Variklio keistenybės

Pradėjo Karolytio, Balandis 16, 2015, 00:38:18 AM

« ankstesnis - sekantis »

Karolytio

Gerai, pasistengsiu atrasti laiko tam.

Įdomumo dėlei galit gal atsiliepti Corolla Verso 2.2 D4D variklių savininkai ir pasakyti kiek jūs maždaug nuvažiuot kilometrų su pilnu baku, arba gal esat skaičiavę vidurkį?

Artūras Alytus

Citata iš: Karolytio Įrašytas Gegužė 04, 2015, 17:56:43 PM
'pradėčiau nuo ~400e kainuojančios dalies'
OK.
Trauka nedingsta, chekas neužsidega.

Okei, pamirškit kol kas tą pulsavimą. Dabar galime padėti man sutvarkyti sąnaudas? Pilnu baku iki lemputės ir Range:4km nuvažiavau ~500 km.

Paklausyk ką žmogus sako. https://www.youtube.com/watch?v=kaga5cbOjns

Persistengei su kainomis. Žalias plius raudonas kit apie 220 . Tada pradėk nuo purkštukų ėmimo, tikrinimo, keitimo. Reikia apsispresti kokią problemą nori išspręsti, o ne dabar pamirškit tą ir aną. Užpilk pilną baką , nuvažiuok, ir vėl pilk. Žiūrėk kiek pripilsi.

balticam

Citata iš: Karolytio Įrašytas Gegužė 04, 2015, 21:03:14 PM
Gerai, pasistengsiu atrasti laiko tam.

Įdomumo dėlei galit gal atsiliepti Corolla Verso 2.2 D4D variklių savininkai ir pasakyti kiek jūs maždaug nuvažiuot kilometrų su pilnu baku, arba gal esat skaičiavę vidurkį?

Turejau. Vidurkis buvo 6.9l. Vilniaus mieste-8.2 vidurkis,uzmiestyje tilpdavau i 6.4l. Cia priklauso ir nuo vairavimo stiliaus-jei minsi tapke iki dugno tai ir 10l nebus stebuklas.
Dabar turiu Verso 2l D4D,2012 pabaigos,tai itelpu i 5.6 litro vidurki.

Saulius SSS

Ne visada sakyk ką žinai,bet visada žinok ką sakai

arytis

Ivo9

Atšilus orams Vilniaus mieste, su rytiniais bei vakariniais kamščiais Molėtų plentu - Geležinio Vilko g., nespaudžiant - 9-10 l ... Magistralėje, 120 km/h - telpu į 6,5l...

MindaugasB

Dar kuro sanaudas gali itakoti begejimasis su automobiliu. Buna gi tokiu vairuotoju, kurie ne svelniai akseleratoriu spaudzia, o mina su tapke dugna ir taip kol pasiekia koki 80km/h ar 110km/h ir tada jau jie ramiai vaziuoja. Kuro sanaudos toks gana neaiskus dalykas, kiek forumo esu skaites, gali buti labai ivairios ir nevienodos priezastys.

Is kitos puses, Auris man ima Vilniuje 6L dyzelio, o su MB dabar pilu ir pilu, nes ryja 9-10-11L :D Kaip paspausiu pedalčiką, taip ir gers.
Citata iš: Venza
Ir nesvarbu,kad Toyota dyzeliai pripazinti nevykusiais ir ju gamyba nutraukta,bet vistiek tikro lietuvio masina pilkas dyzelis

Karolytio

Citata iš: MindaugasB Įrašytas Gegužė 06, 2015, 13:02:12 PM
Dar kuro sanaudas gali itakoti begejimasis su automobiliu. Buna gi tokiu vairuotoju, kurie ne svelniai akseleratoriu spaudzia, o mina su tapke dugna ir taip kol pasiekia koki 80km/h ar 110km/h ir tada jau jie ramiai vaziuoja. Kuro sanaudos toks gana neaiskus dalykas, kiek forumo esu skaites, gali buti labai ivairios ir nevienodos priezastys.

Is kitos puses, Auris man ima Vilniuje 6L dyzelio, o su MB dabar pilu ir pilu, nes ryja 9-10-11L :D Kaip paspausiu pedalčiką, taip ir gers.
Tokius dalykus kaip akceleracijos ypatumai tai aš suprantu.
Realiai važinėju su ja netoli kaip pensininkas, karts nuo karto leidžiu atšokti suodžiams.

edisb

Sveiki,

Nekuriant naujos temos, koks sąnaudų vidurkis jums gaunasi corolla verso 1.8 2004 m.?

P.S. gal kas žino koks bako dydis? kai užsidega geltona lempute supilu virš 40l.

Karolytio

Taigi. Išvalytas kuro slėgio vožtuvas ir mašina nebegęsta.

Sąnaudos gal dar ir grybauja, bet dabar planuoju pasikeisti bako daviklį, ką realiai ir planavau padaryti ir praeitoje mašinoje, bet nepadariau. Kokie nors patarimai ar pasiūlymai dėl jo?

Ramas11

Turiu dyzelį 2,2 motoru 100kw važinėju Kaune, kamščiai ne Vilniaus bet pastovėti tenka piko valandomis,važinėju nemiegodamas.Kompas kuro vidurkį  mieste rodo pievas apie 5,4 l už tai tikrinau pripildamas iki baką iki krūminių kol dyzelis lipti lauk pradeda (pažaisti reikia kokias 5-10 min kolonėlėje) tai miesto rėžimu gavosi 6,6l Užmiestyje važiuojant 110-120 km/h apie 6,2l.O kuro dačikas ir pas mane nėra labai tikslus, pripili iki krūminiu tai kompas nenažina pravažiavimo atstumo kokius 150km ,po puse bako atstuma pravažiavimo didesnį rodo negu jau realiai pravažiuosi,klausimas ar su nauju dačiku bus labai tikslu?

Karolytio

Jo, aš irgi realiai pagalvojau, kad kol jis nešokinėja nuo tuščio iki pilno gal ir neapsimoka jo keisti, tikriausiai tai nieko nepakeis.

Karolytio

O K
išvalytas kuro slėgio vožtuvas Tokviloje.
Nepilną mėnesiuką ledas. Opa, užgeso tiesiog stovint kieme. Kartais nežymiai papulsuoja apsukos. Kartais gęsta. Kartais norisi iškastruoti visus japonus.
Nesibaigia bėdos su kibiru

narushnikas

kalava

Citata iš: Karolytio Įrašytas Gegužė 25, 2015, 18:48:19 PM
O K
išvalytas kuro slėgio vožtuvas Tokviloje.
Nepilną mėnesiuką ledas. Opa, užgeso tiesiog stovint kieme. Kartais nežymiai papulsuoja apsukos. Kartais gęsta. Kartais norisi iškastruoti visus japonus.
Nesibaigia bėdos su kibiru

na, visi pozymiai atitinka mano aprasytus (kazkur buvau idejes nuoroda http://toyotaclub.lt/forumas/index.php/topic,4480.msg75251.html#msg75251 , gal net sitoj temoj), kai problema buvo slegio voztuve. Koki slegio plaukiojima rodo diagnostika?
Ex-Avensis '07, 2L D4D, 93 kW, sidabrinis universalas