kokiu varikliu pirkti toyota avensis

Pradėjo amber, Kovas 20, 2012, 23:36:10 PM

« ankstesnis - sekantis »

kalava

Citata iš: Ralfas Įrašytas Sausis 10, 2015, 10:20:58 AM
Dyzeliu 6begiu mechanines dezes susilus barskejimas yra normalu? Toki dalyka turi masinos tiesiai is salono!!! Kalava as tau tik viena pvz pateikiau ko nera toyotoje ir kas yra kitose nors ir kur kas senesnese auto :) ir viena ka zinau, kad sekanti auto pas mane tikrai nebebus toyota :) beje ir su kuro ekonomija liudni reikalai...

O tai normalu, kad vw tfsi 1.2 or 1.4 benzinuose jau prie 30000-40000 km issitampo grandine, ir gamintojas dar pradzioj nenorejo pripazint garantiniu atveju. Ir cia benzinas!!!

Tai ka kalbet apie dyzelius, kur visokiu papildomu velniavu primontuota.
Skaitau ivairius auto zurnalus, tai toks ispudis, kad dabar patikimu auto nieks nebegamina, pradedant mb, baigiant dacia.

Taip kad, sekanti mano auto tikrai bus ne dyzelis (nebent su gamykline garntija), taciau i toyota nespjausiu ( bet nebutinai toyota), nors is 3 mano toyotu nuostoliu pridare tik sita ( ivairus remontai atsiejo >= 10000 lt, ir cia ne eksplotaciniai).

Taigis, relax, nera blogu auto, yra tik bloga eksploatacija ar neteisingas poziuris :)
Ex-Avensis '07, 2L D4D, 93 kW, sidabrinis universalas

Bemsas

Citata iš: kalava Įrašytas Sausis 10, 2015, 12:20:04 PM
O tai normalu, kad vw tfsi 1.2 or 1.4 benzinuose jau prie 30000-40000 km issitampo grandine, ir gamintojas dar pradzioj nenorejo pripazint garantiniu atveju. Ir cia benzinas!!!

Tai ka kalbet apie dyzelius, kur visokiu papildomu velniavu primontuota.
Skaitau ivairius auto zurnalus, tai toks ispudis, kad dabar patikimu auto nieks nebegamina, pradedant mb, baigiant dacia.

Taip kad, sekanti mano auto tikrai bus ne dyzelis (nebent su gamykline garntija), taciau i toyota nespjausiu ( bet nebutinai toyota), nors is 3 mano toyotu nuostoliu pridare tik sita ( ivairus remontai atsiejo >= 10000 lt, ir cia ne eksplotaciniai).

Taigis, relax, nera blogu auto, yra tik bloga eksploatacija ar neteisingas poziuris :)

Is Toyota dyzeliu manau vertas demesio Verso su BMW motoru. Del Dacia - suklydai. Neuzmusamas autombilis. Neveltui Rusijoje ir BY taksi labai daug naudoja. Masina paprasta kaip dviratis.
Net tais laikais Henry Fordas sake: "geriausia masina - NAUJA masina" .

Ralfas

Paturejau as Avensi, ten buvo aisku su bedom ir pan, nes rida buvo 300k km, bet siaip kaip masina ispudzio nepaliko, turejau 2,0d4d, dabar turiu Corolla verso su labai maza rida :) Bet  auto kaip auto tenkina tik del eksploatacijos kastu, bent jau kol kas, o visa kita sirdziai dziaugsmo tikrai nesuteikia. Sedynes nepatogios, juo labiau kai pas mane odines, tai soniniai krastai ryskiai per zemi, puse salono knopkiu kurios turetu būti apsviestos cia nesviecia, nes tai nenumatyta, variklis 2,2 100kw, vaziuok ir lauka kada pakels galvos tarine, nes kazkada ja tikrai pakels :) Deze pasilus barska ir tai yra normalu!! Sankabos pedalas braska prie juokingos ridos ir tai Toyotai irgi yra normalu! :) Suportai vaziuojant zvyrkeliu barska ir tai taipogi normalu :) As iki Toyotos net nebuciau galejes pagalvot, kad tokios bedos aplamai dar siuolaikinese auto egzistuoja :)

kalava

Deja, tokia realybe, Ralfai, su siuolaikiniais auto, kas manes irgi medziugina :(

