kokiu varikliu pirkti toyota avensis

Pradėjo amber, Kovas 20, 2012, 23:36:10 PM

« ankstesnis - sekantis »

Raiforas

Citata iš: Gmc Įrašytas Lapkritis 19, 2015, 17:21:41 PM
Ta prasme tu tiki, kad masina kasmet nuvaziavo po 10 000km? :)
Jei tokiu ir yra tai vienetai, ir ne LT :)
Mano zmona su toyota per metus nuvaziuoja tik apie 3000km. vaziuoja tik i darba ir savo reikalais i parduotuves po miesta. visas kitas keliones vazinejam su mano automobiliu. Na ir ka, ar nerealu o dar ir dyzelis!!!!

Gmc

Citata iš: Raiforas Įrašytas Lapkritis 20, 2015, 03:40:52 AM
Mano zmona su toyota per metus nuvaziuoja tik apie 3000km. vaziuoja tik i darba ir savo reikalais i parduotuves po miesta. visas kitas keliones vazinejam su mano automobiliu. Na ir ka, ar nerealu o dar ir dyzelis!!!!
Ir pirkot sita masina nauja, taip? :)

Zaroliz

Citata iš: Gmc Įrašytas Lapkritis 20, 2015, 07:04:39 AM
Skamba juokingai, bet viena pažįstama nuvažiuodama max 500 km per mėnesį nusipirko naują mašiną,  gerai, kad bent jau benziną.

katana7

Citata iš: Zaroliz Įrašytas Lapkritis 20, 2015, 08:19:56 AM
Skamba juokingai, bet viena pažįstama nuvažiuodama max 500 km per mėnesį nusipirko naują mašiną,  gerai, kad bent jau benziną.
Jei žmogus turi pinigų ir gali sau leisti naują automobilį, tai tegul ir perka, čia jo asmeninis reikalas. Ir visai nesvarbu, kad per mėnesį nuvažiuoja 300 km.

Gmc

Visiskai pritariu, tiesiog pasakykit man, kiek zmoniu procentiskai perka nauja masina ir nuvaziuoja tokias ridas? :V  Ir dar vazineja tas pats zmogus 10 metu su ta pacia masina.
Siek tiek tokiu yra, bet tokiu masinu kainos irgi yra atitinkamos :)
As su nauja dyzeline Corsa per 3 metus prasukau ~35k km ir pardaviau. Aisku dali laiko ji buvo naudojama kaip antra masina (ziemai labai tiko Subaru Forester : ), todel rida buvo maza. Zmogus nusipirko tikrai gera daikta ir teisingus pinigus. Bet kaina tikrai nebuvo maziausia :)

MindaugasB

Is skyrelio "Pasijuokime". Mano kaimynas is gretimos laiptines nupirko zmonai Auris 2015m. benzinukas, automatas, grazi bronzine-ruda spalva. Masina daugiausiai stovi kieme, stabdziu diskai oksidavesi. Nupirko, kad butu patogu mazo vaiko zaislus, kedutes ir kt. laikyti, nes nepatogu is kazkelinto ten auksto tampyti pirmyn atgal. Viska laiko masinos bagazineje ir ant sedyniu. Priekineje keleivio kazkokia vaikstyne ar pan guli. Jo zmona kartais su Auriu i parduotuve ar miesta pavaziuoja. Normaliai? Normaliai :D
P. S. Jis pats su Volvo vazineja ir aisku tas Volvo seimos pagrindine masina.
Citata iš: Venza
Ir nesvarbu,kad Toyota dyzeliai pripazinti nevykusiais ir ju gamyba nutraukta,bet vistiek tikro lietuvio masina pilkas dyzelis

ToyotaClub

Citata iš: katana7 Įrašytas Lapkritis 20, 2015, 08:22:09 AM
Jei žmogus turi pinigų ir gali sau leisti naują automobilį, tai tegul ir perka, čia jo asmeninis reikalas. Ir visai nesvarbu, kad per mėnesį nuvažiuoja 300 km.

Taip kas pinigu turi nepirks senos. Turiu pvz mano teta gavo dovanu is vyro bmw x6 real daugiau kieme stovi nei vaziuoja kur ten labai daug nei ka, vyras ten kartais pazvejoti na iki LT ir atgal ten kas pora menesiu. Pagrindine Toyota LC benzinu vaziuojama. Dabar nezinau kas ten uzplauke kad pardave ta bmw x6 savo bmw mocus chioperius ir sumane Tesla nusipirkti. Bet vienas dalykas Toyota vistiek kieme stovi:)
Toyota Klubo Forumas: ToyotaClub.lt/forumas

Bemsas

Lietuvoje kitaip yra. Cia tiesiog nera kur vazineti. Visa sali pervazioti 300km :D Didesnese salyse zmones i darba i viena puse vazioja 100km, nes pramoniniai rajonai atskirti nuo gyvenamuju.

