Toyota Prius

Pradėjo Grazinulia, Liepa 04, 2008, 10:59:32 AM

« ankstesnis - sekantis »

Grazinulia

kazkaip nemanau, kad del batareikos, tada ir vasara butu buve ne kas.... praeita ziema prasikankinau, bet dabar kazkaip dazniau tas klaidas meta... jautriau reaguoja i ora....heeeeeeeeeeeeeeelp... sakykim as gausiu pabandymui tas detales, bet kas galetu man jas pakeist? o gal vis tik imanoma rast pasimaisiusi elektrika, kad surastu ta laideli, jei ten tas laidelis??????
:|

Giedrius34

o tai su vanitu neiseitu subendradarbiaut???
Keiciates detalem kol klaida persoka pas ji... B)
Ir viskas aisku, kas ir kaip...;)
ტოიოტას გამძლე

Grazinulia

:D:D:D tai ko cia keistis detalem, kai galima iskart masinom....;)

Smac

O Vanitas kartais ne 2 kartos turi? Grazinulia kiek zinau 1-os?
Nerasykit man asmeniniu pranesimu, jei nenorite laukto po puse metu atsakymo :) Geriau e-mailu :)

Grazinulia

ir pas ji 1 kartos, tik europietis:)

Edvatronas

Citatavanitas parašė:
Aha, na čia viskas kaip ir aišku, o kokia tokios procedūros įprastinė kaina?
tiesiog dvd kaina.

vanitas

Oho, kokia čia diskusija užvirė;) Gražinulia, iš savo asmeninės patirties galiu tik parekomenduoti nuvažiuot į kokį nors saloną ir pasitart dėl diagnostikos. Ten chebra ne veltui spec. apmokymus praeina kaip su tokiom mašinom elgtis. Ir stendus turi kokius reikia. Aišku, tai kainuos, bet didelė tikimybė, kad pasakys kas vis dėl to darosi.
Dėl apsikeitimo - gal kuriam laikui tai būtų ir visai įdomu:p

NNZ

ta mašina tiek diagnostikų yra perėjusi ir visi sako beveik tą patį, tai pas ją pasirinkimas mažas :)
Geriau nežadėti, nei pažadėjus neištesėti.(Ekleziastas)

Grazinulia

Citatavanitas parašė:
Oho, kokia čia diskusija užvirė;) Gražinulia, iš savo asmeninės patirties galiu tik parekomenduoti nuvažiuot į kokį nors saloną ir pasitart dėl diagnostikos. Ten chebra ne veltui spec. apmokymus praeina kaip su tokiom mašinom elgtis. Ir stendus turi kokius reikia. Aišku, tai kainuos, bet didelė tikimybė, kad pasakys kas vis dėl to darosi.
Dėl apsikeitimo - gal kuriam laikui tai būtų ir visai įdomu:p

Is tikruju, tai nezinau kas pas juos ten per spec apmokymai, kad jie man nieko padet negali... Matyt apie hibridus jie apmokymu nera praeje. Diagnostika , tai puse bedos, nera ta kaina labai didele... dariusi esu n kartu. Tokviloj gal brangesne- virs 200 Lt kazkada sake, bet as pas juos nebuvau (beje apie apmokymus skaiciau butent Tokvilos puslapiuose :)). Mototojoj pigiau, bet jie pasake - masina amerikanska- nepadesim... Bijau tokio atsakymo sulaukt ir is Tokvilos :( Dabar ieskau pati iseities, reikia surast meistra, kuris galetu man baterijos valdymo bloka pakeist kitu... megisnsiu teirautis vel Mototojoj, bet bijau, kad gali atsisakyt... pasidariau baile... bijau isgirst, kad jau niekas mano masinai nebepades   :(

Kazkokiam forume teko skaityt, kad amerikietisku masinu nelabai nori imtis ir nehibridiniu taisyt, kad vis kokios problemos iskyla, tai va karti patirtis ir su mano masina. Nejaugi ji taip totaliai skiriasi detalemis nuo europietisko varianto? Kiek ziurejau internete po kapotu, tai viskas taip pat atrodo... bet ka zinot gali..

