Katalizatorius

Pradėjo vigintas, Lapkritis 04, 2015, 20:08:43 PM

« ankstesnis - sekantis »

zalias1

pas mane ta pati klaida. p0420. kaip suzinot ar tikrai jis uzsikises? buna pasikartoja klaida po 100km buna po 500km. servise isvis apie liamda kalba

zalias1

Citata iš: bladas Įrašytas Rugpjūtis 10, 2017, 10:24:19 AM
Ar pas jus mašina Corola benzinas? Ir dega TRC, ABS ir VSC lemputės? O gal tik CHEK lemputė? Ar tikrai tas katalizatorius užsikišęs? Pas Toyota benzinus yra toks "vaiduoklinis" gedimas, kai užsidega CHEK, diagnostika parodo klaidą P0420, nors variklio trauka nesumažėjusi. Galima taip važinėti, galima išimti/įdėti EFI saugiklį ir užgesinti CHEK-ą, bet jis vėl užsidegs, pasiekus greitį maždaug 80 - 90 - 100 km/h. Galima tarp liambda zondo ir duslintuvo įsukti "apgaviką", ir problema bus išspręsta https://www.youtube.com/watch?v=kzm52m0AWSQ
Aišku, šios priemonės tinka tik tada, kai katalizatorius tikrai neužkištas.

pas mane ta pati klaida. p0420. kaip suzinot ar tikrai jis uzsikises? buna pasikartoja klaida po 100km buna po 500km. servise isvis apie liamda kalba.
bet uzsidega ne check,o triju lempuciu girlianda

bladas

Tikriausiai, mašina netrauktų, taip pat buvo Venzos atsakymas:
" Visu pirma idomu kaip ten nustate,kad katalizatorius uzsikises  :think:  .Jeigu katalizatorius uzsikisa,galima nustatyt pagal fizinius pozymius.Spaudziant gaza praputineja pro ismetimo kolektoriu prie variklio (jis specialiai tvirtinasi su spyruoklemis).Garsas toks,lyg ismetimo sistema nesandari"

slashas

Dar galima slėgio daviklį įsukti vietoje lambdos ir slėgį pamatuoti ;)

Geforce

Mano 2003m 1,6l benzinas. Užsidega Check'o lemputė, variklis ant aukštesnių sūkių blogiau traukia ir kuro daug ryja. Nuėmus klaidą užsidega po kokių 30-50 km. Dviejuose vietose diagnozavo blogą katalizatoriaus pralaidumą. Toyota atstovybė irgi tą patį sakė. Nuvažiavau pas specializuojantį Toyotomis ir įsuko vadinamą apgaviką. Dabar apie 500 km nuvažiavau dar neužsidegė, o trauka dabar ant žemų sunkiau traukia. Kuro vis tiek daug ryja, gal kiek mažiau. Sakė turėtų kompas susitvarkyti po kokiu 500-1000 km. Nelabai tikisi, turbūt reiks išpjauti.  :)

slashas

Citata iš: Geforce Įrašytas Lapkritis 16, 2017, 19:12:02 PM
Mano 2003m 1,6l benzinas. Užsidega Check'o lemputė, variklis ant aukštesnių sūkių blogiau traukia ir kuro daug ryja. Nuėmus klaidą užsidega po kokių 30-50 km. Dviejuose vietose diagnozavo blogą katalizatoriaus pralaidumą. Toyota atstovybė irgi tą patį sakė. Nuvažiavau pas specializuojantį Toyotomis ir įsuko vadinamą apgaviką. Dabar apie 500 km nuvažiavau dar neužsidegė, o trauka dabar ant žemų sunkiau traukia. Kuro vis tiek daug ryja, gal kiek mažiau. Sakė turėtų kompas susitvarkyti po kokiu 500-1000 km. Nelabai tikisi, turbūt reiks išpjauti.  :)
Pabandyk nekvepuoti ir suprasi kaip tavo automobiliui sekasi, pas kokius jus čia šudarankius tvarkotes automobilius, vietoje problemos išsprendimo kažkokius apgavikus deda... su tokiom modifikacijom ir variklį greit pasikeisi...

augisz

O ir sako paskaiu, kad Toyotos sudas  :-]

Geforce

Tai ką siūlai daryti? Pas ką remontuoti, visi dabar apgaudinėja. Aš jau nebežinau ką daryti.

Egis_

Citata iš: Geforce Įrašytas Lapkritis 17, 2017, 00:39:29 AM
Tai ką siūlai daryti? Pas ką remontuoti, visi dabar apgaudinėja. Aš jau nebežinau ką daryti.
tai parasyk is kokio miesto

Venza

Gimes ilsetis,bet priverstas dirbti...

Geforce