Corolla Verso 03 manual'as

Pradėjo MantasT, Gruodis 23, 2008, 23:47:22 PM

« ankstesnis - sekantis »

MantasT

Kur internete galeciau rasti atsisiuti nemokamu Toyotos Corollos Verso 2003 manual'a? Ne ta paprasta (eksplotacijos), kur duoda prie masinos. Bet, kur visi techniniai dalykai arba kaip padaryti/atlikti remonta namu salygomis. Megstu krapshtytis :) pavyzdys galetu buti http://www.haynes.com/
dekui

MantasT

Radau visa kompakta - apie 600 mb. Jei kam idomu tai rashykite i PM.

pauliusdd

Labas. Labai butu gerai tas manualas. Gal gali i mesti i pasta:  pauliusdd@gmail.com
टोयोटा इस बल.

MantasT

Patikslinu, ten pasirodo 04 metu. Daug kas atitinka, bet yra smulkmenu, kurios ne tokios. I pasta tikrai nesiusiu - daug vietos, geriau i kuri meet'a atvesiu. Kada busi Vilniuje?

pauliusdd

As Vilniuje bunu nuo pirmadieno iki ketvirtadienio. Tai gal galime susimatyti ir as kaip nors persikelciau i kompa.
टोयोटा इस बल.

plintas

o man gal ir butu galima gauti tą manualą bet corollos?

mvideolt

Gal kam reik corolla verso nuo 2005... manualo France?-atiduodu. marius@mvideo.lt ;)

LaimisToyo

Sveiki. Gal kas turit Corolla Verso 2003 EN manuala. Geriausiai butu elektroninej formoj, o jei kas turit popierini - atsisviesciau.

LaimisToyo

Dekui Pauliau. Ne visai tai ko reikia - bet pradziai pasiskaitinet uzteks...

pauliusdd

Būtent ir aš ieškau, bet nerandu už dyką. Bet ką turime, tuo džiaugiamės.
टोयोटा इस बल.

ketvirtasis

Jei ką domins Avensio nuo 2003 manualas CD (EN) visada prašom. Dar turiu ir knygą (RU)

LaimisToyo

O gal kas is klubo turi Corolla Verso 03 manual'a anglu kalba arba gal net lietuviu kalba. Jei kas duotu popierini varianta - apsiimciau nuskanuoti ir ideti prie visu klubo manualu ;)

pauliusdd

Mano pastebėjimas, verso nuo 2004 metų manualų ir internete ir pas klubiečius kaip po lietaus grybų, verso nuo 2001 iki 2003 galo niekas neturi. Ir internetas nieko gero negali pasiūlyti. Kažkokiam tinklapyje buvau radęs, bet siūlo keletą $ susimokėti, tada leis parsisiūsti. Bet aš abejoju, ar ten bus tas ko aš ieškau.
टोयोटा इस बल.

MantasT

Turiu Corolla Verso 03 manual'a. Prancuzu kalba :) Pasiemiau paprastos corollos manuala LT ir išsiverčiau.

pauliusdd

Ar kompiuterinė versija ar popierinė?
टोयोटा इस बल.