Keisti garsai D4D 85 kW

Pradėjo zexel, Spalis 19, 2016, 09:36:33 AM

« ankstesnis - sekantis »

Egis_

Zaroliz

Citata iš: zexel Įrašytas Spalis 28, 2016, 17:46:50 PM
Taigi, Sonixo diagnoze tokia: voztuvas geras, stringa turbinos geometrija kai grizta atgal ir del to meta klaida. Sake gali buti suodziais apkebusi ir reikiapramankstinti. Rekomendavo pakankinti masiniuka staigiai akseleruojant. Kankinau. Klaidos kol kas nemeta. Daznai kankinti neiseina, nes vaziuojant i darba ir namo tik vienoje vietoje galima 4 begi ikalti. Iki darbo 8 km o vaziuoju iki 45 min tai kaip cia imanoma nevaziuoti kaip pensininkui :(
Beje, Sonixui didelis respektas, savo laika gaiso ir nei cento nepaeme.
Turbina veikia ne tik su ketvirta pavara

Išsiųsta naudojantis D6503 Tapatalk 4 Lt

Awriuxx

Citata iš: Zaroliz Įrašytas Spalis 29, 2016, 01:50:56 AM
Turbina veikia ne tik su ketvirta pavara

Bet važiuoti staugiančiu varikliu per miestą 2 - 3 pavara nelabai gudriai atrodys. Pats prieš TA vaikiau, kad suodžius išpūsti, važiavau 80 - 90 km/h 3 pavara, gerai, kad ten alink miškai buvo, o tai būstų pašaliniai suabejoję protiniais sugebėjimais

Venza

O tai apie koki gudruma sneket,jeigu tas dyzelis miestui nera tinkamas?Tai jau nebekreipk demesio ka kiti apie tave pagalvos ir pjauk antra pavara 80km/h.Arba vazinek su girlianda avariniu rezimu  :D
Gimes ilsetis,bet priverstas dirbti...

augisz

As pries kelias savaites kelis kart prasmaugiau savaja. Svarbiausia ne zmones, o kad policija nepamatuotu tavo spaudimo :D Man i darba vaziuojant visada kylu Europos pr. kalnu (kaunieciai zino apie ka as). Jis nera labai status, bet gan ilgas. Uzgreciau ę begiu viena karta tai palikau dumu uzdanga juodina paskui save, aisku jau greziau tai vos ne iki ribotuvo. Kita diena vel pabandziau, bet dumu minimaliai isbezdejo. Susirask koki kalna ir spustelk gerokai, ir tiek. O ka kiti galvos tai koks skirtumas, svarbu masina vaziuotu, o ne kitu galvojimas.

Zaroliz

Citata iš: augisz Įrašytas Spalis 29, 2016, 18:25:33 PM
As pries kelias savaites kelis kart prasmaugiau savaja. Svarbiausia ne zmones, o kad policija nepamatuotu tavo spaudimo :D Man i darba vaziuojant visada kylu Europos pr. kalnu (kaunieciai zino apie ka as). Jis nera labai status, bet gan ilgas. Uzgreciau ę begiu viena karta tai palikau dumu uzdanga juodina paskui save, aisku jau greziau tai vos ne iki ribotuvo. Kita diena vel pabandziau, bet dumu minimaliai isbezdejo. Susirask koki kalna ir spustelk gerokai, ir tiek. O ka kiti galvos tai koks skirtumas, svarbu masina vaziuotu, o ne kitu galvojimas.
Visada galima žemesne pavara neviršijant greičio

augisz

Linus

Citata iš: arytis Įrašytas Spalis 28, 2016, 18:43:31 PM
Geras zmogus tas Sonixas, reiks duot darbo :)
Sveiki, siandien pas mane irgi atsitiko panasus dalykas, Isvaziavus is kamscio uzspaudzaus gazo ir mazdaug pasiekus apie 3500 apsuku uzsidege variklio klaida ir dingo trauka. Tiesiog sustojo masina, neprieme gazo, nors variklis veike, neuzgeso. Uzgesinus problema dingo, bet parvaziavus ir nuskaicus klaidas, liko klaida 34(2). Po to viskas kol kas gerai, vaziuoja toliau sekmingai. Ka patartumet, nes nesinori vel aptureti toki malonima ? Kiek supratau tai yra turbinos slegio perputimas, bet ar verta keisti e- vrv voztuva ? Turbina buvo restauruota pries 3m ir veikia gerai, nera traukos ar kitu problemu.

eceris

Citata iš: augisz Įrašytas Spalis 29, 2016, 18:25:33 PM
palikau dumu uzdanga juodina paskui save, aisku jau greziau tai vos ne iki ribotuvo. Kita diena vel pabandziau, bet dumu minimaliai isbezdejo. Susirask koki kalna ir spustelk gerokai, ir tiek. O ka kiti galvos tai koks skirtumas, svarbu masina vaziuotu, o ne kitu galvojimas.
ojojoj kolega, "nesigirkit" apie dūmus. aš netyčiukais prasižiojau, kad dėl dūmų TA nepraėjau, tai  forume taip suvartė mane, kad teko pirkti kitą auto:) (tikiuosi tas žmogus nesupyks, aš draugiškai ;) ). tiesa vėl dyzelį, nors buvau garantuotas, kad pirksiu tik benzą :) . tiesiog propaganda dėl dyzelių draudimo rinkoje jau padarė savo, toyota verso 2010 dyzelis 93 kw 5900 mokėjau, kai už benzą 1.8 l prašo 8500.

