Plaukiojantis smagratis

Pradėjo OSU_FC, Vasaris 11, 2009, 15:25:03 PM

« ankstesnis - sekantis »

Polio

Sveiki,

vakar kaip tik pasikeičiau sankabą į naują su vienmasiu smagračiu (VALEO). Kolkas esu patenkintas, jokios papildomos vibracijos neatsirado, pedalas pagaliau tapo minkštas :) Iš pradžių norėdamas sutaupyti galvojau dėti Blue print smagratį ir sankabą, tačiau meistrai mane atkalbėjo. Keičiau garažiuke, tai su sankaba, smagračių, dėžės tepalais ir alkūninio veleno riebokšliu gavosi 500 eurų.  :)

Viktoras777

Ta detale turbut tai traversas buvo... mano irgi keikesi kai tvarke meistras, sako nu nafig darbo vos ne kaip varikli lauk isimti... vamzdynai intercoolerio visi nusiarde viskas kas virs dezes, traversas issieme lauk, labai daug ten issieme. Po remontu dar ir suvedima teko darytis nes pabeges buvo...

Viktoras777

Citata iš: Polio Įrašytas Vasaris 02, 2017, 12:56:23 PM
Sveiki,

vakar kaip tik pasikeičiau sankabą į naują su vienmasiu smagračiu (VALEO). Kolkas esu patenkintas, jokios papildomos vibracijos neatsirado, pedalas pagaliau tapo minkštas :) Iš pradžių norėdamas sutaupyti galvojau dėti Blue print smagratį ir sankabą, tačiau meistrai mane atkalbėjo. Keičiau garažiuke, tai su sankaba, smagračių, dėžės tepalais ir alkūninio veleno riebokšliu gavosi 500 eurų.  :) 

Na seip nesu palygines kaip vaziuojasi su perdaryta sankaba, butu idomu, Gal ir pats tada buciau paprasta dejes. Idomu nuo ko priklauso kad vieniem gerai viskas, o kitiem buna vibraciju po perdarymo....

Polio

Gal dar priklauso kokios firmos vienmasę sankabą statai?

augisz

Jei zadat keist smagrati tai ebay dazniau uzsukit. Ten galima pagaut dideles nuolaidas, o atsius is EU. ( aisku cia paprastiem mirtingiesiems, ne verslo klientams ir pan  :-) )

Henris

Citata iš: Polio Įrašytas Vasaris 02, 2017, 13:22:13 PM
Gal dar priklauso kokios firmos vienmasę sankabą statai?
kad tas vienmasis ten vientysas blynas is metalo, manau, kad nuo sankabos komplekto labiau priklauso, gal ir nuo surinkimo kreivom rankom :)
Toyota Rav4 AWD Hybrid 2019

Laisvidas

Valeo diskelis rimciau padarytas , dabar atsirado prekyboj lyg ir aisin vienmasiu is paziuros labai panasus i valeo .

slashas

Citata iš: Laisvidas Įrašytas Vasaris 02, 2017, 16:13:50 PM
Valeo diskelis rimciau padarytas , dabar atsirado prekyboj lyg ir aisin vienmasiu is paziuros labai panasus i valeo .
AISIN pakuoja valeo arba luk ;)

katana7

Kai sau keičiau sankabos komplektą, tai montavau Luk firmos, originalas buvo tas pats Luk, tik dar papildomai su Toyota logotipu.

sityR

Suprataum ačiū už info.
Traversą nuimtume, yra tekę imti kitom mašinom, tik kad mūsų garažiuke mažai vietos ir duobe siaura, tai milijonas reikalų tą traversą paleist bus.... Dėžė avensyje stovi skersai ane ???

katana7

Citata iš: sityR Įrašytas Vasaris 03, 2017, 06:51:01 AM
Suprataum ačiū už info.
Traversą nuimtume, yra tekę imti kitom mašinom, tik kad mūsų garažiuke mažai vietos ir duobe siaura, tai milijonas reikalų tą traversą paleist bus.... Dėžė avensyje stovi skersai ane ???
Taip.

sityR

Ji..t kapat ;///
Tai čia už 100 EU, kažkaip nesitiki, kad kas nors keis :)

Viktoras777

Citata iš: sityR Įrašytas Vasaris 03, 2017, 09:42:13 AM
Ji..t kapat ;///
Tai čia už 100 EU, kažkaip nesitiki, kad kas nors keis :)
Cia jau kaip rasi, kainos vaiksto uz si darba nuo 100 iki 150eu

Gyconis

sveiki,ziuriu cia kas keicia sankabos komplekta,renkasi vienmasio smagrazio komplekta.
o ar D-Cat varikliui yra vienmasio smagracio komplektas?
kiek kur ziurinejausi,neradau info.
dekoju

Laisvidas

Citata iš: Gyconis Įrašytas Vasaris 21, 2017, 19:30:32 PM
sveiki,ziuriu cia kas keicia sankabos komplekta,renkasi vienmasio smagrazio komplekta.
o ar D-Cat varikliui yra vienmasio smagracio komplektas?
kiek kur ziurinejausi,neradau info.
dekoju

Prasom https://www.automobiliudalys24.lt/7950303-valeo#