Variklio galvos tarpines remontas

Pradėjo Zalias, Liepa 18, 2010, 10:20:57 AM

« ankstesnis - sekantis »

vibogd

As nieko tau neirodinesiu... Paskaitik ankstesnius postus, kur yra viskas parasyta. Man autotoja uzsiprase uz tarpines pakeitima NUO 1500€, jei viskas bus gerai su variklio galva. As sumokejau maziau, cia parasiau kas ir kaip.  pateikiau tik info FYI.
O del matematikos, matomai pats minties napagavai. Jei pagal tave zmogui sumoketa 0, o Autotoja prase 4kart daugiau, tai ir jai gatus 0.
Vnz, long story short, tarpine pakeista,masina vaziuoja, slangos minkstos, antyfrizas nedingsta. O toliau-ziuresim, kaip ir kas.
Have a nice weekend.

zefas

Ir vaziuosi ir nebus jokiu problemu, as jau vazineju pusmetis ir viskas ok. Atstovai uzsisaukia tris kart brangiau tikrai nieko ten mandriau nepadaro, as isitikines...

vibogd

buvau Acuroj, del idomumo paklausiau, kiek gi ta baisi tarpine kainuoja. Paziurejo kompe, ir pasake , kad ta, su kuria is gamyklos isrieda masina, kainuoja 55eurai. cia, siaip, del info.

RDeEsser

Citata iš: vibogd Įrašytas Rugsėjis 12, 2015, 20:12:46 PM
buvau Acuroj, del idomumo paklausiau, kiek gi ta baisi tarpine kainuoja. Paziurejo kompe, ir pasake , kad ta, su kuria is gamyklos isrieda masina, kainuoja 55eurai. cia, siaip, del info.
Ale kaip paprasta - nusiperki tarpine už 55€ ir įsidedi pas save garaže arba vidurį kiemo,ir niekam tūkstančių mokėt nereik  :D
E

vibogd

Citata iš: RDeEsser Įrašytas Rugsėjis 12, 2015, 20:21:48 PM
Ale kaip paprasta - nusiperki tarpine už 55€ ir įsidedi pas save garaže arba vidurį kiemo,ir niekam tūkstančių mokėt nereik  :D
:facepalm:
kazkaip paprastas informacijos pateikimas (problema-jos pasalinimas) is mano puses peraugo i kazkoki tai neaiskiu repliku maratona is kitu forumieciu puses.  nori moket 1500+ eur, tai gi nieks nedraus...

robertas1993

As keiciau variklio galvos tarpine yariui savo garaze :-) aisku pasikankint reikejo, man tarpine kainavo kaxkur apie 40e o siaip viisas variklio remonto darbas kainavo apie 300e
Auto:
Toyota Yaris
MB E270 W211

ToyotaClub

Citata iš: robertas1993 Įrašytas Rugsėjis 12, 2015, 23:02:08 PM
As keiciau variklio galvos tarpine yariui savo garaze :-) aisku pasikankint reikejo, man tarpine kainavo kaxkur apie 40e o siaip viisas variklio remonto darbas kainavo apie 300e

Tai kitas pamirsai:)
Toyota Klubo Forumas: ToyotaClub.lt/forumas

Bemsas

Garaziniu kaina niekaip negali buti artima atstovams. Atstovai naudoja originalias detales, sumoka VISUS mokescius, oficialias algas meistrams ir t.t. O garazinis nuvazioja i Acura ar Intercars ar kur kitur, paima detale, pakeicia ir pinigus sudejo i kisene. O juk realiai valstybe paima beveik 60%.

katana7

Citata iš: Bemsas Įrašytas Rugsėjis 13, 2015, 11:19:17 AM
Garaziniu kaina niekaip negali buti artima atstovams. Atstovai naudoja originalias detales, sumoka VISUS mokescius, oficialias algas meistrams ir t.t. O garazinis nuvazioja i Acura ar Intercars ar kur kitur, paima detale, pakeicia ir pinigus sudejo i kisene. O juk realiai valstybe paima beveik 60%.
Plius nepakeičia puse tarpinių kurias keičia oficialus atstovas.

robertas1993

Na as tai viska sau pasikeiciau t.y. visas tarpines purkstuku saibas ir taip toliau, zodziu remontavau kaip sau vazinet o ne pardavimui :D
Auto:
Toyota Yaris
MB E270 W211

ToyotaClub

Tai pigiai
Citata iš: robertas1993 Įrašytas Rugsėjis 14, 2015, 09:22:48 AM
Na as tai viska sau pasikeiciau t.y. visas tarpines purkstuku saibas ir taip toliau, zodziu remontavau kaip sau vazinet o ne pardavimui :D

Tai pigiai cia kazkaip, musu kibirui tai tos tarpines visos ir viskas tame komplekte brangiausiai ir gavosi nei pats darbas.

robertas1993

Cia tik medziagos man kainavo ir pats tvarkiau varikli, o medziagos ne is brangiausiu :)
Auto:
Toyota Yaris
MB E270 W211

ToyotaClub

Tai butent pacios tarpines, saibos varines, rieboksliukai, egr tarpines, gumos gumytes ir t.t kas rekomenduojama keisti pacio gamintojo kiek tau gavosi? gal mano zinios jau pasenusios lyg neorginalios japoniskos gamybos viskas kas virsui komplektas apie 150 euru buvo butent yariui, orginalios dar brangesnes, tai ir sakau visos tarpines gavosi kosmosas, nei pati darbo kaina. Irgi sau daremes vaziuoti o ne pardavimui.

robertas1993

Egr pasidariau is aliuminines skardos uzaklinima, paskui variklio galvos tarpinę apie 40euru, purkstuku saibos varines berods 6 ar 7eurai, ismetimo kolektoriaus tarpine apie 20 euru, galvos ręmontas 120euru, purkstuku praplovimas 30euru, 8 voztuvai 30euru(deveti is sroto), rieboksliukai kur buna ant voztuvu apie 10euru, abratkes tos plasmases nepamenu tiksliai gal virs 5euru, abratkes vamzdeliai 2eurai daugiau kaip ir nepamenu ka ten pirkau ( pavasari sudėtas variklis ir pamirsau ka ten pirkau) :-)
Auto:
Toyota Yaris
MB E270 W211

nin33ch

Sveiki,

Gal kas nors galėtumėte rekomenduoti žmogų (ar autoservisą) Šiauliuose ir aplink, kuris gerai ir padoriomis kainomis tvarkytų d4d variklius?
(tarpinės problemos eilinį kartą)