesa, ne toyotom pirkau.

slashas

ADAS555

Radau naudota, gero stovio, bandysiu deti, bet aciu uz nuorodas :)

kapsis

Kokie originalus gamintojai,  gamintojai, chebryte,  Lietuva- auksarankiu salis,    isiimat pusasi,  nuimat granatas(tiesa vienos kazkurios nepavyks nuimt  , teks pasitelkt bulgarke i rankas)  su pliku pusasiu nuvarot i imone "krumplitas" vilniuje,  ten arba jie tures toki pat ( man 93 kw turejo pagaminta)  arba pagamins  per keleta dienu jums reikiama , mokesit deretis naujas pusasis jums kainuos 50-60 eur :) po to  plius viena granata nuperkat(jei neprireike bulgarkes ji irgi sveika )  , kita sena uzdedat ir jums naujas pusasis kainuos  100 eur :)  cia jums perduodu patirti kaip po to , kai "srotinis " pusasis luzo po menesio vel ,   ilgai ir kantriai ieskojau  protingesnio sprendimo ..... :D