Signalizacija/centrinis

Pradėjo Popilas, Sausis 26, 2016, 15:18:17 PM

« ankstesnis - sekantis »

Popilas

Sveiki nusipirkau avensi 2003.12 mėn, buvo tik vienas raktelis ir paprastas be mygtuku, viduje prie skydelio yra judesio daviklis, tai reiškia kad yra kažkokia signalizacija? Nes dabar tik rakteliu reikia sukinet. Patartumete dėti naują?

MindaugasB

Kas yra "judesio daviklis"? Gal foto galima, nes as tokius tik pas save darbe prie lubu pakabintus zinau :(
Citata iš: Venza
Ir nesvarbu,kad Toyota dyzeliai pripazinti nevykusiais ir ju gamyba nutraukta,bet vistiek tikro lietuvio masina pilkas dyzelis

ToyotaClub

Tikriausiai turejo omeni zmogus apie ultragarsini turio davikli ar kaip jis ten vadinasi.
Toyota Klubo Forumas: ToyotaClub.lt/forumas

Egis_

isidek paprasta 3 lygio apsauga, tarkim kodinio e50 ar eaglemaster lt 5200 ir nereiks raktu bruzyt ;) Jei is Kauno, duociau rimto zmogaus kontaktus, kuris signalkes deda.

Popilas

Gal ir tūrio daviklis , ne iš Kauno aš bet ačiū :)

Bemsas

Tai foto ikelk. Cia ne ekstrasensu klubas, kad pagal pagaminimo data nustatyti yra signalke ar ne

Egis_

Citata iš: Popilas Įrašytas Sausis 27, 2016, 03:51:25 AM
Gal ir tūrio daviklis , ne iš Kauno aš bet ačiū :)
Vilniui taip pat turiu patikimo zmogaus kontaktus :D

Popilas

Zaroliz

augisz

Ten tai jo mikrafas, bet auksciau jo ten tas pypsiukas. Nebent apie ta mikrofona ir klause autorius.

Venza

Normaliai jus savo masinas pazistate? " pypsiuko" ant skydelio nepazistat? Kuo skydelio apsvietima reguliuojat ir kilometrus nunulinat?  :D  O priklijuotas daiktas labai panasus i mikrofona.Gal kazkokia laisvu ranku iranga buvo ar dar tebera?Pasek kur tas laidas nueina.
Gimes ilsetis,bet priverstas dirbti...

Smac

Citata iš: Zaroliz Įrašytas Sausis 27, 2016, 20:22:30 PM
Mikrofonas¿
Mikrofonas. Labai panasus pas mane buvo nuo Blaupunkt mages... Tik kabinosi kitap, o cia matyt priklijavo arciau, kad balsas butu kuo tiksliau i mikrafa nukreiptas... Turetu buti BT mageje. Patogus dalykas :)
Nerasykit man asmeniniu pranesimu, jei nenorite laukto po puse metu atsakymo :) Geriau e-mailu :)

Popilas

Dėkui vyrai :D tiesiog pirmą sykį su Toyota susiduriu ir išvis antra mašina , o telefonui yra dėklas šone ten ir kraut gali bet aišku senesni nokia lyg apačioje Toyota parašyta :)

Zaroliz

Pas mane ir tas dėklas buvo, bet nusiemiau, kad nemaišytų, kartu ištraukiau cartalk dėžutę,  bet teko įdėti atgal, nes tada nebeveikė dešinės pusės garsiakalbiai

augisz

Oj ple ten gi prietaisu skydelis, reik ismokt skaityt ne tarp eiluciu kas parasyta :D