D4D padekite issiaskinti

Pradėjo Valdemaras1989, Sausis 17, 2017, 22:57:32 PM

« ankstesnis - sekantis »

balticam

Citata iš: Valdemaras1989 Įrašytas Sausis 18, 2017, 22:40:56 PM
Jo dcat patvirtino.man ir ta pati sake.svarbiausiao stebeti tepalu norma natifrizo.o kad smagei tai tikrai 130 kw jauciasisi.tik pastebejau karts no karto kai vaziuoji iseina melynoki duma bet nepastoviai.ir pastebajau mieste daznai toyotose raip buna.cia kazkas rimto ar tai normalu toyotai?

Nujotai masinai - normalu. Nei viena is mano firmos Toyotu(turim 5) dumu nemeta-nei mieste,nei uzmiestyje. O visos praleke jau virs 289k.

Egis_

Citata iš: balticam Įrašytas Sausis 18, 2017, 22:50:06 PM
Nujotai masinai - normalu. Nei viena is mano firmos Toyotu(turim 5) dumu nemeta-nei mieste,nei uzmiestyje. O visos praleke jau virs 289k.
tai gal per galinio vaizdo veidrodeli netenka ziureti daznai? ne nujojime esme.

Valdemaras1989

Bet svarbiausiai retkarciais suprascoau pasgovei o cia truputi dave ir vel normalumatai ji stovejo gan ilga laika tai tas gal lemia mazai vazineta buvo pastaruoju metu

Valdemaras1989

Matai dar taip pasitaike kai masina dar neisilus ir buvo nes kiek as i to seeviso pavaziavau 10 km aisku pasildes buvau.bet kaip birbinosi jokiu dumu nedaduoda isvis.tik kaip namo po serviso variau nes swrvise prabuvo apie 3 h tai maciau pro veidrodeli kad buvo biski melyno dumelio bet nedaug veliau po minutes dingo.ir kai varem is kauno masina apie 100 km varem tai vienu metu buvo melynas dumelis bet vel dingo ir nepasirode.sakau cia retkarciais taip buna.gal del to kad stovi dar nedaug vazineta susikaupia koncetratas kazkoks..

katana7

Citata iš: Valdemaras1989 Įrašytas Sausis 19, 2017, 08:28:47 AM
Matai dar taip pasitaike kai masina dar neisilus ir buvo nes kiek as i to seeviso pavaziavau 10 km aisku pasildes buvau.bet kaip birbinosi jokiu dumu nedaduoda isvis.tik kaip namo po serviso variau nes swrvise prabuvo apie 3 h tai maciau pro veidrodeli kad buvo biski melyno dumelio bet nedaug veliau po minutes dingo.ir kai varem is kauno masina apie 100 km varem tai vienu metu buvo melynas dumelis bet vel dingo ir nepasirode.sakau cia retkarciais taip buna.gal del to kad stovi dar nedaug vazineta susikaupia koncetratas kazkoks..
Greičiausiai dūmina, nes vyksta regeneracija.

RDeEsser

Citata iš: Valdemaras1989 Įrašytas Sausis 19, 2017, 08:28:47 AM
Šiuo metų laiku ir prie minusinės temperatūros pas daug ką metą dūmelį kol variklis šaltas,tik gal skirtumas tas kad pas visus tas dūmelis greičiau baltas,garų pavidalo nei mėlynas.Jei jau meta mėlyną dūmelį,tai dažniausiai po pasivažinėjimo reikia eiti prie mašinos su bambaliu alyvos,nes ji labai tada automobiliui patinka,labiau netgi kaip degalai ;).
E

Valdemaras1989

Vakar pakeiciau tepalus ir visus filtrus tai stebesiu db kaip cia bus.gal ir perdedu vistiek nerimauju masina tik pries savaite paemiau tai pats supranti.

RDeEsser

Citata iš: Valdemaras1989 Įrašytas Sausis 19, 2017, 09:33:19 AM
Vakar pakeiciau tepalus ir visus filtrus tai stebesiu db kaip cia bus.gal ir perdedu vistiek nerimauju masina tik pries savaite paemiau tai pats supranti.
Tai tuo labiau,kam pirkai tada jei matei kad mėlyną dūmą meta?
E

Valdemaras1989

Tai nebuvo to dumo jokio.sakau biski tik pastebjau vakra ir tiek kai vaziaves buvau

MindaugasB

Valdemaras1989 - rekomenduoju sia skilti paskaityti. Nes viena jau tema istryniau bile tik kad...

http://toyotaclub.lt/forumas/index.php/board,107.0.html
Citata iš: Venza
Ir nesvarbu,kad Toyota dyzeliai pripazinti nevykusiais ir ju gamyba nutraukta,bet vistiek tikro lietuvio masina pilkas dyzelis