HHD KIETASIS DISKAS IR JUNGTIS

Pradėjo ignius, Rugpjūtis 26, 2016, 17:28:33 PM

« ankstesnis - sekantis »

ignius

sveiki,

Avensis 2012 pas mane.Pas ji yra kietasis diskas,kur gali talpinti muzika tik aiskinausi ir vis nepavyko kaip.Gal jus zinote, kaip reikia ten patalpinti ar irasyti ja?Bei klausimas dar, kas per jungtis ten yra navigacijoje, kokio tipo ji yra?Ir kam ji skirta.Gal per ten galima ikelti muzika?Ppridejau nuotrauku as tikiuosi matysis.Bei navigacijos modeli.

RDeEsser

Citata iš: ignius Įrašytas Rugpjūtis 26, 2016, 17:28:33 PM
sveiki,

Avensis 2012 pas mane.Pas ji yra kietasis diskas,kur gali talpinti muzika tik aiskinausi ir vis nepavyko kaip.Gal jus zinote, kaip reikia ten patalpinti ar irasyti ja?Bei klausimas dar, kas per jungtis ten yra navigacijoje, kokio tipo ji yra?Ir kam ji skirta.Gal per ten galima ikelti muzika?Ppridejau nuotrauku as tikiuosi matysis.Bei navigacijos modeli.
Ten yra sparčioji jungtis "IEEE 1394a (FireWire)"Ji skirta prijungti multimedijos prietaisus,išorinius kietuosius diskus ir kitus skaitmeninius įrenginius...O kaip kelti muziką ir visa kita,manyčiau reiktų skaityti instrukciją.
E

ketvirtasis

Citata iš: RDeEsser Įrašytas Rugpjūtis 26, 2016, 22:10:33 PM
Ten yra sparčioji jungtis "IEEE 1394a (FireWire)"Ji skirta prijungti multimedijos prietaisus,išorinius kietuosius diskus ir kitus skaitmeninius įrenginius...O kaip kelti muziką ir visa kita,manyčiau reiktų skaityti instrukciją.
Toji jungtis skirta atnaujinti maps, Autotoja bandė nesigavo. Muziką įrašyti tik iš normalių kompaktų, ne MP3. Įdėjus magas pats paklausia ar nori įrašyti, o ten toliau tik NEXT. Prieš tai nustatymuose padaryk, kad kokybė būtų maksimali.

ignius

Supratau aciu jums:)

O kaip manot usb yra galimybe prasivesti, kaip nors?

ketvirtasis

Citata iš: ignius Įrašytas Rugpjūtis 30, 2016, 17:53:27 PM
Supratau aciu jums:)

O kaip manot usb yra galimybe prasivesti, kaip nors?
Šiaip tai pas T27-ą yra toji galimybė, tiktai bėda su magais vieni tai turi, kiti ne. Pvz.: http://img3.auto24.ee/auto24/560/861/53638861.jpg
pas šitą magelį yra USB išvestas į porankį, nes turiu būtent šį visą laidyną.

ignius

Na vat pas mane gamykliskai tik aux isvestas.Tai kazin ar imanoma ant mano modelio