Balnojam (chipuojam) broliai auto :))

Pradėjo Kestutis777, Sausis 08, 2010, 23:30:02 PM

« ankstesnis - sekantis »

dtinas

jei gerai pamenu nėra pas avensį DPF. Tai kiek ji dabar vid. ima kuro? Įdomu, nes vis pamastau gal savo varyti pachipuoti..

Donis7

Pas mane D-Cat su DPF. O ką mąstyti? Jei nori kelių papildomų arklių, truputį smagesnės traukos, tai važiuoji ir čipuoji. O kuro sąnaudas pagal savo auto skaičiuok. Nuo dabartinio vidurkio nubrauksi 0,5-1 ltr. ir žinosi.

acidminde

Citata iš: dtinas Įrašytas Kovas 27, 2017, 10:18:24 AM
jei gerai pamenu nėra pas avensį DPF. Tai kiek ji dabar vid. ima kuro? Įdomu, nes vis pamastau gal savo varyti pachipuoti..
Visi D-CAT motorai yra su DPF filtrais.

dtinas

Žinau, tik maniau, pas doni jau pašalintas.

Donis7

Citata iš: dtinas Įrašytas Kovas 27, 2017, 15:16:33 PM
Žinau, tik maniau, pas doni jau pašalintas.
Kol gerai funkcionuoja, nematau priežasties jį išpjauti.

GALLANT

Svarbu nepraziopsot kai uzsikis, nes tada turbai is karto ate....

cigonas64

Tikrai verta čipuot,jaučiasi geresne trauka ir mašina smagesne važiuot.

mmarko

Pas mane buvo tikrai gyvas avensis (dcat 130kw) po "kamščių" išpjovimo vimota išprogramavo ir šiek tiek pakoregavo... dabar 150kw. Trauka super. Po operacijos išvažinėja 2 bakus, vidurkis 6,5 (didžioji dalis užmiestis).

dtinas

tie 150 kw pagal stendą? Kiek nm?

sityR

Ar čipavot kas Avensį D4D 85 kw iki 2005 metų?

Laisvidas

Citata iš: sityR Įrašytas Birželis 05, 2017, 14:49:06 PM
Ar čipavot kas Avensį D4D 85 kw iki 2005 metų?

Kiek zinau iki 2005m nesicipuoja

sityR

Aš irgi tą patį girdėjau. Bet pažįstamas, kuris užsiima čipavimu "garaže", sakė, kad visis čipuojasi. Tik jam pirkti softą dėl kelių auto, neapsimoka... Tai velniai žino kaip čia kas :)

Henris

kai turejau 2003 metu 85 kw avensi pilnas ebay buvo chipbox'u jam, tai reiskia chipuojasi, chip boxa i dcat buvo isidejes klubo narys avensis d4d chip, pasiklausinekit
Toyota Rav4 AWD Hybrid 2019

MindaugasB

Citata iš: Venza
Ir nesvarbu,kad Toyota dyzeliai pripazinti nevykusiais ir ju gamyba nutraukta,bet vistiek tikro lietuvio masina pilkas dyzelis

Laisvidas

Chip box yra gryna nesamone ir pinigu ismetimas daznu atveju buna varzu uz pora centu prikrauta ,kad apgautu variklio parametrus....