Išdegė žibintų reflektoriai

Pradėjo Vilmantas, Rugpjūtis 11, 2009, 20:18:34 PM

« ankstesnis - sekantis »

Popilas

Citata iš: arytis Įrašytas Sausis 28, 2017, 19:20:27 PM
Jei yra žibintų aukščio reguliavimo ratukas, tai ir turi būti paprasti halogenai.
Yra, ir apiplovimas yra, tai reiškia ir neturėjo būt xenonu?

Zaroliz

Citata iš: Popilas Įrašytas Sausis 28, 2017, 19:47:28 PM
Na su xenonais neturėtų būti rankinio reguliavimo

Išsiųsta naudojantis D6503 Tapatalk 4 Lt

Zaroliz

Na su xenonais neturėtų būti rankinio reguliavimo

Išsiųsta naudojantis D6503 Tapatalk 4 Lt

casio33

pas mane ir apiplovimas ira ir ratukas reguliuoti lempos papratos

slashas

Neturėjo ;) apiplovimas būna ir su halogeninėmis lempomis. Koks ant lempų žymėjimas? Čia va visų žymėjimų aprašas http://www.danielsternlighting.com/tech/lights/codes/codes.html

Bemsas

Apiplovimas priklauso nuo pardavimo regiono. Lietuvoj parduodamos masinos turi apiplovima standartineje komplektacijoje.

Popilas

Bemsas

Citata iš: Popilas Įrašytas Sausis 29, 2017, 18:29:56 PM
O tai isidejus xenon Ta praleis?

Jei yra automatinis zibintu aukscio reguliavimas, o ne ratuku, tai galima keisti zibintus i XENON. Xenon kinisku lempuciu statyti i paprastus zibintus negalima

slashas

Citata iš: Bemsas Įrašytas Sausis 29, 2017, 19:11:34 PM
Jei yra automatinis zibintu aukscio reguliavimas, o ne ratuku, tai galima keisti zibintus i XENON. Xenon kinisku lempuciu statyti i paprastus zibintus negalima
Pas mus Vilniuje TA žiuri ir lempų žymėjimą, tad įdėjus čiau miau xenonus irgi nepraeisi, nors ir apiplovimas ir automatinis aukščio reguliavimas.

mmarko

Sveiki, kur perkate xenon lemputes? Reikia d4s. Pasirinkimas labai didelis, bet kaip atskirti originalą nuo klastotės ar šiaip kiniško šlamšto?

Zaroliz

Na aš su kinišku šlamštu važinėjau pusantrų metų ir buvo viskas gerai. Mokejau gal po kokius 3€, o skirtumo nuo 10 kart brangesnių - nebuvo

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

slashas

Citata iš: Zaroliz Įrašytas Rugsėjis 27, 2017, 20:22:24 PM
Na aš su kinišku šlamštu važinėjau pusantrų metų ir buvo viskas gerai. Mokejau gal po kokius 3€, o skirtumo nuo 10 kart brangesnių - nebuvo

Yra vienas skirtumas, brangiuose naudojamas kvarcinis stiklas ir geresnis šilumos "filtras", ką reiškia, kad xenonu UV spinduliai nedegina reflektoriaus ;)

mmarko

Citata iš: Zaroliz Įrašytas Rugsėjis 27, 2017, 20:22:24 PM

. Jei tik 10 kartu kaina skirtūsi tai dar suprasčiau, bet ir 100€ yra 1 vnt, o tai jau kosmosas mano manymu. Baisiausia kad pirkdamas ir tas 10 kartų brangesnes ar "kosmosą" gali gauti tas pačias už 3€.

slashas

Citata iš: mmarko Įrašytas Rugsėjis 27, 2017, 20:42:59 PM
. Jei tik 10 kartu kaina skirtūsi tai dar suprasčiau, bet ir 100€ yra 1 vnt, o tai jau kosmosas mano manymu. Baisiausia kad pirkdamas ir tas 10 kartų brangesnes ar "kosmosą" gali gauti tas pačias už 3€.
Perki osram ir koduką patikrini internete ar nepadielkos ;)
http://trust.osram.info/trust/en/the-trust-program/index.jsp

Zaroliz

Citata iš: slashas Įrašytas Rugsėjis 27, 2017, 20:32:48 PM
Yra vienas skirtumas, brangiuose naudojamas kvarcinis stiklas ir geresnis šilumos "filtras", ką reiškia, kad xenonu UV spinduliai nedegina reflektoriaus ;)
Nesiginčisiu, gali būti, nors nepastebėjau, kad kas būtų nutikę