ToyotaClub

Jo teko ir paciam pasivazineti i viena puse po 150 km isvaziuoji tamsoi ir grysti tamsoi :D
Toyota Klubo Forumas: ToyotaClub.lt/forumas

balticam

Idomiai cia diskutuojat apie pravaziuotus kilometrus....
Nieko cia stebetino,kad perka nauja ir pravaziuoja 300-500km per menesi-yra tokiu,ypac Lietuvoje; isvaziuoja i soda ar kaima 1 karta per savaite,ziemai is viso uzkonservuoja masina garaze...as asmeniskai ne viena toki pazystu.Dauguma tokiu laiko masina iki gyvenimo pabaigos kaip koki zaisliuka.
Kita kalba apie atvaromas masinas pardavimui.Juk realiai negausi mazai pravaziavusios,nedauztos ir uz maza kaina,kad dar galetum gerai uzdirbt pardaves. Todel is uzsienio pardavimui ir eina masinos su didelem ridom,kurias pakoregavus,uzdirbami pinigai. Pats kazakda buvau susidures su perpardavinetojais ir gerai ta sriti ismanau.
Vilniuje dirbantis asmuo,vazinejantis i darba su masina(tik i darba) realiai pravaziuoja 850-1200km per menesi.

Raiforas

Citata iš: Gmc Įrašytas Lapkritis 20, 2015, 07:04:39 AM
Ne nauja bet su realia 130000km rida is Toyotos atstovo pasibaigus garantiniam laikotarpiui. kadangi auto bukle nepriekastinga neturejusi rimtu avariju, isskyrus sparno ir bamperio prabraukimus, kazkaip gaila ir parduot.Nors ji beveik ir nerekalinga tiesiog patapo kaip seimos narys :D

Bemsas

Citata iš: Raiforas Įrašytas Lapkritis 20, 2015, 13:46:07 PM
Ne nauja bet su realia 130000km rida is Toyotos atstovo pasibaigus garantiniam laikotarpiui. kadangi auto bukle nepriekastinga neturejusi rimtu avariju, isskyrus sparno ir bamperio prabraukimus, kazkaip gaila ir parduot.Nors ji beveik ir nerekalinga tiesiog patapo kaip seimos narys :D

Tai gaunasi 2-3m senumo.

Gmc

Citata iš: Bemsas Įrašytas Lapkritis 20, 2015, 14:46:30 PM
Tai gaunasi 2-3m senumo.
Vava apie tai ir kalba. Kad 2-3m masina jau turi >100k km, o ne tiek po 10-ies :)

Gmc

Citata iš: balticam Įrašytas Lapkritis 20, 2015, 11:36:06 AM
Idomiai cia diskutuojat apie pravaziuotus kilometrus....
Nieko cia stebetino,kad perka nauja ir pravaziuoja 300-500km per menesi-yra tokiu,ypac Lietuvoje; isvaziuoja i soda ar kaima 1 karta per savaite,ziemai is viso uzkonservuoja masina garaze...as asmeniskai ne viena toki pazystu.Dauguma tokiu laiko masina iki gyvenimo pabaigos kaip koki zaisliuka.
Kita kalba apie atvaromas masinas pardavimui.Juk realiai negausi mazai pravaziavusios,nedauztos ir uz maza kaina,kad dar galetum gerai uzdirbt pardaves. Todel is uzsienio pardavimui ir eina masinos su didelem ridom,kurias pakoregavus,uzdirbami pinigai. Pats kazakda buvau susidures su perpardavinetojais ir gerai ta sriti ismanau.
Vilniuje dirbantis asmuo,vazinejantis i darba su masina(tik i darba) realiai pravaziuoja 850-1200km per menesi.
Kiek tokiu masinu procentiskai? Ir kiek ju parduodama uz rinkos kaina? :)
Del LT normalios ridos 15 -20 000km/metai sutinku. Bet ir tokiu atveju po 10-ies metu turesime ~150-200k km :)

Mants

bet gi ne visi tokius km manau ir suka :)
pas mane skaiciai nedideli ant spidometro, aisku aklai jais netikiu , nors ir buvo palikti belgiski tech dokumentai kazkokie, bet sakau o maza ka :)
juolab "pasigooglinau" savinika, gyvena mazam miesteli, dirba nepertoliausiai nuo darbo, tad logiskas kilometrazas butu, bet aisku, kaip ir sakiau aklai netikiu :)
2004 corola verso, spidometras tuosyk rode 132000 :)
Toyota Verso 2009 2,0 D4D 93kw
Toyota Yaris 2010 1.3 74kw