Toyota Prius II sąnaudos

Pradėjo kastytis rudokas, Sausis 15, 2016, 20:11:48 PM

« ankstesnis - sekantis »

vy10is

Citata iš: balticam Įrašytas Gegužė 31, 2017, 10:53:20 AM
Issukis priimtas - 5 dezes alaus! As atvykstu i LT Birzelio 17. Kompo parodymu neziuresim- matuosim tiksliai rankiniu budu :)))
Rankiniu būdu matuojant tą patį rodo. Mieste matavau 800km atkarpa,tai kaip tik nepilnus 40l išvažinėjau. Jeigu mieste tiksliai rodo,nemanau, kad užmiesty paklaida atsirastu :)

Muhohata

cia ziuriu prasidejo karas, kad priusas eda daugiau nei 5l/100km vaziuojant 90km/h. stai pridedu nuotrauka nuo Vilniaus iki Prienu vaziuojant ~90km/h.

kastytis rudokas

matuota ir 800 km ir 200 km iskirtinai mieste. II kartos prius situoju metu aiku, aisku pataupant ir t.t. iseina is 5l/100 km. mane net jau erzina kitokie komentarai, nes matuota visaip ir visokiom salygom... pavyzdys snd pravaziuota su pilnu baku 860 km, pripilta iki garlavinos 40 su truputuku.

ir mano gyvenimas tikrai nuo to negeresnis, jei kazkokiem "zvejam" (cia kaip suprantu yra terminas) taip atrodo.

ziema, aisku dar pasildant salona del mazo vaiko, tai aisku, kad sanaudos visai kitos

Muhohata

Citata iš: balticam Įrašytas Birželis 04, 2017, 16:45:29 PM
CHA CHA CHA!!!!!!!!!!
Dar prisek kad 1.3l/100km ima, AS TAU ASMENISKAI MEDALI ITEIKSIU !!!

:facepalm: :facepalm: :facepalm: daugiau tokiam kaip tu nera ka pasakyti.

Citata iš: kastytis rudokas Įrašytas Birželis 04, 2017, 16:47:24 PM
matuota ir 800 km ir 200 km iskirtinai mieste. II kartos prius situoju metu aiku, aisku pataupant ir t.t. iseina is 5l/100 km. mane net jau erzina kitokie komentarai, nes matuota visaip ir visokiom salygom... pavyzdys snd pravaziuota su pilnu baku 860 km, pripilta iki garlavinos 40 su truputuku.

ir mano gyvenimas tikrai nuo to negeresnis, jei kazkokiem "zvejam" (cia kaip suprantu yra terminas) taip atrodo.

ziema, aisku dar pasildant salona del mazo vaiko, tai aisku, kad sanaudos visai kitos

apie ka tu cia dabar? mieste mano valgo tarp 5 ir 6l. vaziuojant Vilnius-Kaunas irgi valgo virs 5l, nes vaziuojama yra 130-140km/h. esme, kad vaziuojant 90km/h antras priusas nesiekia 5l/100km. o ka reiskai tie jusu terminai "zvejys" tai nelabai supratnu, jei tai isvis terminas :D

bioparo

sveiki, kilo klausimas, kiek siuo metu( kai dabar silti orai) pas jus per pirmas 5 min parodo kompas kuro valgo? pas mane kazkaip daugokai 9-10litru maziausiai, antras 5min jau  krenta 5.5l.

bestest

Empyriniais matavimais remdamasis galiu pasakyti, kad mano trečias priusas važiuojant 90 ima 4.6 l / 100 km, aplinkos temperatūrai esant maždaug 17 laipsnių, su mažaisiais ratais (kiek ten jie, 15iniai?).

Balticam, tamsta galėtum išlipti iš savo nuostabaus bokšto, ir išmokti priimti kitų žmonių sakomus dalykus. Suprantu, kad esi su parirtimi, bet tavo patirtis nėra aksioma.

slashas

Citata iš: bioparo Įrašytas Birželis 07, 2017, 18:13:34 PM
sveiki, kilo klausimas, kiek siuo metu( kai dabar silti orai) pas jus per pirmas 5 min parodo kompas kuro valgo? pas mane kazkaip daugokai 9-10litru maziausiai, antras 5min jau  krenta 5.5l.
Pirmos minutės ne rodiklis, nes tuo momentu dar lambda zondas šyla ir kuro sąnaudos padidintos.

balticam

Citata iš: bestest Įrašytas Birželis 08, 2017, 08:46:41 AM
Empyriniais matavimais remdamasis galiu pasakyti, kad mano trečias priusas važiuojant 90 ima 4.6 l / 100 km, aplinkos temperatūrai esant maždaug 17 laipsnių, su mažaisiais ratais (kiek ten jie, 15iniai?).

Balticam, tamsta galėtum išlipti iš savo nuostabaus bokšto, ir išmokti priimti kitų žmonių sakomus dalykus. Suprantu, kad esi su parirtimi, bet tavo patirtis nėra aksioma.

Kalba ejo apie 2-a Prius ir i 5l/100km nesutilpsi-duodu ranka nukirst!
Dabar vazineju su 2017m Prius, tai 100km ima 3.42l vaziuojant 98km/h greiciu, UK A tipo keliais. Autostrada vaziuojant 114km/h + 1l Ismatuota ne viena karta... Vat taip.

balticam

Citata iš: slashas Įrašytas Birželis 08, 2017, 17:26:27 PM
Priusas yra miesto auto, mane erzina tas triukšmas užmiestyje, naujo gal garso izoliacija geresnė?

Gal kiek geresne, bet Toyota garso izoliacija nepasizymi....
O vat ekonomiskumu mane naujausias Prius tenkina. Tiesa pasakius net nustebes truputi; tokios ekonomiskos Toyotos iki siolei neturejau.

vy10is

Turėjau kelionę Vilnius-Vilkaviškis-Vilnius (pro Prienus). Vidutinis greitis 90-100 km/h, kuro sąnaudos maloniai nustebino :)

slashas

Citata iš: vy10is Įrašytas Birželis 09, 2017, 13:18:36 PM
Turėjau kelionę Vilnius-Vilkaviškis-Vilnius (pro Prienus). Vidutinis greitis 90-100 km/h, kuro sąnaudos maloniai nustebino :)
Greitis tavo buvo 85-95 km/h nes prūsas meluoja 5km/h :)

augisz

Kaip audi su bmw nesueina, taip priusu savininkai del 5ltr/100km  :-{  :-]

slashas

Na man irgi 5ltr niekaip, jei kondicionierius įjungtas ir muzikos klausomės :)

bioparo

Siaip man tokios sanaudos labai retai buna kaip kolegai 4.1 tada vejas palankus, dar geriau uz furos, ir be kondiskes ir su ledais, taip galim isspaust :)  ir per miestelius dar riedeti ant push and glide ar kaip ten:)