Henris

SKirtumu yra, kai kuriose auto ir gan nemazai, pvz europietiskiems ratu prisukimo varztai 5 o amerikanskiem 4 ir atvirksciai priklauso nuo modelio ir markes. Bet speju toyotos atstovybes kratosi del to, kad jie specializuojasi tik europoje gamintomis toyotomis. Pvz net garantine masina parvarius is JAV, europieciai neturi sertifikatu atlikti garantinius darbus amerikonam. Del to jie ir nekisa nagu, nes jiems kvalifikacija neleidzia list i sita kiema. Aisku butu geranoriski, bent jau vizualiai patikrint galetu. Aisku prie kompo jungimasis nezinau ar imanomas ar ne, gal skiriasi pati jungtis arba net programos softas
Toyota Rav4 AWD Hybrid 2019

NNZ

tai įsivaizduokit, jei pati Tokvila nusiuntė darytis į kitą firmą, ir čia per visas pažintis buvo bandymas prieit prie tokvilos, tai sakė, kad yra geresnių spec. nei jie ;). Sakė jei europietis tai ale būtų dėl vaizdo priėmę.

P.S. tuo labiau, kad ir batareikos am-iuz artėja į pabaigą, o dar kai buvo ir ekstremalių sistuacijų jei, tai kai ateina šalčiai tai va ir išlenda bėdos.

vanitas

Na, velnias žino kaip yra su amerikonkom ir tais salonais... Paprasčiausiai kiek man reikėjo pagalbos (o jos reikėjo ne taip ir daug) Tokviloj man tikrai pagelbėjo be jokių išsisukinėjimų ir vyniojimų į vatą. Kiek teko su jais bendrauti, amerikietiški Priusai jiems jokia ne naujiena - pasakojo, kaip kelis kartus naujam gyvenimui prikėlė baterijas...  Nesinori būti nuobodžiu pastoviai zyziant tą patį per tą patį, bet tiesiog nesinori, kad nutiktų kaip mano tėvui nutiko su plazminiu teliku. Kai jis sugedo, jis pagal skelbimus išsikvietė kažkokį meistrelį. Tas, kelias dienas prasikrapštęs, ir nieko nenuveikęs, jau išeidamas pasidžiaugė, kad "kaip smagu buvo pažiūrėti kaip vidaus atrodo tooooks telikas":o

vanitas

CitataNNZ parašė:
tai įsivaizduokit, jei pati Tokvila nusiuntė darytis į kitą firmą, ir čia per visas pažintis buvo bandymas prieit prie tokvilos, tai sakė, kad yra geresnių spec. nei jie ;). Sakė jei europietis tai ale būtų dėl vaizdo priėmę.

P.S. tuo labiau, kad ir batareikos am-iuz artėja į pabaigą, o dar kai buvo ir ekstremalių sistuacijų jei, tai kai ateina šalčiai tai va ir išlenda bėdos.

Iš kur yra žinoma, kad batareikai kaput?

NNZ

na kaip tau čia pasakiu, kada žinoma kada akumuliatoriui kaput arba kada bet kokiom batareikom kaput, kai baigiasi jų laikas tada ir kaput :). Va kas pas grazinulia yra tai dar neaišku, bet tik viena išprielaidų. Nes kiek akumui duoda tarnavimo laiko ~7 metus, o temperatųrų pokyčiai rgi silpnina, tuo labiau kad ji buvo daužta, reiškia akumuliatorius kažkiek laiko nebuvo naudojamas, tai vėl trumpina jo amžių, nu kaip ir notebook batareikos reikia gi pastoviai įkrautas laikyt, pabandykit kokį mėnesį nekraut, tada galėsit keist į kitą, nes jau nebesusižadina, ten tie (nežinau kas :) ). Tai čia ir tas pats gali būt.

Grazinulia

NNZ, tikrinom mes baterija kai pirkom, buvo liuksova....  Nesinori tiket, kad jai kaput, pakolkas cia tik tavo prielaida :) - norisi taip tiket...:p  Problema yra tame, kai oras dregnas ir saltas  (tai pasireiskia dazniausiai rytais po nakties, bet buna ir diena, ji neuzsiveda - ismeta klaida. Numetus "klema", uzsiveda be problemu... Pernai tai pasireiksdavo reciau, o siemet, kai atsalo oras, kazkaip labai daznai :( Kai sausa ir saule- klaidos nemeta.... Masiniukas gyvas, jam reikia silumos... gal reikia silto garaziuko ir no problem :D;)

PS is kur istraukei, kad apie 7 metus? Japonai garantuoja 8, o ziniu yra, kad tarnauja ir ilgiau. B)