Avensis III nuo 2011 metu

Pradėjo stanok, Rugsėjis 01, 2015, 09:12:22 AM

« ankstesnis - sekantis »

Gmc

Bemsas juokauja del ridos. Cia realybe ir tiek :)
O siaip del ridu man labiausiai patinka, kad visi galvoja, jog jei masina dauzta ir rida maza, tai ji tikra. O jei daug vaziavo, sudauze ir atsuko, tai jau nebuna taip :D

kiaules galva

Sesuo turejo T25 1.6 benza, tai neduok dieve, as su ta masina vaziuoti negaledavau. Visiskai buka, tikrai ziauriai silpnas tas 1.6 motoras. As jau nebekalbu jeigu ka nors reikedavo lenkti. Tuo tarpu sesers vyras tuo pat metu vairavo tarnybini T25 2.0 benza. Visai kitas reikalas budavo. Be to tas dauztas T27 skurdzios komplektacijos, net klimos nera..., bet cia jau paciam spresti. Tai va tokie pastebejimai butu...

Venza

Tai,kad yra ten kondicionierius  :think:
Gimes ilsetis,bet priverstas dirbti...

kiaules galva

Citata iš: Venza Įrašytas Spalis 01, 2015, 21:54:01 PM
Tai,kad yra ten kondicionierius  :think:
Kondicionierius yra, bet automatines klimato kontroles, deje bet nera.

Venza

Gimes ilsetis,bet priverstas dirbti...

Zaroliz

Pasistojo toks klausimas ar šiam avensiui 2,2 d-cat uzsimauna r16 skardos?

MindeJ

Bemsas

Toyota negali be savo "bajeriu". Tai varztu isdestymas priklauso nuo motoro, tai ratlankiu dydis priklauso nuo motoro :D Bet naujausias faceliftinis avensis 2015 jau neturi 2.2 motoru :D

ketvirtasis

Citata iš: Bemsas Įrašytas Spalis 16, 2015, 11:51:41 AM
Toyota negali be savo "bajeriu". Tai varztu isdestymas priklauso nuo motoro, tai ratlankiu dydis priklauso nuo motoro :D Bet naujausias faceliftinis avensis 2015 jau neturi 2.2 motoru :D
Baisus man jisai, kol prie trečio pripratau sunkoka buvo, naujauisas išvis nesižiūri. Na salone ir važiuoklė gal pagerinti, bet kažkaip nelimpa. Tas priekis (snukis) nuo Ford Fiestos, ne tas....nea.

kalava

Citata iš: ketvirtasis Įrašytas Spalis 16, 2015, 14:18:25 PM
Baisus man jisai, kol prie trečio pripratau sunkoka buvo, naujauisas išvis nesižiūri. Na salone ir važiuoklė gal pagerinti, bet kažkaip nelimpa. Tas priekis (snukis) nuo Ford Fiestos, ne tas....nea.

Na, naujausio avensio priekis, tai ka zinau - kazkoks suposhlintas hyundai/kia korejietiskas priekis, ziueint is  priekio  kampu atrodo kaip perlinkusi....
Nezinau, toyota ir iki 1995 metu neblizgejo dizainu, dabar vel prie urodlivos isvaizdos grizta.
Palyginus su nauju dizainu, net 3 avensis grazus pasidaro :-)
Bet cia tik mano nuomone...
Ex-Avensis '07, 2L D4D, 93 kW, sidabrinis universalas

MD555

Mano nuomonė tokia pat, pasirodęs kėbulas nuo 2009 metų buvo išties geras pokytis Avensių linijoje ir būtent labiausiai tiko III kartai. Vėlesni faceliftai ir eksperimentai su išvaizda vis sukasi prie to paties kėbulo. Reikėtų jau iš esmės keistis išvaizdą, ne tik tas lempas ir bamperius, kas jau nebedera šiam kėbului (ypač 2015 modelis).... Aišku, tai yra pigiausias kelias naujinant modelius, bet tikrai ne pats geriausias....