kokiu varikliu pirkti toyota avensis

Pradėjo amber, Kovas 20, 2012, 23:36:10 PM

« ankstesnis - sekantis »

Gmc

Citata iš: bladas Įrašytas Lapkritis 30, 2016, 09:02:03 AM
Pora pastabų iš mano pusės - blogai, kad šviesi oda - nuo džinsų bus mėlyna. Dar blogiau - šviesus veliūras ant grindų, greitai nusitepa. Nebent vairuosi visąlaik mieste, pasipuošęs kostiumu, baltais marškiniais ir lakierkom :)
man šviesi oda yra gražiausia kas gali būti mašinoje :) Kolkas nenusitrynė nuo jokiu džinsų. O dėl šviesių grindų ir kilimėlių tai visiška tiesa.

guners

Sąžiningumas-brangi vertybė, nesitikėk jo iš pigaus žmogaus.

vibogd

tikra istorija: senais laikais, kai 5/7 Ziguliai buvo kazkas nerealaus, mano vienas giminas ateidavo iki masinos, nusiimdavo batus, ir su baltom kojinem sesdavo i vidu. :-) kad " ne daj boze" istepliot vidu...

balticam

Citata iš: guners Įrašytas Lapkritis 30, 2016, 09:08:02 AM
Prie ridos dar ~100000 km. pridėki:)

As tai maziausiai 250k prideciau prie kilometrazo...

Arnosio92

dekui uz pastabas, odine koza turi savu minusu, ypac kaip matau nesildomos sedynes jei, nors man itin grazu, kas del ridos tai nesu naivus, zinau.. ziuriu tik d4d 2.2, jokiu d-catu, o ar benzinas 2l ar 1.8 ryskiai pranasesnis uz dyzeli patikimumo prasme ? kad silpniau trauktu ar pora litru daugiau reiktu pilt benzino man tas nelabai aktualu, svarbu jog nepavestu uzsieny..

slashas

Citata iš: Arnosio92 Įrašytas Lapkritis 30, 2016, 10:51:10 AM
dekui uz pastabas, odine koza turi savu minusu, ypac kaip matau nesildomos sedynes jei, nors man itin grazu, kas del ridos tai nesu naivus, zinau.. ziuriu tik d4d 2.2, jokiu d-catu, o ar benzinas 2l ar 1.8 ryskiai pranasesnis uz dyzeli patikimumo prasme ? kad silpniau trauktu ar pora litru daugiau reiktu pilt benzino man tas nelabai aktualu, svarbu jog nepavestu uzsieny..
1.8 ryja tepalus, 2.0 tiesioginis įpurškimas, bet kažkokių įgimtų problemų nėra, nebent buvo blogas kuras naudojamas, tada "suodžiais", apauga. Man prie -9 2.0 mieste 100% 11.4ltr pagal borto kompą, bakais dar nematavau, kažkaip neaktualu :) užtat labai aktualu, kad benzininis variklis greitai šyla ;) dar pasigendu 6 bėgio... norėjau 2.4, bet neradau už man priimtiną kainą ir gero stovio.

Viktoras777

Nuo 2006m atnaujintas t25 avensis 1.8 neberyja tepalu, ispresta si beda. Manau pats geriausias variantas norint didelio patikimumo...

Arnosio92

jo, zinau jog neberyja tepalu nuo 2004 ar 2006 1.8 benzas, bet tiesiog ju nera pliuse ar gide praktiskai, nes man reikia tik universalo, tik mechano tai nera is ko rinktis.. O koks garantinis suteikiamas pagr. remontams, ta prasme ne garantinis, bet kiek km nustatyta +- jog turetu atlaikyti galvos tarpines sutvarkymas, sankabos, smagratis kiek atlaiko ? Perku masinai labai ilgam laiko tarpui (bent taip tikiuos), 6metam+ gal tai nebutu baisiai gaila investuoti i visus sutvarkymus jei tai tikrai verta, siuo metu turiu opeli, nesiskundziu visiskai, galvojau ilgai tarp avensis/vectra, bet pasirinkau avensi.

slashas

Visi variantai bus geri jei prižiūrėsi ir aišku kokios būklės nusipirksi... aš pvz pirkau avensi kuris 5 metus Lietuvoje, būkle labai patenkintas, pakeičiau tik papildomo diržo įtempėją ir diržą, viskas.

