Auris 2007' D4D, 93kw problema su kompu ir kuro sunaudojimu

Pradėjo Mazday, Liepa 06, 2015, 12:33:34 PM

« ankstesnis - sekantis »

Bemsas

Saulius SSS

Citata iš: MindaugasB Įrašytas Liepa 08, 2015, 23:35:58 PM
Tai kiek skydelis kainavo?

Sauliau, kas tau ten su zinutemis? Neissisiuncia ar nepasiraso?
Dažniausiai naršau telefonu,nes būnu darbe ir naudoju TAPTALK. Kai tik noriu ką nors protingesnio parašyti,išsisiunčia tuščia žinutė. O keiksmai kažkodėl normaliai ;D
Ne visada sakyk ką žinai,bet visada žinok ką sakai

Egis_

Citata iš: Bemsas Įrašytas Liepa 09, 2015, 08:40:53 AM
Si problema atsirado del kreivo ridos nusukimo (y)
Labiausiai tiketinas variantas. Dedant angliska skyda yra tam tikru neatitikimu. Vis del to bandyciau interneto platybese ieskoti tinkamo dump'o senam skydui ir bandyti ji gaivinti. Turejau neseniai varianta su audi a6 - Vokietijoj buvo ''kreivai'' atsuktas spidometras. Uzvedus masina, tachometro rodykle iskart kildavo ant 3000 rpm, arabas pasakojo kad tai elektros ''fehler'', bet iskart supratau kame saknys, nuskaicius sena eeprom, dump'o pirmi du bit'ai buvo 00 00, nors turejo buti tam tikri skaiciai(speju atsirado del to, jog sukta neuztrumpinus kvarco). dump'a gavau is rusu, tik tiek kad nuo 2.5tdi motoro, pas mane 1.9tdi buvo, bet senasis tiko, tik reikejo suputus dump'a is rusu perkoduot skydeli ir viskas pradejo dirbt taip kaip priklauso ;) Idejus angliska skyda, bet pakeitus tik ciferblata i EU, dazniausiai greiti taip pat netikslu rodo, nes skiriasi algoritmas, pagal kuri iseina is proco signalas rodykles atsilenkimui ;)
P.S man labai keista, kodel ''Tokvila'' uzsiima tokiais rankdarbiais ir nestato naujo skydelio, kas ir priklausytu rimtam dileriniam servisui.

Mazday

Is pradziu kaip isgirdau kalbas apie mylias pabandziau su GPS patikrinti viska. Patikrinau rida kaip skaiciuojama ir greiti, ir viskas sutampa, nera dideliu kazkokiu neatitikimu.

Egis_

Citata iš: Mazday Įrašytas Liepa 09, 2015, 12:05:22 PM
Is pradziu kaip isgirdau kalbas apie mylias pabandziau su GPS patikrinti viska. Patikrinau rida kaip skaiciuojama ir greiti, ir viskas sutampa, nera dideliu kazkokiu neatitikimu.
na matai,sukant spirdometra, tu gali sugadint ne tik ta sriti, kurioje yra koduojami ridos ar greicio parodymai, bet gali pradet grybaut ir kuro ar ausinimo temperaturos parodymai, uzsidegineti kitos ispejamosios lemputes...priklausomai nuo to, kuri dump'o sritis isirase kreivai ar buvo sugadinta.

S_Kulikauskas

Bemsas

Mazday

Nezinau kiek realiai pravaziavusi, bet stovis tikrai geras ir yra techniniu apziuru dokai uz 2011 ir praeitu metu kur yra atitinkamai 60k ir 90k. Be to knygeleje irasai yra iki 30k. km

S_Kulikauskas

Ir aš maniau kaip Bemsas, bet  pirikūpai išvis sąžinę prarado :).

Bemsas

S_Kulikauskas

Aš kažkaip neseku tų rinkų, bet mačiau forume yra suprantančių korios šalys kurioms rinkoms gamina, bet kad Japonija pati važinėdama kaire puse gamintų automobilius tai Europos daliai kuri važinėje dešine ir dar velnias žino kiek kilometrų vežtų parduoti, kaškaip trūksta logikos.
Mano auto iš Italų, bet pagal VIN lygtais Turkijoje rinkta, ir perkant dviejų metų senumo jau 150k buvo nubėgusi ir gero stovio nebuvo ir dpf-as užsikišęs ir apibraižyta, bet ir tai iki šiol tik kaladėles ir tepalus keičiu, na tiesa ir akumuliatorių pačią pirmą žiemą teko pakeist, matyt tie Čigonai kokį seną buvo įkiše. Tai kaip čia tau mašina dar garantinės ridos o jau genda.

katana7

Mazday

Laba diena, ponai,
noriu grizti prie diskusiju apie kuro sunaudojima:
- pravaziavau pilna baka dyzielio ir isejo tokie skaiciavimai: pravaziuota 540km ipilta 46l dyzelio = 8.5l/100km. Kompas rodo 8.4L/100km.
Buvau patikrinti varikli: purkstukus, kietuju daleliu filtra ir tarpine = viskas gerai, visi rodykliai normos ribose.
Klausimas: ar gali buti toks sunaudojimas del kuro filtro? Gal yra kokiu ideju daugiau?

Saulius SSS

Jeigu čia eina kalba apie 93KW variklį,tada bent jau 2 litrais kaip minimum per daug.
Ne visada sakyk ką žinai,bet visada žinok ką sakai

Mazday

Taip, variklis D4D 2l 93kw...
Nezinau kas gali buti, jokiu pratekejimu, jokiu dumu, traukia gerai...