kokiu varikliu pirkti toyota avensis

Pradėjo amber, Kovas 20, 2012, 23:36:10 PM

« ankstesnis - sekantis »

Venza

Ne,nebus isspresta,bus EGR,DPF,smagratis,uzluze pakaitinimo zvakes,pradege purkstuku tarpines,girgzdanti sankaba,vibruojanti filtro deze,traskancios granatos prie salcio,netraukia,nesikuria,starteris,turbina,akumuliatorius ir t.t.  :D
Gimes ilsetis,bet priverstas dirbti...

Egis_

Citata iš: Venza Įrašytas Vasaris 19, 2017, 17:52:22 PM
Ne,nebus isspresta,bus EGR,DPF,smagratis,uzluze pakaitinimo zvakes,pradege purkstuku tarpines,girgzdanti sankaba,vibruojanti filtro deze,traskancios granatos prie salcio,netraukia,nesikuria,starteris,turbina,akumuliatorius ir t.t.  :D
Nu nu, nejuokauk taip ziauriai :D Po benzino/duju persedes i dyzeli pajutau vaziavimo malonuma ir kai nereikia duju vaziuot reguliuot, tai nedirba ant duju, tai ant benzo blogai dirba, ta prasmirsta kazkas dujom salone, tai vezk duju baliona i patikra, tai variklis detonuoja...Aisku tais laikais tokios tos duju irangos tebuvo ir tokia meistru kompetencija. Tiek benzinine tiek dyzeline gerai priziurek ir nereiks kist nagu prie variklio. Siame forume dauguma dyzeliu vazineja, naturalu kad ir daugiau klausimu yra sia tema. Vienas man tikrai dalykas aiskus - vaziuoju tikrai zenkliai pigiau nei su benzinu varomu automobiliu. O vaziuoju tikrai nemazai...

Egis_

Citata iš: Hadulis Įrašytas Vasaris 19, 2017, 17:47:58 PM
Gerai, o tai kaip su ta problema, prapusta tarpine ? Jei ja iskarto pasikeitus, manau problema isspresta ?  :-/
o jei ji nepucia ir yra gera tai kam ja keist? Ar tu esi garantuotas kad ji nebus pakeista uzsieny kad ir garantiniu laikotarpiu? Gyvas pavyzdys - avensis kuri pardavineju - vokieciai ideje visa nauja varikli del tarpines. Kiek tikrinau toyota centre automobiliu, neturejau bedu dar su tarpine ( kaip sakoma tfu tfu tfu per peti....), nors praktiskai 80% mano toyotu tenka varyt i ten patikrai pries pirkima. Kad ir butu ji prapusta - daug ja pakeist man nekainuotu.

Venza

Citata iš: Egis_ Įrašytas Vasaris 19, 2017, 21:17:51 PM
Vienas man tikrai dalykas aiskus - vaziuoju tikrai zenkliai pigiau nei su benzinu varomu automobiliu. O vaziuoju tikrai nemazai...
Deja,vaziuoji tikrai nezenkliai pigiau,o gal net brangiau  ;)  .As su dyzeliu vazinejau kai dyzeliai buvo seni ir geri,be DPF,EGR  ir buvo paprastas DT,o tu su dujom vazinejai tais laikais,kai iranga buvo tik ka sukurta,paprasta ir prasta.
Tikrai nejauciu nostalgijos tam dyzeliui,nes nei kuro ekonomijos nepajauciau (isskyrus Audi) nei vaziavimo komfortas mane zavejo,o problemu jau tada turejau su dyzeliu.

Laisvidas

Citata iš: Venza Įrašytas Vasaris 19, 2017, 17:52:22 PM

Smagratis naujesniem kurkas geriau laiko nei 85kw del to nereiktu bijot tolabiau pries pirkdamas pasitikrini , DPF gali issiprogramuot pridaves beveik pasidengs visos islaidos , purkstuku tarpines  prapusdavo 1cd ftv , vibruojanti filtro deze nesusiduriau ,bet issprendziama elementariai , turbina tinkamai eksplotuojama laiko kurkas daugiau nei 170k.  Siaip nemanu jog uzsieny uz tokia kaina pardavinetu su pasleptais defektais.