augisz

Gausi paremontuot, sakysi, kodel nepirkau benzo  :-] As sekancia tik uz benza. Tiek remonto kainomis, nors dar savosios neteko lepint SPA proceduromis skausmingomis (kad cia neprisikalbejus tik), tiek tyliau ir maloniau dirba variklis negu tak tak tak tak tak  :-] Arba ieskotis dyzelines ne toyotos  su 6 arba 8 kausais  :-]

eceris

Citata iš: augisz Įrašytas Rugsėjis 29, 2018, 11:17:26 AM
Gausi paremontuot, sakysi, kodel nepirkau benzo  :-] As sekancia tik uz benza. Tiek remonto kainomis, nors dar savosios neteko lepint SPA proceduromis skausmingomis (kad cia neprisikalbejus tik), tiek tyliau ir maloniau dirba variklis negu tak tak tak tak tak  :-] Arba ieskotis dyzelines ne toyotos  su 6 arba 8 kausais  :-]
kodėl remontuot iš karto? su 2003 corolla verso pirkta su tikra rida 207k nuvažiavau virš 100k ir neremontavau nieko varikliui. tikiuosi ir šios neteks remontuot. juolab suodžių filtro sakė jau nėra. iš pusbrolio pirkau, gal neapgavo :)
  beje, kiek turėjau dizelių, neteko variklio remontuot. o vat benzus kuriuos turėjau, yra tekę.
   bet vistiek kita bus benzas :)

augisz

Dyzelis visada pigiau iki pirmo remonto. Dabar vaizuoji, ryte atsikeli ir ziurek purkstukams amen. Nezinau koks smagratis dar stovi verso 93kw, jei vienmasis tai puiku. Nesakau, kad tik nupirkus iskart kazkas saibom keliaus, bet neatmeskim ir tokiu galimybiu tiek pas mane, tiek pas tave, tiek pas Petra ar Antana. Benza aplamai remontuot pigu.

Su zmogum kalbejau tai jis CV turejo 2 kartos, tai dziaugesi pardaves, nes kaip pradejo kazkas saibom eit, tai niekas neatkase galu. Sukiso dar tiek pat i masina kiek uz ka mokejo pirkdamas, ir vistiek nevaziavo.  :-]

eceris

Citata iš: augisz Įrašytas Rugsėjis 29, 2018, 18:07:20 PM
Dyzelis visada pigiau iki pirmo remonto. Dabar vaizuoji, ryte atsikeli ir ziurek purkstukams amen. Nezinau koks smagratis dar stovi verso 93kw, jei vienmasis tai puiku. Nesakau, kad tik nupirkus iskart kazkas saibom keliaus, bet neatmeskim ir tokiu galimybiu tiek pas mane, tiek pas tave, tiek pas Petra ar Antana. Benza aplamai remontuot pigu.
Su zmogum kalbejau tai jis CV turejo 2 kartos, tai dziaugesi pardaves, nes kaip pradejo kazkas saibom eit, tai niekas neatkase galu. Sukiso dar tiek pat i masina kiek uz ka mokejo pirkdamas, ir vistiek nevaziavo.  :-]
kiekviena naudota auto yra loterija. bet su tokiu kaip tamstos pesimizmu, pirkčiau vienareikšmiškai tik naują iš salono :).
   na suges , na ir ką, remontuosim gi. tam ir gyvenam, kad uždirbti pinigus ir juos išleisti :)
   pirkau prieš 5 metus žmonai almera 2005 nuž 9700 lt. įdėjau dujas už 1450 lt. parėjo variklis už mėnesio. sudėjau 3000 lt. plius buvo pirktos naujos padangos su ratlankiais. nupirkęs verso pardaviau ukrainiečiams už 1300 eu. jei imti ir skaičiuoti, nuostolis žiaurus iš to auto, o aš džiaugiuosi, kad atsikračiau :).  bet kita vertus - praėjo 5 metai, gyvenimas pagerėjo, auto atnaujintas namuose - kas blogo? viskas tik geryn. tad daugiau optimizmo, kolega ;)

augisz

Pesimizmo pas mane tikrai nera, as visiskas optimistas  (y) Bet yra protingesniu budu isleist pinigus negu auto keitimas  :-] Bet cia kita parapija, kiekvienas pasirenkam kas kam svarbu. As ir pats zyzeli vairuoju, taip kad taika :H. (bet pirma ir paskutini :-] )

eceris

Citata iš: augisz Įrašytas Rugsėjis 29, 2018, 20:22:17 PM
Pesimizmo pas mane tikrai nera, as visiskas optimistas  (y) Bet yra protingesniu budu isleist pinigus negu auto keitimas  :-] Bet cia kita parapija, kiekvienas pasirenkam kas kam svarbu. As ir pats zyzeli vairuoju, taip kad taika :H. (bet pirma ir paskutini :-] )
nesutinku. gyvenime daug kartų esame priversti atsinaujinti. remontuojam būstą, keičiam baldus, perkam naujus drabužius, taip pat keičiam ir automobilius. netgi keliones renkamės kaskart vis į kitą šalį. taip kad viskas kas vyksta gyvenimo eigoje yra neišvengiama, nes viskas vysta mūsų norų dėka :)