kokiu varikliu pirkti toyota avensis

Pradėjo amber, Kovas 20, 2012, 23:36:10 PM

« ankstesnis - sekantis »

Vladas55

Cia as palyginimui parasiau,savaime suprantama.

bladas

Citata iš: Bemsas Įrašytas Sausis 14, 2016, 11:43:46 AM
man atrodo cia labiau priklauso ne nuo metu, o salies. Vokiski su DPF buna pagrinde, prancuzu maziau.
Kokia Toyota yra vokiška, o kokia - prancūziška? Pvz., surinkta FR, bet eksploatuota DE ir parvaryta iš DE - tai kokia ji?

Zaroliz

Bemsas

Citata iš: bladas Įrašytas Sausis 14, 2016, 13:29:13 PM
Kokia Toyota yra vokiška, o kokia - prancūziška? Pvz., surinkta FR, bet eksploatuota DE ir parvaryta iš DE - tai kokia ji?

Toyotas, priklausomai nuo modelio Europoje surenka UK ir Turkija. Prancuzu gamyklos negamina lengvuju masinu.

bladas

Vo blyn, tai kodėl pagal VIN rodo gamintojas prancūzas, nes juk  jei pirma VIN raidė J - Japonija, V- Prancūzija

Bemsas

Nu gal. Nes skaiciau, kad Prancuzijoje gamino komercini transporta.

MindaugasB

Sitie VIN dekoderiai internete rodo pieno riebuma nuo oro temperaturos. Siulau pasitiketi VIN raide J - tai Japonija, o ne France.
Citata iš: Venza
Ir nesvarbu,kad Toyota dyzeliai pripazinti nevykusiais ir ju gamyba nutraukta,bet vistiek tikro lietuvio masina pilkas dyzelis

bladas

Pas mane vienai mašinai J, kitai - V

Venza

Yarius i Europa tiekdavo is Prancuzijos ir Japonijos.Japoniski budavo labai reti (gal but tik automatai su 1.3 varikliais).Ar paskutinio modelio dar gamina prancuzai negaliu pasakyt.
Gimes ilsetis,bet priverstas dirbti...

bladas

Tai pas mane 2009 Yaris tikriausiai ir yra iš FR, o 2002 Verso - iš JP

robertas1993

greiciausiai kad nuo 2001 metu yariai buvo gaminami is prancuzu o iki 2000 metu is japonijos gaminami :) beje maniskis yaris 2004 metu irgi prancuzas :) avensiu nezinau kur gaminami :)
Auto:
Toyota Yaris
MB E270 W211

Venza

Gal but labiau ne pagal metus buvo gaminami,o pagal komplektacija.Kiek pamenu,automatai budavo japoniski su 1.3 varikliais ir Yariai su 1.5 varikliais ( jeigu tiek pamenu  :-)  ).Tokius tiekdavo Amerikos rinkai,tai ir i Europa tiekdavo pagal uzsakyma is Japonijos.

robertas1993

Maniskis yaris verso kablukas ( kuris jau parduotas) is japonijos pagamintas o auto pagaminimo metai 2000 :) beje 1.3l varikliukas ir mechanine deze buvo :)
Auto:
Toyota Yaris
MB E270 W211

Venza

Verso tik Japonijoj ir gamino,as kalbu apie paprastus checbekus.

Seichas

Perskaiciau sios temos visas zinutes bet neradau atsakymo i man rupima klausima. Noriu pirkti Toyota Avensis 2006-2008 metu benza ir deti dujas. Koks butu tam reikalui geriausias variklis, 1,8l ar 2,0l? Su savo Laguna isidejes dujas pravaziavau 9 metus be jokiu variklio gedimu neskaitant karterio tarpines ir dekelio tarpines keitimo. Dabar noreciau Avensio.