Toyota Prius II sąnaudos

Pradėjo kastytis rudokas, Sausis 15, 2016, 20:11:48 PM

« ankstesnis - sekantis »

Zaroliz

Tai lauki kol pradės pūsti palankus vėjas? Ir per lietų / sniegą nevažinėji?

Išsiųsta naudojantis D6503 Tapatalk 4 Lt

Algirdukas

ir dar tikriausiai visur nuokalniu iesko :)

saiba

Nereikia nei vejo,nei nuokalniu,vaziuota 90km/h, per gyvenvietes 50

Rulik

slashas

Na turbūt be kondicionierių važiuojate ir užmiestyje šiek tiek, man 100% mieste 5.7 kondicionieriaus niekada neišjungiu ;)

Sent from my iPlyta using Tapatalk

Rulik

Citata iš: slashas Įrašytas Rugpjūtis 29, 2016, 10:14:42 AM
Na turbūt be kondicionierių važiuojate ir užmiestyje šiek tiek, man 100% mieste 5.7 kondicionieriaus niekada neišjungiu ;)

Su kondiske vazineju ir mieste 4,6-4,8 :)

Rulik

Citata iš: slashas Įrašytas Rugpjūtis 29, 2016, 10:14:42 AM

5,7 kazkaip per daug ,hmmm ..

slashas

Citata iš: Rulik Įrašytas Rugpjūtis 29, 2016, 10:37:12 AM
5,7 kazkaip per daug ,hmmm ..
Na aš važiuoju be tu visokių glide ir t.t., spaudžiu kur reikia ir t.t. :) reikės pabandyti tą vadinamąjį taupų vairavimą kokį 100km
Tiesa miestas miestui nelygu ;)

Pacman

Sveiki visi, gal galite pasidalinti dabartinemis prius II sanaudomis? Beja kaip jus vaziuojate ramiai ar kaip pencininkai? Nes kiek vazineju mieste (5d.=500km) ir kiek matau prius tai jie visada arba pasukutiniai arba eisma stabdo :D labai laukiu atsakymu.

balticam

Citata iš: Pacman Įrašytas Gruodis 07, 2016, 10:57:34 AM
Sveiki visi, gal galite pasidalinti dabartinemis prius II sanaudomis? Beja kaip jus vaziuojate ramiai ar kaip pencininkai? Nes kiek vazineju mieste (5d.=500km) ir kiek matau prius tai jie visada arba pasukutiniai arba eisma stabdo :D labai laukiu atsakymu.

Vazinejau normaliai, Vilniuje per kamscius ir ne. Vien Vilniuje per savaite pravaziavau 622km ir vidurkis 7.31l/100km 
Vilnius - uzmiestis 50/50 - vidurkis 6.73l/100km
Ir nepuskit jus man veju kad 4l/100km.Savo bobutei tai galit pasakyt, gal ir patikes. O apgaudinet kitu cia ir pasikelt save sulig dievu-mazu maziausia negrazu.
As tai pat galiu 3.0l/100km itilpt; Prisipilu Koraluose Statoile, nuvaziuoju link Zemuju Paneriu ir turiu toki vidurki, vaziuodamas nuo kalniuko....
Ex, geda man uz tuos lietuvius pagyrunus....

bioparo

Pas mane paskutines sanaudos 6.2. Kompe rode 6.3, ir miestascir trasa per slapdribas. Bus salciau dar padides

slashas

Šiandien po visų Vilniaus kamščių 100km 100% mieste, 6.7ltr bet mane gelbsti požeminis parkingas namie ir darbe, mažiau šildo baterijas ir saloną ;) būtų lauke stovėjas prūsas, tai manau laisvai ir 8ltr pasiimtu...

Pacman

Supratau. Aciu. Vadinasi nera prius toks stebuklas kad verstis kuliais ir pirkti tik ji ir i kitus automobilius neziuret. Teks imti "standartini" benzinini automobili ir detis dujas.

sinkleris

Citata iš: Pacman Įrašytas Gruodis 08, 2016, 20:49:18 PM
Supratau. Aciu. Vadinasi nera prius toks stebuklas kad verstis kuliais ir pirkti tik ji ir i kitus automobilius neziuret. Teks imti "standartini" benzinini automobili ir detis dujas.

Taip, teisingai mastai, Priusas "ant oro", nevaziuoja, variklis silpnokas, jei išvien vilniaus kamščiuos nestovi, tai geriau imt normalu auto su kokiu 3 litru benzo varilkliu ir dėt dujas. Turėsi dinamišką auto, o išlaidos kurui bus tos pačios.

slashas

Citata iš: Pacman Įrašytas Gruodis 08, 2016, 20:49:18 PM
Tai imk prūsą ir dėk dujas, važiuosi super pigiai ;)