kokiu varikliu pirkti toyota avensis

Pradėjo amber, Kovas 20, 2012, 23:36:10 PM

« ankstesnis - sekantis »

slashas

Citata iš: Arnosio92 Įrašytas Lapkritis 30, 2016, 13:58:54 PM
ple susimutinau visai dabar.. :D jo, Lietuvoj pirkimas dazniausiai kate maise,o 2l benzas ir bukas ? as ~9men praleidziu Norvegijoj tai ten keiciant tarpine ar purkstukus turbut apalpciau kaina suzinojes :D galvosukis cia, vaziuosiu i Kauno, Taurages turgus, reiks paziuret ka siulo perekupai.
Va forumietis Egis_ parduoda iš išvaizdos visai padorų avensį http://m.autoplius.lt/skelbimai/nuotraukos/toyota-avensis-2-0-l-universalas-2007-dyzelinas-5056513.html?mano_skelbimas=1
Geriau turbūt nei Kauno turgus ;)

Laisvidas

Kaip is prancuzu kebulas per daug lygus buferiai bent tikrai dazyti ,bet cia del tokiu dalyku maziausiai pergyvent reiktu :D Pries pirkdamas siulyciau co2 testa , purkstuku parametrus bei smagracio bukle pasiziuret. Nu su prapusta tarpine turbut anksciau ar veliau visvien teks susidurt.

O kas del taurages tai tikrai yra aiksteliu kur masinom nieks nedaryto po parvezimo...

Egis_

Citata iš: Laisvidas Įrašytas Lapkritis 30, 2016, 17:02:53 PM
Kaip is prancuzu kebulas per daug lygus buferiai bent tikrai dazyti ,bet cia del tokiu dalyku maziausiai pergyvent reiktu :D Pries pirkdamas siulyciau co2 testa , purkstuku parametrus bei smagracio bukle pasiziuret. Nu su prapusta tarpine turbut anksciau ar veliau visvien teks susidurt.

O kas del taurages tai tikrai yra aiksteliu kur masinom nieks nedaryto po parvezimo...
cia mano parduodama avensi komentuoji? Pagal numerius turetai suprasti,kad cia ne FRANCE numeriai :D

stasiūkas

Če DE  tranzitiniai numeriaj, vadinami kurz numerej, isuodami 5 dienom, matosi kad jie baige galioti geguzes menesi, ka tai smarkiai riamontavai 7 menasius? Parašik mum vin koda/ Ačių

Laisvidas

Citata iš: Egis_ Įrašytas Lapkritis 30, 2016, 17:32:26 PM
cia mano parduodama avensi komentuoji? Pagal numerius turetai suprasti,kad cia ne FRANCE numeriai :D

Zinau puikiai jok tavo auto is DE ir bent is foto tikrai gyvi atrodo :) Turejau omeny del sito : http://autoplius.lt/skelbimai/toyota-avensis-2-2-l-universalas-2007-dyzelinas-5053107.html

Egis_

Citata iš: Vaidas81 Įrašytas Lapkritis 30, 2016, 14:41:13 PM
Perekupai VISADA pardavimui siūlo LEDĄ, mažos ridos, nedaužtas mašinas, kuriomis TIK senukai savaitgaliais važinėdavo į bažnyčias. Jokių kitokių variantų nei Kauno, nei Tauragės turguose pas perekupus nepavyks rasti :) O tai ar ne geriau būtų pasidomėti, ką iš naudotų auto parduoda rimtos įmonės ar tie patys Toyota oficialai - juk perki daiktą ilgam laikui.. Kainuos daugiau, bet užtai gausi garantiją dėl tech. būklės, ridos ir pan.
nepyk,bet siai dienai ir pirkejai visi labai ''protingi'' - nori ''LEDO'', nori garantiju, nori mazos ridos, nori nedauztos, bet MOKET ATITINKAMU PINIGU NENORI. Sako,tai kad tu daugiau prasai nei pirma kaina internete...nu tai ka galima atsakyti i tokius pasakymus. Tokiu pirkeju, kurie iesko tvarkingo automobilio ir gali moketi ne pirma internetine kaina to automobilio - mazuma. Siulau pasiziuret kiek Vokietijoj kainuoja atitinkami automobiliai, pvz.www.mobile.de ir bus aisku. Oficialu atstova vertinciau taip pat kaip ''oficialu'' pieriekupa, kuris automobilio neeksploatavo, taciau ji geriausiu atveju patikrino servise ir perparduoda kaip techniskai tvarkinga pirkejui, kuris ramiau miegos, nes nusipirko automobili pas atstova, o ne is turgaus. Kiekvieno automobilio pirkimas yra loterija, atrodo kad ir as pats pirkdamas Vokietijoj automobili ji matau visa ''kiaurai'', kiekviena niuansa bei silpnas vietas zinai, viska pasiziuri, patikrini,taciau paciam taip pat buve visokiu atveju bei nenumatytu remontu parvezus automobili arba tiesiog gedimu kurie atsirado automobiliui bestovint ir laukiant pirkejo.