Citata iš: Venza Įrašytas Vasaris 19, 2017, 21:27:31 PM
Deja,vaziuoji tikrai nezenkliai pigiau,o gal net brangiau  ;)  .As su dyzeliu vazinejau kai dyzeliai buvo seni ir geri,be DPF,EGR  ir buvo paprastas DT,o tu su dujom vazinejai tais laikais,kai iranga buvo tik ka sukurta,paprasta ir prasta.
Tikrai nejauciu nostalgijos tam dyzeliui,nes nei kuro ekonomijos nepajauciau (isskyrus Audi) nei vaziavimo komfortas mane zavejo,o problemu jau tada turejau su dyzeliu.

Kokia cia audi man idomu tokia ekonomiska? 2.0 pd?

Egis_

Citata iš: Venza Įrašytas Vasaris 19, 2017, 21:27:31 PM
tarkim dyzelio pili 6l/100km, benzino pilciau 10l/100km, tai kaip cia ne pigiau vaziuoju? :D aisku kitas variantas deti dujas, bet gera iranga irgi gerai pakainuoja + jos patikros ir t.t.t...kaip ir minejo " Laisvidas" - dpf pridaves pasidengia isprogramavimas. Gerbiu tavo nuomone, taciau as taip pat turiu savaja. Diskutuot cia galima iki begalybes :)

slashas

Citata iš: Egis_ Įrašytas Vasaris 19, 2017, 21:46:53 PM
tarkim dyzelio pili 6l/100km, benzino pilciau 10l/100km, tai kaip cia ne pigiau vaziuoju? :D aisku kitas variantas deti dujas, bet gera iranga irgi gerai pakainuoja + jos patikros ir t.t.t...kaip ir minejo " Laisvidas" - dpf pridaves pasidengia isprogramavimas. Gerbiu tavo nuomone, taciau as taip pat turiu savaja. Diskutuot cia galima iki begalybes :)
Skonis draugų neturi, bet man labiau venzos patinka :) aš jau turbūt prie dyzelio nebegrįšiu ir šiaip dyzelinių variklių era link pabaigos, nes nebeįmanoma išspausti taršos reikalavimų. Mano bus pasirinkimas kito auto benzinas/dujos arba benzinas/elektra, linkstu link antro varianto. Pavažiavau su 450h ir nebenoriu nieko kito, nebent tik GX470 arba LX470 ;)

Venza

O as ko gero dujas idesiu i zmonos Prius,siaip sau,eksperimento delei  ;)  .Ir gal koki Avensi dyzeli nusipirksiu,irgi siaip sau,idomumo delei,kad galeciau objektyviai palygint kas geriau  :-]  .Nors i ta klausima mano kolega jau atsake zodziais " b.b. dejau as ant to dyzelio " .Tiesa,jis subaristas iki kaulu smegenu  :D

tadasd

Sveiki, draugas įsigijo  II Avensį 2006m. Gal forumiečiai, kurie moka ieškoti, galėtų ką pasakyti apie šios mašinos istoriją? Kėbulo Nr. būtų SB1EA56L9OEO11796. Labai būčiau dėkingas

Venza

Tik amerikonui gali visa istorija gaut pagal kebulo numeri.

bladas

Ne eksploatavimo istorija, bet vis šis tas:

slashas

Vaidas81

Berods dėl mašinos garantinio servizo istorijos pagal VIN kažkada galėdavo pagelbėti forumo kolega Sonixas. Galima pabandyt kreiptis į jį - gal galės padėti..

Zaroliz

Tai čia turbūt, tik jei Lietuvoje aptarnauta

Išsiųsta naudojantis LG-D802 Tapatalk 4 Lt

augisz

Nebutinai. Mano sonixas mate tik garantinius aptarnavimus, t.y. kol lizinguojama. Paskiau jau negedo ir nekeite tepalu 7 metus  :-]