Auris 1.4D4D chip ?

Pradėjo Andrius94, Sausis 06, 2016, 14:51:19 PM

« ankstesnis - sekantis »

Andrius94

Sveiki ar yra kas bandes chipuoti savo auri 1.4 d? butu idomu isgirsti ar verta? ir gal koki meistriuka rekomenduot? :)

PGiedrius

Citata iš: Andrius94 Įrašytas Sausis 06, 2016, 14:51:19 PM
Sveiki ar yra kas bandes chipuoti savo auri 1.4 d? butu idomu isgirsti ar verta? ir gal koki meistriuka rekomenduot? :)

Cipavau pas http://www.galingas.lt/ , bet tada tik pats savininkas dirbo, gerai dirbo! Dabar kiek zinau suprastejo paslaugos kokybe ir isaugo kaina...
Kas liecia apsimoka, ar ne, paciam spresti  ;)
Is toyota dizeliu regis tik 1,4 cipuojasi normaliai ir dar 3.0, bet del sio tiksliai nezinau.
Man pasiule tris lygius cipavimo, pasirinkau viduriuka ) "ipute" kazkur 18 AG, bet galima zymiai daugiau nekeiciat purkstuku ir tt.

Andrius94

o kaip sanaudos padidejo-pamazejo? ir aplamai ar pasijaute tie 18AG?
nes man po subaru atsisedus prie toyotos nu nevazuoja nors tu ka :D

PGiedrius

Citata iš: Andrius94 Įrašytas Sausis 06, 2016, 16:06:00 PM
o kaip sanaudos padidejo-pamazejo? ir aplamai ar pasijaute tie 18AG?
nes man po subaru atsisedus prie toyotos nu nevazuoja nors tu ka :D

Dinamika pagerejo, o del sanaudu, net nezinau, jei ir padidejo tai ne zymiai, ten Yaris buvo 2005, be kompo  ;)
Tai buvo 2009-2010 metais, dabar tas cipavimas manau stipriai tobulesnis.
https://www.youtube.com/watch?v=rVI6Es_NFaE
aisku, kad taip nebuvo  :D :D :D

MindaugasB

Chipavau 1.4. Pasijaute skirtumas. Dabar DPF kemsasi ir vel reikia pastoviai "pad srak" duoti kad vaziuotu. Atlikta galingas.lt atrodo 2014 m. pradzioje.
Citata iš: Venza
Ir nesvarbu,kad Toyota dyzeliai pripazinti nevykusiais ir ju gamyba nutraukta,bet vistiek tikro lietuvio masina pilkas dyzelis

Henris

beje cia manes kolega klause ar Toyotom DPF issiprogramuoja normaliai ir kokia kaina atsistoja sito malonumo?
Toyota Rav4 AWD Hybrid 2019

Andrius94

Citata iš: MindaugasB Įrašytas Sausis 06, 2016, 16:42:52 PM
Chipavau 1.4. Pasijaute skirtumas. Dabar DPF kemsasi ir vel reikia pastoviai "pad srak" duoti kad vaziuotu. Atlikta galingas.lt atrodo 2014 m. pradzioje.

tai po chipo pradejo kimstis? p.s kartas nuo karto uzsukus gerai ta matoriuka prasivalo ar jau varyt i servisa?

balticam

Trumpai tariant- neverta.
Duomenų pagerėjimas- tik ant stendo,realiai nesijaučia. O kas jpasijaučia,tik placebo efektas...
Sėkmės!

MindaugasB

Kaip po chipo? Chipas ne prie ko. Kemsasi, nes su masina vaziuojama kasdien. O jeigu stovetu kieme tai ir nesikimstu.
Ir nesvarbu,kad Toyota dyzeliai pripazinti nevykusiais ir ju gamyba nutraukta,bet vistiek tikro lietuvio masina pilkas dyzelis

Bemsas

Manau, kad kemsasi labiau su chipu. padidinus galinguma automatiskai pasididina ir duminingumas. Del to ir kemsasi filtras.

MindaugasB

Kuro man tiek pat vartoja. Pilu tik is Statoilo, tai nezinau ar nepakites kuro kiekis labiau ta DPF kemsa.

Andrius94

aciu :) pagalvojau nedarysiu to chipo..;]