Egis_

Citata iš: Laisvidas Įrašytas Lapkritis 30, 2016, 17:49:19 PM
Zinau puikiai jok tavo auto is DE ir bent is foto tikrai gyvi atrodo :) Turejau omeny del sito : http://autoplius.lt/skelbimai/toyota-avensis-2-2-l-universalas-2007-dyzelinas-5053107.html
na komplektacija, salonas tikrai isskirtiniai, tik man labai nepatinka tas pavaru perjungimo bumbulas - deciau sau vazinet originalu, nors jis ir netinka prie viso vidaus interjero :D

Laisvidas

Citata iš: Egis_ Įrašytas Lapkritis 30, 2016, 17:58:25 PM
na komplektacija, salonas tikrai isskirtiniai, tik man labai nepatinka tas pavaru perjungimo bumbulas - deciau sau vazinet originalu, nors jis ir netinka prie viso vidaus interjero :D

Man irgi tas pavaru perjungimo bumbolas krito iskart i akis :D Keisciausi irgi i paprasta

Arnosio92

Kas minejo del numeriu tai as praleidziu ~8-9men. norvegijoj, bet neisdirbus puse metu griztu atostogom, tai kiek zinau galima ir be no registracijos vazineti, kas del avensiu situ 2, 1 kur pakopinau su edenpark komplektacija ant klaustuko labai ji man, nors isvaizda patraukli nepaneigsi, o Egio 2006-08 uz 5,5k e vertas demesio butu jei tikrai viskas tvarkoj.. Ziuriu pasirases jog geriausias ir ekonomiskiausias variklis dyzelis 2l 93kw, jis patikimesnis uz 2.2 110kw ? Per ryt-poryt-uzporyt vaziuosiu i turgus, praversiu dar skelbimus, jei nk nerasiu, tada jei dar turesi, susisieksiu (cia Egiui).

Gmc

Citata iš: Egis_ Įrašytas Lapkritis 30, 2016, 17:56:02 PM
nepyk,bet siai dienai ir pirkejai visi labai ''protingi'' - nori ''LEDO'', nori garantiju, nori mazos ridos, nori nedauztos, bet MOKET ATITINKAMU PINIGU NENORI. Sako,tai kad tu daugiau prasai nei pirma kaina internete...nu tai ka galima atsakyti i tokius pasakymus. Tokiu pirkeju, kurie iesko tvarkingo automobilio ir gali moketi ne pirma internetine kaina to automobilio - mazuma. Siulau pasiziuret kiek Vokietijoj kainuoja atitinkami automobiliai, pvz.www.mobile.de ir bus aisku. Oficialu atstova vertinciau taip pat kaip ''oficialu'' pieriekupa, kuris automobilio neeksploatavo, taciau ji geriausiu atveju patikrino servise ir perparduoda kaip techniskai tvarkinga pirkejui, kuris ramiau miegos, nes nusipirko automobili pas atstova, o ne is turgaus. Kiekvieno automobilio pirkimas yra loterija, atrodo kad ir as pats pirkdamas Vokietijoj automobili ji matau visa ''kiaurai'', kiekviena niuansa bei silpnas vietas zinai, viska pasiziuri, patikrini,taciau paciam taip pat buve visokiu atveju bei nenumatytu remontu parvezus automobili arba tiesiog gedimu kurie atsirado automobiliui bestovint ir laukiant pirkejo.
Visiška tiesa, kad to nori 99% pirkėjų - gero (geriausia kaip naujo) ir už pigiai.
Todėl kai kam pasakai už kiek pirkai mašina, tai pakraipo galvą ir tiek. Bet man jau nesvarbu, tegul kraipo :)

Egis_

Citata iš: Gmc Įrašytas Lapkritis 30, 2016, 18:26:54 PM
Visiška tiesa, kad to nori 99% pirkėjų - gero (geriausia kaip naujo) ir už pigiai.
Todėl kai kam pasakai už kiek pirkai mašina, tai pakraipo galvą ir tiek. Bet man jau nesvarbu, tegul kraipo :)
Pas mane taip pat atsiranda is draugu, pazistamu rato, kurie iesko tikrai tvarkingo automobilio ir gali moket tikrai daugiau didesnius pinigus nei rinkos kaina. Zmonai pirkau golf plus su defektu,sumokejau uzsieny tokius pinigus,kad cia jau buvo galima nupirkti ale ''sveika'',taciau viska nuleme masinos bukle.

Uris

Dar pamirsau parasyti, kad paieskoti modelio be DPF is gamyklos, jei dar buvo tokiu metuose kuriuose ieskai. Berods iki 2008 m.

Laisvidas

Citata iš: Uris Įrašytas Gruodis 02, 2016, 01:29:44 AM
Dar pamirsau parasyti, kad paieskoti modelio be DPF is gamyklos, jei dar buvo tokiu metuose kuriuose ieskai. Berods iki 2008 m.

Randi geros bukles perki su dpf :D Jetau juk ner problemos jau siais laikais isoperuot :)

luckiss

Sveiki, aš čia pakankamai naujas, tikiuos labai nepyksit jeigu ne čia klausiu. Norėjau pasiteirauti, po kiek vaikšto D4D 2.0 dizeliai 93kw? Preliminariai

Gmc

Preliminariai tiek, kiek autopliusas rodo.
Geri tiek, kiek mobile.de rodo