Viktoras777

Skelbimuose po atnaujinimo mazas pasirinkimas 1.8, mobile.de dar gali pasiziureti. O dyzelis cia jau kaip pasiseks, ziurint kas ir kaip kokybiskai sutvarkys. jei viska kaip priklauso padarys meistrai keisdami tarpine, tai manau pamirsi visam ja.... Bet dyzelis yra dyzelis, po to kazkada islys purkstukai, sankaba, scv voztuvas dar ziurek siurblys suges, drozles paleis....(kas sitiem varikliam budinga) Ir jei sita masina planuoji tureti labai ilgai tai kazkda teks su aprasytom bedom susidurti.... Nebent nupirktum su nedidele rida gerai priziureta... tada problemu gal ir nebus... bet tokiu rasti lietuvoje sunku... arba kaina bus didele netenkins... As asmeniskai ziureciausi 1.8 po atnaujinimo. aisku nevaziuos taip smagiai kaip dyzelis ir sanaudos bus didesnes, bet sutaupysi ant remonto. Aisku cia tau rinktis kokia pirkti, cia tiesiog mano tokia nuomone, nes pats pirkciau 1.8 turbut dabar geriau, negu d4d...

balticam

Citata iš: Viktoras777 Įrašytas Lapkritis 30, 2016, 13:37:58 PM
Skelbimuose po atnaujinimo mazas pasirinkimas 1.8, mobile.de dar gali pasiziureti. O dyzelis cia jau kaip pasiseks, ziurint kas ir kaip kokybiskai sutvarkys. jei viska kaip priklauso padarys meistrai keisdami tarpine, tai manau pamirsi visam ja.... Bet dyzelis yra dyzelis, po to kazkada islys purkstukai, sankaba, scv voztuvas dar ziurek siurblys suges, drozles paleis....(kas sitiem varikliam budinga) Ir jei sita masina planuoji tureti labai ilgai tai kazkda teks su aprasytom bedom susidurti.... Nebent nupirktum su nedidele rida gerai priziureta... tada problemu gal ir nebus... bet tokiu rasti lietuvoje sunku... arba kaina bus didele netenkins... As asmeniskai ziureciausi 1.8 po atnaujinimo. aisku nevaziuos taip smagiai kaip dyzelis ir sanaudos bus didesnes, bet sutaupysi ant remonto. Aisku cia tau rinktis kokia pirkti, cia tiesiog mano tokia nuomone, nes pats pirkciau 1.8 turbut dabar geriau, negu d4d...

Na o man 1.8 nepatinka, nes galios visai nera - spausk nespaudes,masina buka. Ir cia kalbu apie apynauja, nenujota masina. Plius kuro ryja daug.Labai daug sakyciau.
O siaip viskas priklausko kokios bukles nusipirksi. Lietuvoje cia kaip loterija. Tad linkiu sekmes!

Arnosio92

ple susimutinau visai dabar.. :D jo, Lietuvoj pirkimas dazniausiai kate maise,o 2l benzas ir bukas ? as ~9men praleidziu Norvegijoj tai ten keiciant tarpine ar purkstukus turbut apalpciau kaina suzinojes :D galvosukis cia, vaziuosiu i Kauno, Taurages turgus, reiks paziuret ka siulo perekupai.

Vaidas81

Perekupai VISADA pardavimui siūlo LEDĄ, mažos ridos, nedaužtas mašinas, kuriomis TIK senukai savaitgaliais važinėdavo į bažnyčias. Jokių kitokių variantų nei Kauno, nei Tauragės turguose pas perekupus nepavyks rasti :) O tai ar ne geriau būtų pasidomėti, ką iš naudotų auto parduoda rimtos įmonės ar tie patys Toyota oficialai - juk perki daiktą ilgam laikui.. Kainuos daugiau, bet užtai gausi garantiją dėl tech. būklės, ridos ir pan.

bladas

Čia neseniai buvo diskusija, kad iš atstovo gauni tokią pačią mašiną, kaip ir iš perekupo, tik vos ne 50% brangiau. O garantija... kokia gali būti garantija naudotai mašinai, nejuokinkit. Forume yra keli žmonėsm kurie pardavinėja mašinas, gal prisijungs ir kažką pasiūlys. Klausimas iš kitos temos - jeigu tu esi Norvegijos rezidentas, tai negali važinėti mašina su LT numeriais ?

balticam

Citata iš: bladas Įrašytas Lapkritis 30, 2016, 14:50:26 PM
Čia neseniai buvo diskusija, kad iš atstovo gauni tokią pačią mašiną, kaip ir iš perekupo, tik vos ne 50% brangiau. O garantija... kokia gali būti garantija naudotai mašinai, nejuokinkit. Forume yra keli žmonėsm kurie pardavinėja mašinas, gal prisijungs ir kažką pasiūlys. Klausimas iš kitos temos - jeigu tu esi Norvegijos rezidentas, tai negali važinėti mašina su LT numeriais ?

Tikslus pastebejimas.
As daugiausiai laiko praleidziu UK, tai ir masina UK registruota ir pirkta. Gal kas ir sakys kad brangus draudimas,keliu mokesciai i t.t. Bet uztat zinau ka nupirkau ir nesuku galvos del jokiu remontu.