Numerio apsvietimas

Pradėjo nera-nicko, Lapkritis 15, 2014, 19:41:08 PM

« ankstesnis - sekantis »

nera-nicko

Perdege viena apsvietimo lempute, ta proga noreciau isidet led abi, kad baltai sviestu, gal kas esat tai padare? Skaiciau, kad gali mesti klaida, nes led maziau naudoja energijos. Tad jei kas susidejes butu idomu su foto pvz. :) gal kas ir salone susidejes?

MindaugasB

As susidejau salone LED, veikia puikiai iki siol. Dejausi ir i gabaritus bei numerio apsvietima. Klaidu nemete man, bet perdegdavo po savaites. Pabandyk, gal pas tave veiks ilgiau :)
Citata iš: Venza
Ir nesvarbu,kad Toyota dyzeliai pripazinti nevykusiais ir ju gamyba nutraukta,bet vistiek tikro lietuvio masina pilkas dyzelis

Saulius SSS

Ne visos meta klaidas. Aprašyme būna psrašyta "no error canbus" tai toms nemeta klaidų.
Ne visada sakyk ką žinai,bet visada žinok ką sakai

MD555

Bandžiau ir sau dėtis į numerį ir gabaritus LED lemputes " no Error canbus" tipo.  Pagrindinė problema kaip ir minėjo, labai greit perdega arba dalis LED'ų pradeda mirksėti ir vėliau užgęsta. Bandžiau įvairių gamintojų, iš įvairių interneto svetainių, įvairių kainų, bet tas pats. Būtų ir man įdomu sužinoti, ar kas LT prekiauja kokybiškais LED...

Bemsas

O kam reikalingas tas LED apsvietimas numeriams? Kaip tik nakti reikia kuo maziau matytusi tas numeris, na nebent tai vardinis uz 5000lt (y).

DRAUDZIAMA deti LED vietoj lempuciu. Teisiskai gali net TA atimti :D Tik pirma su XENON uzbaigs, poto eis gabaritai ir t.t

Pagrindas TA atemimui : transporto priemonės žibinte panaudotas transporto priemonės gamintojo nenumatytas šviesos šaltinis

gts

Gerai Bemsas sako, kuo mažiau nakti matosi numeris tuo geriau  :D  o be to ir be TA galima likti, todėl geriau nerizikuoti, o dėti tokias, kokios priklauso  (+)

MD555

Teisingai, man irgi tas numerio apšvietimas labai jau vaikiškai pasirodė, išėmiau lauk :D
Buvau pasibandęs pavažinėti tik į priekinius gabaritus įdėjęs gana ryškius led'us, tai atrodė visai nieko, gaila tik trumpai, perdegė greit... O šiaip ir aš už natūralumą :) Nes tie ledai kai pradeda blūdyti ir mirksėti, iš vidaus tikrai to nepastebėsi, o atrodysi juokingai :) Kuo mažiau tokių blizgučių, tuo ramiau važinėsi...

nera-nicko

tai isvada, kad ant Lt nera patikimu led lempuciu, kurios bent kokius 3-4 men atlaikytu?

Bemsas

Niurkt

Pas mane išvis raudonai, bet nekrentančiai į akis apšviečia numerius :D
Šiaip asmeniškai man Corolla Verso galas gana negražus, ir tas baltas apšvietimas ryškus kai būna, kažkaip negražiai atrodo visai :D
Buvo: '95 BMW 316i Compact / 75 kW
Buvo: '99 Alfa Romeo 156 1.8 Twin Spark / 106 kW
Yra: '06 Toyota Corolla Verso 2.2 D4D / 100kW

Saulius SSS

Jau beveik metai,kaip turiu įsidèjęs. Nei markstosi,nei ką. Tik ne ant LT pirkau. Esu forume netgi nuoroda įdėjęs kur pirkau ir kaip atrodo.

JeMasLT

Citata iš: Saulius SSS Įrašytas Lapkritis 18, 2014, 09:48:30 AM
Jau metai,kaip turiu įsidèjęs. Nei markstosi,nei ką. Tik ne ant LT pirkau. Esu forume netgi nuoroda įdėjęs kur pirkau ir kaip atrodo.
Nagi nagi. duokš nuorodą į tąvietą kur nufotkinęs ir kaip atrodo

Saulius SSS

Paieška visagalė. Nepatingek.

nera-nicko

As tinginys arba ieskoti nemoku...neradau

Saulius SSS

"LED lemputės"  ir skaitinėji temas. Rašiau vasario 19d. Sėkmės.