Avensio nuo 2003 NAVI

Pradėjo kalpokas, Sausis 28, 2009, 10:18:33 AM

« ankstesnis - sekantis »

Ignas D-cat

Kaip pamačius Navi atskirti, kad ji PVZ yra 5 gen ? Nes kaip supratau į facelift tokia pas mane ir priklausytų...
BMW 320d 1998m.
VW Passat FL 1,9TDI 2001
Toyota Avensis 2,2 D-cat 2006

Bemsas

Citata iš: Ignas D-cat Įrašytas Gruodis 18, 2014, 22:44:52 PM
Kaip pamačius Navi atskirti, kad ji PVZ yra 5 gen ? Nes kaip supratau į facelift tokia pas mane ir priklausytų...

Pagal mp3 uzrasus. Imestas RAV4 skelbimas - 3 gen.

ketvirtasis

Citata iš: Bemsas Įrašytas Gruodis 18, 2014, 22:38:36 PM
gen. - generacija, karta
Prisipratinsi ant savo galvos, jei tokius klausimus uždavinėja, o tu skubi atsakyti tai oi-jo-joi. Kas bus ateity.......nors čia tavo reikalas.

Naujokas

Klausimas, ar sita tinka i T25. Kitas klausimas, ar skiriasi anglo ir ne anglo grotuvo mygtuku isdestymas??
http://auto.plius.lt/skelbimai/toyota-avensis-oro-pagalves-2901091.html

Bemsas

Grotuvas tinka, nes niekas nedare kitokiu radiju RHD, pagalves netinka. Tiks tik vairo padalve.

Bemsas

Citata iš: ketvirtasis Įrašytas Gruodis 19, 2014, 06:59:48 AM
Prisipratinsi ant savo galvos, jei tokius klausimus uždavinėja, o tu skubi atsakyti tai oi-jo-joi. Kas bus ateity.......nors čia tavo reikalas.

Jau ir taip cia pas mus pasidares SUPERMAMU lygio forumas :D Truksta grieztu moderatoriu. :)

ketvirtasis

Citata iš: Bemsas Įrašytas Gruodis 19, 2014, 12:12:40 PM
Jau ir taip cia pas mus pasidares SUPERMAMU lygio forumas :D Truksta grieztu moderatoriu. :)
Jau vienoj temoj turime "SUPERMAMĄ" :cow: . Kartais kai tingėsiu eiti iki auto kažko pažiūrėti šioj temoj paklausiu ir žinau kas man atsakys ff

MaXas

Citata iš: ketvirtasis Įrašytas Gruodis 19, 2014, 13:57:57 PM
Jau vienoj temoj turime "SUPERMAMĄ" :cow: . Kartais kai tingėsiu eiti iki auto kažko pažiūrėti šioj temoj paklausiu ir žinau kas man atsakys ff
Kad atsakineja tai cia pagirtina BEMSAS! (y) tik jeigu klausia kiekvienas to paties, nepasiskaitydami, tai pritariu, tegul pasiskaito temas, ar pavarto puslapius, neradus-rasyti! Nes tuoj bus tas pats apie ta pati, tik kitam puslapi!

Ignas D-cat

Ačiū bemsas už atsakymą. Ketvirtasis nesupratau, kas čia blogo, kad paklausiau kas yra "gen" ? Pamokyk ko negalima klausti, tuomet žinosiu kita karta.
BMW 320d 1998m.
VW Passat FL 1,9TDI 2001

ketvirtasis

Citata iš: Ignas D-cat Įrašytas Gruodis 19, 2014, 16:13:38 PM
Ketvirtasis nesupratau, kas čia blogo, kad paklausiau kas yra "gen" ? Pamokyk ko negalima klausti, tuomet žinosiu kita karta.
Suag, gi pagaliau. Vaikų darželis, kodėlčiukai. Kalusinėkit bent kaip suaugę toks jausmas, kad vaikai klausinėtų, o ne toyotų turėtojai. Kaip jus tas mašinas pirkotės, gal pirmokėliams tėveliai nupirko.

Ignas D-cat

Ačiū tėte, kad nieko nepamokėte. Jeigu Tau nėra nuotaikos tai nemanau, kad čia vieta rautis ir aiškinti. Aš manau forumas ir yra tam, kad pasiklausti ko nežinai ir pasakyti ką žinai, o čia matai klausti negalima, kur parašyta kad negalima paklausti, juolab, kad aš klausiu tam skirtoje temoje? Ne visi tokie genijai kaip pats ir sugeba surasti reikiamą informaciją forumo paieškoje. Šiaip tai ne tavo reikalas kas ir ką kam perka, jeigu tau nepatinka klausimas tai neatsakyk, o ne vaidink dievą kuris čia tvarką įves (yra be tavęs kas tuo užsiima), pastoviai rauniesi ant visų kas kažkur kažką netaip padarė. Pasakyk pastabą, bet kaip žmogus ir paaiškink ką norėjai tuo pasakyti, o ne išsi.... įvesk į paiešką "gen" ir turėtum apsiraminti.
BMW 320d 1998m.
VW Passat FL 1,9TDI 2001

sablinskis

Sveiki,klubieciai nusipirkau ir as tns 510,bet deduosi i senesne masina  :) nei multimedia,todel reiketu adapterio radijo antenai,gal kas zynot kur galima butu nusipirkt,isanksto dekui.

ketvirtasis

Citata iš: sablinskis Įrašytas Sausis 07, 2015, 19:39:51 PM
Sveiki,klubieciai nusipirkau ir as tns 510,bet deduosi i senesne masina  :) nei multimedia,todel reiketu adapterio radijo antenai,gal kas zynot kur galima butu nusipirkt,isanksto dekui.
Su tuom dalyku sunkoka, išieškojau visur ale neradau. Teko pačiam pasigaminti.

sablinskis

Ot graziausia atrodo paprastas dalykas adapteris.

sablinskis

Na kam irgi aktuolu radau adresiuka kur prekiauja siais angaliais   http://www.tme.eu/lt/details/aa-toyota-radio/automobantenu-kishtukai-ir-adapteriai/4carmedia/#   man atrodo musu multimedijai turetu tikti,dar bandysiu i lemona uzlekt paziuresiu gal jie tures.