Auris 2007' D4D, 93kw problema su kompu ir kuro sunaudojimu

Pradėjo Mazday, Liepa 06, 2015, 12:33:34 PM

« ankstesnis - sekantis »

katana7

Viskas priklauso kur ir kaip važiuota, jei Vilniuje vien per kamščius, tai kuro sąnaudos normalios.

Gmc

As tai nesistebeciau sanaudomis. Mano Toyota 100kw Vilniuje su kamsciais irgi vasara 8-8.3l valge.
Verso sanaudos 93kw dar didesnes, tai is esmes nera kuo stebetis.

Mazday

Per kamscius mazai vazineju, pagrinde vazineju tarp kamsciu. Sutinku, kad jei kamsciuose stoveciau butu normalu, bet vat tame reikalas, kad nestoviu...
Ar gali buti kazkas blogai su kompu? Kaip galima  butu tai patikrinti?

MindaugasB

Pavazinek daugiau, t.y. bent keleta baku. Po 3-4 baku ir keleto tukst. km pamatysi tikslesnes sanaudas. Tada galesi tikrai palyginti ar ima daug ar mazai. Is vieno bako daryti isvadas yra - mazne - kvaila.
Citata iš: Venza
Ir nesvarbu,kad Toyota dyzeliai pripazinti nevykusiais ir ju gamyba nutraukta,bet vistiek tikro lietuvio masina pilkas dyzelis

balticam

Citata iš: Mazday Įrašytas Rugpjūtis 05, 2015, 18:32:35 PM
Per kamscius mazai vazineju, pagrinde vazineju tarp kamsciu. Sutinku, kad jei kamsciuose stoveciau butu normalu, bet vat tame reikalas, kad nestoviu...
Ar gali buti kazkas blogai su kompu? Kaip galima  butu tai patikrinti?

Tai gi dėl to ir pardavė,kad kurą valgo 2l daugiau nei turėtų(jei kamščiuose nestovi,turrėtų apie 5.8 imt)...būna tokių perliukų. Stumk į marčias ir nesuk pautų, nes nieko ir nepatvarkysi,buvau su keliom tokiom mašinom susidūręs.

Mazday

Na bet priezastis visada yra... O parduoti visada yra lengviausias budas :)
Gal yra kokiu ideju dar, kas gali buti?
Gal borto kompas ir variklio kompas gryba pjauna/nesusikalba?

katana7

Citata iš: Mazday Įrašytas Rugpjūtis 06, 2015, 13:37:25 PM
Na bet priezastis visada yra... O parduoti visada yra lengviausias budas :)
Gal yra kokiu ideju dar, kas gali buti?
Gal borto kompas ir variklio kompas gryba pjauna/nesusikalba?
Prie ko čia kompai, jie teisingai rodo kuro sąnaudas? Paklaida tik 0,1 l/100 km.

Saulius SSS

Tai kas tau svarbiau... ar ką rodo borto kompas ar ,kad iš tiesų daug ryja? Jeigu nori,kad tik rodytų mažas sąnaudas,o kiek realiai ryja px, tai kanceliarinėse prekėse nusipirk  popierinių lipdukų užrašams ir užsirašyk ką tik nori,nors ir 1 litrą. Borto kompą reguliuojant realaus kuro sunaudojimo nesumažinsi. Jei tikrai tiek valgo tai bėda tikrai ne borto kompiuteryje.
Ne visada sakyk ką žinai,bet visada žinok ką sakai

Mazday

Aq, kad man labiau rupi realios sanaudos, bet bandau issiaiskinti kodel taip yra... Laukiu kokiu nors realiu pasiulymu, o ne pasisaipymu.
Ryja man beveik tiek pat kiek kompas rodo tad galvoju, gal but kompas koki didesni kuro misini daro del to ir ryja.
Gerb. ponai as tik svarstau, neesu mechanikas deja, jei tai butu susije su IT manau as buciau Jusu vietoje...

Saulius SSS

Ne visada sakyk ką žinai,bet visada žinok ką sakai

MindaugasB

Citata iš: Venza
Ir nesvarbu,kad Toyota dyzeliai pripazinti nevykusiais ir ju gamyba nutraukta,bet vistiek tikro lietuvio masina pilkas dyzelis

tadusia

Gal vasaros karsciai ir ijungtas kondicionierius kuro sanaudas kelia?

Bemsas

Mazday

Manau, kad su ratais ir kondicioneriumi max sanaudos mieste turetu buti 7l/100km. Jau 2 baka pravaziavau ir rezultatas tas pats + bandziau ir be kondicioneriaus vazineti.
Sis modeli/variklis yra vienas is ekonomiskiausiu ir praktiskiausiu, turiu draugu, kurie vazineja lygiai su tokia pat masina/varikliu ir jiems su visais malonumais mieste ryja nedaugiau 6,5l/100km (ir cia retkarciais paspaudus). Net D-cat maziau ryja nei mano siuo metu.

tadusia

Jooo.. nuosirdziai uzjauciu. Greiciausiai problema dings tik pakeitus pati automobili, nes panasu nelaimejot jus naudoto automobilio pirkimo loterijoj.. tas "truputi savotiskas, r18, sportines spyruokles" man labai jau itartinai atrodo.