traska sankabos pedalas ???

Pradėjo milkas, Balandis 26, 2011, 09:37:59 AM

« ankstesnis - sekantis »

augisz

Jeigu vilnietis kreipkis i forumo nari sonixas.

Vova

Gaila bet ne, būnu kartais toje pusėje bet šiuo metu į Vilnių nežadu važiuoti reikalų ten neturiu, o iki Vilniaus daugiau nei 120 km

Venza

Gimes ilsetis,bet priverstas dirbti...

robertas1993

Citata iš: Vova Įrašytas Balandis 19, 2017, 17:09:38 PM
Robertai, tai nieko neina padaryti? Nes labai toks jau įkyrus garsas iš pradžių galvojau kažkas rimto, užmečiau akį, tai jai gerai matėsi ir girdėjosi, tai toks plasmasinis, kaip cilindrukas yra, neina nieko padaryti, kad nesigirdėtų tokio garso??
Nes labai ilgą laiką tenka mašinoje būti, tai tikrai jau atsibosta...

isemus sankabos pedala reikia keist baltas ivores kurios issidevejusios, ju kainos  nezinau bet turetu but pigios atstovybeje :) forumieciai issamiau papasakotu, man girgzdejo, patepiau papurskiau ir ramu kuri laika :)
Auto:
Toyota Yaris
MB E270 W211

augisz

Taip, kartais patepimo pakanka, bet mano atveju sonixas diagnozavo, kad patepimas jau nebepades, o reikia ivores pakeist. Bet ir tai nepadejus tada visa ta mechanizma nauja montuot. Kolkas galvoju ar susigyvent, ar uzsiimt siuo reikalu. Aisku malonu ausims buna kai nustoja kuriam laikui girgzdet  :G :G :G

Ralfas

Bet traškančio sankabos pedalo stebūklą turi tik Toyota kiek teko girdėt... Net žiguliuose tikriausiai tokių dalykų nesidaro... Ir kas įdomiausia, kad jis girgždėt pradeda pas kai kuriuos jau nuo 50k km :D

robertas1993

Citata iš: Ralfas Įrašytas Balandis 20, 2017, 15:40:34 PM
Bet traškančio sankabos pedalo stebūklą turi tik Toyota kiek teko girdėt... Net žiguliuose tikriausiai tokių dalykų nesidaro... Ir kas įdomiausia, kad jis girgždėt pradeda pas kai kuriuos jau nuo 50k km :D

taip, sita viena is silpnuju vietu pas Toyotas :)

p.s. pas motina RAV4 dvieju duru 2l d4d dyzelis, tai dar netraska sankaba, graziai issimina sankaba (dabar pakeitem sankaba, jautriai kabina begius, is vietos kartais sunku ramiai pajudet... :D ) :)
Auto:
Toyota Yaris
MB E270 W211

sauja ryziu

traska ir pas mane, tiesiog nepakenciu to garso, purskiau ir silikoniniais, ir wd40, padejo tik laikinai savaitei kitai max, poto vel, kaip inzinieriai toki dalyka praleido galit kas paaiskint? ivores centus kainuoja, bet pakeitimas ~100e ir dar nera garantijos jog vel neislys greitu metu?

augisz

Taip, arba keiti ivores, arba visa ta cilindriuka.

sauja ryziu

kiek tas visas cilindriukas kainuoja su pakeitimu? kiek apskritai kainuoja bendrai viska pakeitus org. ir kiek ilgam uzteks? net vaziuoti nebesinori kai toks traskesys.

augisz

Manau pora simtu turetu buti. Pas mane netraska, bet girgzda. Ka zinau, pripratau kaip ir, o ir pinigine storesne liko  :think:

sauja ryziu

kieeeeeeeeeeeeeek???  (wow) 200 EURU uz tai jog isminant nebetrasketu sankaba? da nu na.. juokinga kai tokia itin patvari auto (1.8 2005m benzas) turi tokia nesamone kuri kainuoja 200e.

slashas

Citata iš: sauja ryziu Įrašytas Birželis 18, 2017, 20:56:09 PM
kieeeeeeeeeeeeeek???  (wow) 200 EURU uz tai jog isminant nebetrasketu sankaba? da nu na.. juokinga kai tokia itin patvari auto (1.8 2005m benzas) turi tokia nesamone kuri kainuoja 200e.
Manau galimą būtų išsitekinti tą įvorę už 20€ ;) čia tik noro ir laiko klausimas.

Biskit

TURIU KAZKUR ORIGINALIA IVORE metosi .  :)

kam cia reikejo ?
Fly with Toyota smile :)

Myjack

Citata iš: slashas Įrašytas Birželis 18, 2017, 21:07:04 PM
Manau galimą būtų išsitekinti tą įvorę už 20€ ;) čia tik noro ir laiko klausimas.

Sprendimas tikrai yra, bet man pam4gino padaryti kitaip - sutikau ir pasiteisino. Cilindriukas cia ne prie ko, kaip minejo kazkas...
Vazinejau su traskanciu, taciau sugriuvo darbinis cilindriukas (po pedalu, pataisykite jei jis vadinasi kitaip), maza to, jam tinkamai nefunkcionuojant nutruko vienas is pedalo tvirtinimo varztu. Teko keisti, tai prie to paties isemimo sprendem ir traskejimo problema. Beda, kad ir naujos ivores skirtingais atvejais gali ir nebepadeti, nes buna issimale statymo vietos. Sprendimas pas mane - ivores vietoje, kur statosi spirales vienas is galu ivirino tiesiog varzta (paveikslas). Sprendimas, panasu, kad pasiteisino - 2 metai jokio traskejimo :)

No automatic alt text available.