Bemsui - o kuris Dacia modelis neuzmusamas?
Siaip man visai nieko Sandero Stepway arba naujas Dusteris, bet pirmieji Logan tuv vokieciu ataskaitose pirmi ar antri pagal gedimus

kalava

Citata iš: Ralfas Įrašytas Sausis 10, 2015, 13:02:53 PM
Paturejau as Avensi, ten buvo aisku su bedom ir pan, nes rida buvo 300k km, bet siaip kaip masina ispudzio nepaliko, turejau 2,0d4d, dabar turiu Corolla verso su labai maza rida :) Bet  auto kaip auto tenkina tik del eksploatacijos kastu, bent jau kol kas, o visa kita sirdziai dziaugsmo tikrai nesuteikia. Sedynes nepatogios, juo labiau kai pas mane odines, tai soniniai krastai ryskiai per zemi, puse salono knopkiu kurios turetu būti apsviestos cia nesviecia, nes tai nenumatyta, variklis 2,2 100kw, vaziuok ir lauka kada pakels galvos tarine, nes kazkada ja tikrai pakels :) Deze pasilus barska ir tai yra normalu!! Sankabos pedalas braska prie juokingos ridos ir tai Toyotai irgi yra normalu! :) Suportai vaziuojant zvyrkeliu barska ir tai taipogi normalu :) As iki Toyotos net nebuciau galejes pagalvot, kad tokios bedos aplamai dar siuolaikinese auto egzistuoja :)

Siaip skonio reikalas, bet antras avensis man labai patinka, tiek is isores, tiek viduj.
Vairuotojo sedynes soninis prilaikymas galetu but geresnis, o visa kita - just ok. Man.

Siaip stipriai nukrypom nuo temos.
Del benzininiu varikliu - jau Bemsas rase, tad reziumuojant - imti bet koki benzinini varikli ivertinant isvardintas galimas problemas, arba dyzelini su tikra rida iki 100 000km, jei bus vazinejama uzmiesty.
Jei pagrindinis marsrutas - miestas, dyzelio neapsimoka.

MindaugasB

Giminaitis BMW labai megsta. Masinos mechanine deze sugedo. Nuvare pas deziu meistrus, anie kai isarde, tai buvo tarpines sudetos plastikines. Pasitryne ir pradejo tepalai taskytis. Sankabos diskas is kartono. Suplojo pinigeliu, bet deze jam sutvarke ir sankaba kita idejo.

Dabar gamina masinas su trumpu resursu, nes neapsimoka daryti neuzmusamu varikliu ir neuzmusamu deziu del ekonominiu priezasciu. Tikriausiai zinot, kad yra pasaulyje ne vienas masinu kapinynas, kuriose stovi visiskai naujos, nevazinetos masinos. Jos tiesiog ten stovi, nes niekas nenupirko, o pagamint tai pagamino. Cekijoje Hyundai gamykla kas minute pagamina po masina. Kas valanda pagamina 60 masinu, o per 24 val 1440 masinu. O kiek tokiu gamyklu ir kiek gamintoju pasaulyje :)
Citata iš: Venza
Ir nesvarbu,kad Toyota dyzeliai pripazinti nevykusiais ir ju gamyba nutraukta,bet vistiek tikro lietuvio masina pilkas dyzelis

egariukas1

Tokiu dalyku kaip sankabos,smagraciai masinu gamintojai negamina.Kaip ir purkstuku,siurbliu,elektronikos komponentu.Taip kad ju tarnavimo laikas panasus visose masinose.BMW dezes irgi kiek zinau ZF firmos deda,kaip ir audi.Baigesi tie laikai,kai masina tarnavo 20+metu.Pvz 124 merso smagratis dvieju masiu.Negirdejau,kad kam butu sugedes.O ridos apie milijona.Seniau ir vietines gamybos saldytuvai buvo su 5 metu garantija,laikydavo ir 20 metu,o dabar 2 metai garantija ir po garantinio praejus keliom dienom sugenda nepataisomai

Ralfas

Egariukas kai perki saldytuva ar dar koki kita buities prietaisa niekas netrukdo iskarto pirkti su pratesta garantija :)

Bemsas

BMW X5 ~2010m automatas irgi padarytas is kartono ir plastmases. Ivores plasmasines, o begiu diskai is presuoto kartono. Kai ant BMW X5M pradejo montuoti motora v8 4.4 twinturbo - jis buvo isrinktas metu motoru. Geriausias is visu motoru. Praejo keli metai - tas geriausias motoras pasidare problematiskiausias. Retas motoras pravazioja 100kkm be kapitalkes.

egariukas1

Su tais geriausiais dazniausiai taip buna.Fordo tdci baisiai gyre,o dabar kaip yra?Ir tie tsi folksvageno,kiek gyre visi zinovai,o pasirodo paskutinis slamstas

gts

Kiek teko girdeti ir skaityti straipsniu, tai laikoma kad geriausi benzininiaii varikliai yra hondos

Bemsas

Citata iš: gts Įrašytas Sausis 11, 2015, 09:05:45 AM
Kiek teko girdeti ir skaityti straipsniu, tai laikoma kad geriausi benzininiaii varikliai yra hondos

Atidarai Honda kapota ir nesupranti, ar masina 2014m ar 1993m :D Visi stengiasi kad butu graziai po kapotu, daug plastmasiu, kad nesimatytu motoro. O cia pvz CRV 2014m net motoro apsaugos neturi. Atidarai kapota, o ten asfaltas matosi :D

Staip kaip atrodo CRV 2014m po kapotu.

Bemsas

Ir LEXUS RX tu paciu 2014m. Skirumas yra?

gts

Matyt geriau variklis ventiliuojasi todel honda ir nededa apsaugos :D

arytis