Girgzda vairas

Pradėjo MND, Spalis 02, 2013, 16:22:59 PM

« ankstesnis - sekantis »

RDeEsser

Citata iš: robertas1993 Įrašytas Birželis 30, 2015, 00:12:24 AM
Tai uzpiles skyscio pradziai  be variklio pasukinejau vaira o paskui jau su varikliu sukinejau
Gerai,viskas OKi!
E

robertas1993

Beje kai trukdavo skyscio, toks pats garsas sklinda kaip ir tam zmogui su avensiu :-)
Auto:
Toyota Yaris
MB E270 W211

robertas1993

Ir siaip sukinejant pas mane gavos ne burbuliavimai o tiesiog putos teko laukt kol nuses tos putos :D
Auto:
Toyota Yaris
MB E270 W211

aruodas

Pas mane irgi pradėjo girgždėt vairas sukinėjant intensyviau. Toks tylus garsas, tarsi guma į gumą trintųsi. Stiprintuvo skysčio pakanka, jis pakeistas. Keli servisai žiūrėjo, bet nieko nerado. Gal turit minčių dėl ko taip arba patarimą dėl serviso Vilniuje, kuris galėtų diagnozuot?

slashas

Citata iš: aruodas Įrašytas Liepa 16, 2018, 11:02:42 AM
Pas mane irgi pradėjo girgždėt vairas sukinėjant intensyviau. Toks tylus garsas, tarsi guma į gumą trintųsi. Stiprintuvo skysčio pakanka, jis pakeistas. Keli servisai žiūrėjo, bet nieko nerado. Gal turit minčių dėl ko taip arba patarimą dėl serviso Vilniuje, kuris galėtų diagnozuot?
Turbūt žiūrėjo automobilį ant keltuvo? Tokius garsaus reikia tikrinti nuleidus automobilį, kai gauna apkrovos sistemos.

aruodas

Citata iš: slashas Įrašytas Liepa 17, 2018, 22:24:29 PM
Turbūt žiūrėjo automobilį ant keltuvo? Tokius garsaus reikia tikrinti nuleidus automobilį, kai gauna apkrovos sistemos.
A velniai žino. Visko gali būti. Šalia nebuvau. Tiesiog sakiau, kad sukiojant girgžda vairas, prašiau, kad pažiūrėtų, ar nėra grėsmės vairavimui. Vienas servisas nieko nerado, kitas galvojo išsprendęs problemą nuėmęs kažkokią apsaugą iš vidaus. Sakė, kad "kažkas gal daryta vairui". Servisai su gerais atsiliepimais, bet nebūtinai tobuli visame kame.
Bandysiu dar kokį servisą aplankyt, kol pataikysiu  :)
Kartu dar yra atsiradęs kažkoks barškėjimas, kuris girdisi ant mažesnių apsukų. Nežinau, ar tai susiję su vairu. Sukiojant barškėjimas prityla, bet čia gal susiję su pakylančiom apsukom, kai suveikia vairo stiprintuvas.
P.S. labai laukčiau rekomendacijų dėl servisų Vilniuje