Posparnis

Pradėjo saresas, Kovas 24, 2015, 12:30:34 PM

« ankstesnis - sekantis »

katana7

Citata iš: Viktoras777 Įrašytas Kovas 26, 2015, 21:31:22 PM
O daugiau kas yra uzsideje padangas R17 215 50 ant t25 avensio. kaip yra istikruju, ar jau liecia tokio aukscio  padangos posparnius? nes dabar pats galvoju detis  R17 215 50  padangas ant t25 avensio.. Zinau kad priklauso R17 215 45  bet nenoriu kad kieta masina pataptu su tokiu auksciu:) Ir realiai ar labai patampa masina kieta su R17 215 45  padangomis? Jei kas turit tokios patirties, laukiu atsakymu ;)
Ps. Ratlankiai butu originalus toyotos t25 avensio  R17  7J plotis isnesimas et45.
Pas mane  215/50R17 vasarinės ir nieko neliečia.

saresas

Na keista istikro. Originalus ratlankiai,pas visus gerai,o pas mane liecia.

Naujokas

Citata iš: saresas Įrašytas Kovas 27, 2015, 09:08:26 AM
Na keista istikro. Originalus ratlankiai,pas visus gerai,o pas mane liecia.
pas mane buvo kad liete net tiesiojoj vaziuojant. Bet liete nes buferis labai zemai ir vis kur uzkabindavau. O kai uzkabini ten viskas pavaziuoja ir pradejo liest. Atstaciau i vietas ir nebeliete.

Vylukas

225/45R17 jokių problemų. 225/35R18 irgi viskas gerai.

Viktoras777

Na as noriu kad masina minkstesne butu siek tiek, tai noreciau 215/50 R17 padangas deti. O labai skiriasi minkstumas nuo 215/45 R17? tai vien del to kliuvimo ir abejoju kurias padangas pasirinkti dabar, nes vieniem liecia kitiem neliecia :) Gal tikrai kam liecia, posparnis netvarkingai istatytas, ar buferis kaip nors pastumtas?
Arba dar variantas, kad kitiem kur neliecia, kitoks variklis,  interkuleris kitoj vietoj stovi, arba jo nera jei benzinas todel tas posparnis kitoks be tu angu lygus, todel ir neliecia. Atnaujinto avensio t25 vel kitoks buferis ir porparnis greiciausiai kitoks, del to galbut ir nekliuva...  Mano konkreciai Avensis 2005m t25 2.0 D4d 85kw. ir tas posparnis su ausinimo angom...

vincass

Kažin kaip būtų su tokiom - 205x60x16 padangom? Ar liestų posparnį? Gal kas tokias užsidėję ir važinėjat? (2004 T25 85kW).

Gyconis

Citata iš: Viktoras777 Įrašytas Kovas 27, 2015, 11:36:16 AM
Na as noriu kad masina minkstesne butu siek tiek, tai noreciau 215/50 R17 padangas deti. O labai skiriasi minkstumas nuo 215/45 R17? tai vien del to kliuvimo ir abejoju kurias padangas pasirinkti dabar, nes vieniem liecia kitiem neliecia :) Gal tikrai kam liecia, posparnis netvarkingai istatytas, ar buferis kaip nors pastumtas?
Arba dar variantas, kad kitiem kur neliecia, kitoks variklis,  interkuleris kitoj vietoj stovi, arba jo nera jei benzinas todel tas posparnis kitoks be tu angu lygus, todel ir neliecia. Atnaujinto avensio t25 vel kitoks buferis ir porparnis greiciausiai kitoks, del to galbut ir nekliuva...  Mano konkreciai Avensis 2005m t25 2.0 D4d 85kw. ir tas posparnis su ausinimo angom...
posparnis ir facelift ir ne facelift tokspat,su angom.  bent jau dyzeliu (85kw,130kw,110kw)
praeita sezona vazinejau su 225/45/17 nieko neliete bet buvo kietoka,plius nepatiko nemazas tarpas tarp padangos ir arkos. ziema gera kaina pasiule draugas praktiskai naujas vasarines 215/50/17 ,nedvejojas ir pasiemiau. sudejau ant masinos ir esu patenkintas,nieko neliecia jos,minksciau vaziuoti,tarpas tarp padangos ir rato netoks didelis. viskas atrodo proporcingai.  (y)

Viktoras777

Na reikes bandyti ieskoti-pirkti-detis 215/50 R17 nes norisi minksciau vaziuoti:) Tikekimes nelies niekur :) Beje Gyconis tavo ratlankiai originalus toyotos r17 7J et45 isnesimas? Ir tavo avensis kelintu metu? Nefaceliftinis dar t25?

kajima

Posparniai 2003_2008 vienuodi kaip benzo taip ir dyzelio, angos ant posparniu yra visur ir cooleris cia ne prie ko. Posparnis tikrai originalas? Gal kitaicas uzdetas?

saresas

Originalas posparnis. Bet matęs neviena avensi dyzelini be angu. Reiks ziuret,gal pastumtas posparnis,ar buferis. Istikro turetu būti stiprokai pastumta,nes abi puses liecia.

egariukas1

Sede spiruokles,ir siekia.Reik matuot,kiek aukscio yra

Viktoras777

Na gal ir sedusios spyruokles, bet tada kliutu virsuj posparnio, bet dabar kliuna priekyje tik tos angos iskilusios, seip cia bus netvarkingas posparnis, netaisiklingai esantis atsokes... Arba variantas nekliuva tiem, kas turi facelifta t25 avensi, o senesniem nefaceliftiniam kliuna ratas, nors ir posparniai tokie pat. Bet buferiai skiriasi, gal facelifte tas posparnis keliais mm toliau nuo rato stovi ir to pakanka, kad nekliuna:)
Butu gerai ,kad atsilieptu, tie kurie su senesniais avensiais neatnaujintais t25 vazineja, kas ir kaip su 215/50/R17 padangomis... Butu tada aiskiau, nes ryt vaziuosiu jau padangas pirkti☺.todel noriu zinoti tiksliai☺

Donis7

Ant mano 2005 D-Cat žieminės 205/55/R16 su skardinukais, vasarinės 215/50/R17 su originaliais D-Cat ratlankiais...niekas niekur nekliūna. (y)

Gyconis

Citata iš: Viktoras777 Įrašytas Kovas 27, 2015, 19:31:08 PM
Na reikes bandyti ieskoti-pirkti-detis 215/50 R17 nes norisi minksciau vaziuoti:) Tikekimes nelies niekur :) Beje Gyconis tavo ratlankiai originalus toyotos r17 7J et45 isnesimas? Ir tavo avensis kelintu metu? Nefaceliftinis dar t25?
mano 2006m facelift jau. ratai originalus kaip ant D-Cat buna 5 stipinu. net nezinau koks ten et,istiesu niekada neziurejau :D

Saulius SSS

Tu pasižiūrėk tarpus nuo padangos iki sparno. Ir prieky prie buferio ir prie sparno. Tarpas turi būti vienodas. Jei priekyje tarpas mažesnis-kažkas negerai.
Ne visada sakyk ką žinai,bet visada žinok ką sakai