AUDIO

Pradėjo Giedrius, Rugpjūtis 20, 2008, 13:58:13 PM

« ankstesnis - sekantis »

NNZ

žinok kaip užtaikysi mano 1 išėjo, per savaitę. 2 beveik metus turėjau kol nepavogė, tai trukdžių beveik nebuvo, čia kalbant apie tuos kinietiškus po 30-50lt.
Geriau nežadėti, nei pažadėjus neištesėti.(Ekleziastas)

ketvirtasis

Sumokejau ''skatikus" tai ir daug nesitikėjau bet už tokius pinigus, tai liuks. Tik prie jo dar reikia SD kortos + 25lt. Vienas minusas neatsimena paskutinės dainos.

NNZ

a pas mane dėdavos flash iki 2gb ir atsimindavo paskutinę dainą.

ketvirtasis

CitataNNZ parašė:
a pas mane dėdavos flash iki 2gb ir atsimindavo paskutinę dainą.
ir pas manę dedasi flashas, gal tas atsimins dainą. Reikės pratestuoti.

Henris

As daugiau nebeimsiu moduliatoriaus, kur per FM bangas,(jei snekat apie sita). Kokybe visiskas shudas, blogiau nei radija, mokejau apie 70lt. Pazistamas turi mp3adapteri, kuris pasideda bardacioke, o jungiasi per cd-changer lizda gamyklina. SUPER DAIKTAS, flasha ikisi i bardacioka ir valdymas visas nuo vairo, kaip cd valdytum ir kokybe ledas. Kaina apie 200lt siunciant is ebay.
Toyota Rav4 AWD Hybrid 2019

NNZ

na nežinau kokios kokybės pas tave buvo mp3, bet mp3 įrašytas į kompaktą ir decoduotas, tai tokia pat kokybė kaip ir iš moduliatoriaus.

Henris

Gal mes snekam apie skirtingus dalykus jei snekam apie FM moduliatoriu, kuri kisi i prikurkes lizda ir per radija susigauni jo dazni, tai tikrai shudina kokybe, vien del to kad FM dazniu juosta yra nekokybiska, o transmiteris kuris jugngiasi per cd_changer lizda yra peruodamas skaitmeniniu budu be jokiu triuksmu, taip kad siu dvieju aparatu net negalima lyginti mp3 playeris pajungtas per laidine jungti zymiai pranasensis uz FM transmiteri (cia besaligiskai) net neverta gincytis sitoi vietoj. Cia tas pats kad klausytum radija ir CD, jei aisku nesijaucia skirtumo tai matyt zmogus apie AUDIO is vis nieko nenutuokia, svarbiausia kad kazkas blerbia ir tiek jam :)

NNZ

na jo teisingai man audio užtenka kad be pašalinio triukšmo būtų ir to užtenka, dėlto ir nededu į savo auto tokių sistemį kaip boss ar infiniti.

Henris

Na pvz pas mane jauciasi skirtumas ir su gamikline aparatura kur fm radia groja ir kaip audio cd skamba, akivazidus skirtumas, cia net geros klausos nereikia tureti.

NNZ

o tu bandei tą pačią mp3 dainą ikelt į kompaktą ir per moduliatorių. Teisingai jei aš pasileidžiu ne mp3 muziką perkeltą į kompaktą o org. tai jo skirtumą ir aš jaučiu :D

Henris

Pala tai as nebesuprantu kam tada moduliatorius reikalingas. Kiek suprantu kad atkurtu mp3 failus per auto garso sistema. Pas mane gamyklinis magas neatkuria mp3 kompaktu, tam ir noreciau statyt mp3 moduliatoriu, nes i flasha galima sutalpint tukstancius gabalu, o ne  20 kaip i audio cd. Tai, kaip ir nera pas amne galimybes palygint mp3 is cd ir per moduliatoriu, bet teko lygint mp3 moduliatoriu per FM kuris retransliuoja garsa ir mp3 moduliatoriu kuris jungiamas per cd-changer jungti, tai kaip diena ir naktis, is tos pacio flasho tie patys gabalai zymiai geriau skamba per tiesiogine jungti.

NNZ

na sutinku, kad tiesiogins, tas kur per jungtį jungiasi, geriau, bet ar tikrai geriau 4x? Nors aš ir buvau susigundęs tokį įsigyt, dėl patogumo, bet tą šuduką (moduliatorių) tai gali nevargstant atjunginėjus/prijunginėjus bet kokioj mašinoj naudot, paėmei, viens du ir jau kitoj mašinoj klausais ir tikrai bent jau mano klausa didelio skirtumo nejuto.

Henris

Na tas tai taip, jei turi kelis auto :) Bet siuo atveju kai turi viena ir visas valdymas nuo vairo + niekada nereikia traukinet lauk is prikurkes kad vagiu negudnytu, man kazkaip atrodo tas patogus variantas, bet aisku kiekvienam pagal save, nors siaip FM transmiteris mane nuvyle :)

NNZ

va ant tų žodžių vagims, padlos ir susigundė, o dar per greitumą buvau palikęs ir flash :( bet jo man irig erzinos, kad neina nuo vairo valdyt. Ištikrųjų gerai, jei turi 1auto ir žadi dar ilgai ją turėt.

Henris

Na siaip jei ir kita nusipirksi auto taigi jis nesunkiai issimontuoja, praktiskai cd-changer lizdas toks pat ir kituose modeliuose net ir vokieciuose. Uzkisi ranka nusiemes bardacioka, uz mago ir istrauki fiske, pasijungi ant kito auto :) Bet cia aisku tik tokiu atveju jei nusipirkai nauja, nes kaskart traukinet tai nieko ten patogaus :) Na bet pvz as keiciu auto kas kokius 4-5 metus tai, manau neproblema ta moduliatoriu butu atsijungt ;)