Salonas nešyla, nors variklis pasiekes darbini rezima

Pradėjo litpost, Lapkritis 28, 2014, 15:14:10 PM

« ankstesnis - sekantis »

egariukas1

Kai pecius isluptas,nesunku surast,kuri sklende atsakinga uz silto/salto oro padavima.

kajima

Bus uzkimstas peciuko radiatorius, sklendes genda labai retai.

kosmosiukas

dar gali but fuksas pastriges termostatas, kaip buvo man..

egariukas1

Jei uzkimstas peciukas nesils ne viena puse.Cia 99%sklende neuzdaro arba prakiurus ir praleidzia

Inkliuzas

Pas mane atrodo tas pats... Nesisuka priekyje radijatoriaus ventiliatorius... Kaip jis veikia...?

egariukas1

Venza

Jis isijungia tik tada,kai smarkiai uzkyla tosolo temperatura arba kai isijungia kondicionierius.
Gimes ilsetis,bet priverstas dirbti...

edmundo22

Sveiki. Reikia atsakymo . Paspaudus myktuka kad pustu į priekiny langa mano Toyotoi niekas nevyksta: nesukyla vejelis , nesukyla temperatura ant HI. Kiek buna uzstatyta tiek ir buna PVZ:. temp 20, vejelis truputeli pucia, padetis salonas -kojos. Ir as paspaudziu mygtuka kad nupustu langa tapati temperatura ir vejelis tik kad ant myktuko uzsidega lempute ir pucia tik ant lango. :think:
Ar cia taip turi but ar cia kazkas negerai?
Iskarto visiem aciu  :)

Donis7

edmundo22

taip AC veikia be priekaistu, ir seip viskas veikia gerai (y) . Tik del sio lango nuputimo klausimas ar taip turibut ar ne  :think:

gts

Tai didinant peciuko greiti tau niekas nereguoja ir net nesigirdi, kad peciukas pradeda stipriau uzti..?

Donis7

Temperatūra tikrai automatiškai nepakyla į HI. Ir kai nustatai ant lango, AC automatiškai įsijungia. Stiprumą pats turi sukelti. Bet jei variklis šaltas, tai stiprumas būna pakilęs. Šiltam nekyla. Kiek pamenu, pas mane taip yra.

edmundo22

tai viskas veikia tai pat kaip ir jus paraset. Tai zodziu veikia skirtingai negu kitose masinose. Turiu dar kita auto ( mondeo 2006m ) ten jei tik paspaudi lango nuputima tai pasijungia Hig ir visas vejas. Klausiau kaip pas draugu nes pas ju skirtingos auto , tai pasju viskas sukyla.
Nu reiskias TOYOTA iskirtine auto  :D

Donis7

Visos auto savotiškai išskirtinės, su savo bajeriais. :)

edmundo22