Posparnis

Pradėjo saresas, Kovas 24, 2015, 12:30:34 PM

« ankstesnis - sekantis »

Vylukas

Citata iš: Gyconis Įrašytas Kovas 27, 2015, 17:57:40 PM
posparnis ir facelift ir ne facelift tokspat,su angom.  bent jau dyzeliu (85kw,130kw,110kw)
praeita sezona vazinejau su 225/45/17 nieko neliete bet buvo kietoka,plius nepatiko nemazas tarpas tarp padangos ir arkos. ziema gera kaina pasiule draugas praktiskai naujas vasarines 215/50/17 ,nedvejojas ir pasiemiau. sudejau ant masinos ir esu patenkintas,nieko neliecia jos,minksciau vaziuoti,tarpas tarp padangos ir rato netoks didelis. viskas atrodo proporcingai.  (y)

Dėl ~6 mm aukštesnių ir 10 mm siauresnių padangų,automobilis paminkštėjo? Nesitiki.

Donis7

Citata iš: Vylukas Įrašytas Kovas 28, 2015, 15:26:21 PM
Dėl ~6 mm aukštesnių ir 10 mm siauresnių padangų,automobilis paminkštėjo? Nesitiki.
Patikėk, skirtumas yra.

Vylukas

Patikėčiau,kad skirtumas labiau yra,tarp skirtingų padangų savybių,ar slėgio skirtumo. Dar įmanomas variantas,kad realus aukštis kiek daugiau skiriasi,nei teoriniai 6 mm.

Donis7

Gal tavo užpakalis minkštesnis ir nejauti. Bet man skirtumas buvo, todėl 45 aukščio nebesidedu.

Vylukas

45,beje net ne aukštis.

Donis7

Beje, jei tamsta norite pasirodyti gudresnis už kitus, tai parašysiu Jums suprantama kalba....santykis tarp padangos pločio ir šoninės sienelės aukščio....O liaudyje vadinamas tiesiog aukščiu. End of story. ;)

kajima

Pas zmona 215/45/17 vasara - kietai vaziuoja , ziema 205/55/16 minkstai.

Beje ka tik paziurejau posparnius zmonos Avensio 2004m 2.0 benzas yra angos ir savo 1.8benzas 2008m be angu !!!

Viktoras777

2 metus atvazinejau su 205/55/R16 ratais, nors ir su jais avensis nera labai jau minksta masina, bet nusipirkau originalius  R17 ratlankius pabandyti. Na bus matyt, kaip seksis sutalpinti 215/50/R17 tas padangas. Posparniai nekinietiski pas mane, tvarkingi, gal sutilps, o jei ne, tada kazka galvosim :) Bet 215/45/R17. nelabai jau noriu, bus labai kieta ir visiskai nekomfortiska masina
P.S. Ziurejau, kad  signedoj pardavinejami tie kinietiski posparniai skiriasi pagal metus, nuo 2003 iki 2005m avensiam su ausinimo angom, o nuo 2006 iki 2008m facelift jau be tu angu lygus posparnis, Na bent paveiksleliuose pavaizduota taip ir kaina skiriasi vos ne dvigubai, tai turbut nevienodi jie yra facelift ir nefacelift avensiam :)

Saulius SSS

2008m 2.0 d4d 93kw posparnyje NĖRA ortakių.
Ne visada sakyk ką žinai,bet visada žinok ką sakai

Viktoras777

Na turbut cia ir atsakymas, kodel vieniem liecia, kitiem ne :) Beje ir man 2005 D4d 2.0 85kw avensiui liecia i posparnius abu susukus vaira. Siandien uzsimontavau 215/55/R17 ant originaliu ratlankiu, va tokius http://auto.plius.lt/skelbimai/toyota-avensis-lengvojo-lydinio-r17-2855356.html  tai tik padangose problema, nes posparniai abu tvarkingi, apsaugos tvarkingos, buferis tvarkingas vietoj, visur tarpai daliu vienodi, masina nera buvus dauzta, vaziuokle tvarkinga, ratu tvarkingi atstumai visur.. tai tik posparnio skirtumai ir belieka facelift, jie be tu groteliu, todel ir neliecia su tokio aukscio padangom. o ne facelift liecia:) Nusimontavau tas padangas, desiu zemesnes 45 aukscio, teks susitaikyti su kietumu... :)

Donis7

Mano avensyje grotelės yra, bet niekas nesiliečia su 215/50/R17.

Viktoras777

Ir tavo Donis7 nefeisliftintas t25 kaip matau? na idomiai tikrai su tuo lietimu. Nes pas mane posparniai tvarkingai stovi, patikrinau idemiai, visos sponkes tvirtinimo vietose, viskas vietoj tvirtai, net nejuda, o lieciasi ratai susukus, tiesa nedaug, bet vistiek lieciasi, reiska kazkur kitur problema ir ne man vienam, bet kur? :)

Donis7

Taip, dar nefeisliftintas...o ir gamintojo rekomendacija jei neklystų yra 215/50/R17...bent jau D-Catui. Kaip rašiau ir 205/55/R16 niekur nekliūna.

gts

Mano avensis 2006 facelift su grotelemis, ratai 215/50/R17 ir niekas niekur neliecia.

Bemsas

Jei liecia susukus ratus, tai gaunasi labai didele rato isrizaine, ir kliuna kampas padandos. Gal ratlankis yra per platus?