SALONO ŠLIDYMAS

Pradėjo Djrimtas, Spalis 04, 2015, 14:58:48 PM

« ankstesnis - sekantis »

Djrimtas

Toyota avensis 2004m 85d4d dyzeliukas. atšalus orams prasidėjo bėdos su šildymu. Važiuojant mieste variklis kaip ir užšyla nors norėtusi greičiau.( nors kitu avensiu važiavau lyg greičiau šilo), bet nešildo salono. Bet jei mašina šiek tiek "pavaikai" lyg pradeda pūsti šiltas oras i salona. Antifryzlo lygi žiūrėjau. Vieni meistrai sako kad bus termostatas blogas. aš manau jei termostatas būtų blogas tai ir variklis tada nešiltų arba kaistų?

ginciavas

Aur1mas

Pas mane Avensis 2004 D4D 85 kW, salone pasijunta šiluma labai greitai, greičiau nei passatą kai turėjau. Vakar nakčia važiavau, tai užsikūriau ir iš karto važiavau nekeldamas greitai ir daug apsukų, tai per tris minutes jau drungną pūtė salone. Man pačiam keista, kodėl taip greitai pasijunta šiluma salone, juk ne benzinas.

MindaugasB

Citata iš: Aur1mas Įrašytas Spalis 04, 2015, 20:28:47 PM
Pas mane Avensis 2004 D4D 85 kW, salone pasijunta šiluma labai greitai, greičiau nei passatą kai turėjau. Vakar nakčia važiavau, tai užsikūriau ir iš karto važiavau nekeldamas greitai ir daug apsukų, tai per tris minutes jau drungną pūtė salone. Man pačiam keista, kodėl taip greitai pasijunta šiluma salone, juk ne benzinas.

Nes temperatura pliusine, o ir vietoje nestovejai - vaziavai.
Citata iš: Venza
Ir nesvarbu,kad Toyota dyzeliai pripazinti nevykusiais ir ju gamyba nutraukta,bet vistiek tikro lietuvio masina pilkas dyzelis

zefas

Jo, palauk rimtos ziemos, pamatysi kaip greitai sils... :) :)

aXiss

sveiki, pakelsiu tema.

Nesildo normaliai peciukas, temperatura variklio pakyla normaliai kaip ir visada, taciau siltas oras tai pucia tai nepucia kaip uzplaukia. Nera jokio desningumo ar tai sustojus kad salta pust pradeda, ar trasoj vaziuojant.. kur cia slieku ieskoti? Termostatas itakos turi kazkokios ar nelabai?

Zaroliz

O temperatūros rodyklė kaip elgiasi?

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

slashas

Citata iš: aXiss Įrašytas Gruodis 19, 2017, 10:17:33 AM
sveiki, pakelsiu tema.

Nesildo normaliai peciukas, temperatura variklio pakyla normaliai kaip ir visada, taciau siltas oras tai pucia tai nepucia kaip uzplaukia. Nera jokio desningumo ar tai sustojus kad salta pust pradeda, ar trasoj vaziuojant.. kur cia slieku ieskoti? Termostatas itakos turi kazkokios ar nelabai?
Išjunk visas muzikas, vėjelis minimum ir klausyk kai šalta ar nėra klaklsejimo garso, nes gal sklendė steinga

aXiss

Sklendees atmesti noreciau, esu anksciau ta periu krebzdejima turejes dabar nieko panasaus negirdziu, pucia normaliai abi puses tik kad salta ora.

Rodykle temperaturos nesokineja lyg ir..

slashas

Citata iš: aXiss Įrašytas Gruodis 19, 2017, 17:15:32 PM
Sklendees atmesti noreciau, esu anksciau ta periu krebzdejima turejes dabar nieko panasaus negirdziu, pucia normaliai abi puses tik kad salta ora.

Rodykle temperaturos nesokineja lyg ir..
Tai ir šilto oro srautą sklendes reguliuoja

aXiss

Tai taip, bet nenoreciau tiketi kad be jokiu krebzdejimu staiga abi puses vienu metu ir uzstrigo, nes kiek zinau ten abejose pusese atskiri stovi varikliukai

slashas

Citata iš: aXiss Įrašytas Gruodis 19, 2017, 22:40:14 PM
Tai taip, bet nenoreciau tiketi kad be jokiu krebzdejimu staiga abi puses vienu metu ir uzstrigo, nes kiek zinau ten abejose pusese atskiri stovi varikliukai
Na tada termostatas stringa arba pompa jau į pabaigą, jei sakai, kad suklendemis viskas Ok.

aXiss

Na katik isbandziau ilgesniam kelyje. Eame tokia: stiprumas cejelio reguluuojasi ir reaguona, siluma irgi, tarkim nustati 28 laipsnius susyla ciskas ok. Vaziuojant ir jieko nelieciant tiesiog pradeda pust salta ... paskui nieko nelieciant cel grizta prie silto. Sklendes firdisi darinejasi, keiciant putimo pozicijas i kojas i veida ir pan..

slashas

Citata iš: aXiss Įrašytas Gruodis 20, 2017, 09:11:27 AM
Na katik isbandziau ilgesniam kelyje. Eame tokia: stiprumas cejelio reguluuojasi ir reaguona, siluma irgi, tarkim nustati 28 laipsnius susyla ciskas ok. Vaziuojant ir jieko nelieciant tiesiog pradeda pust salta ... paskui nieko nelieciant cel grizta prie silto. Sklendes firdisi darinejasi, keiciant putimo pozicijas i kojas i veida ir pan..
Jei naudoji auto, tai dar neatmesčiau salono temperatūros daviklio ;)

aXiss

Niekada auto nenaudoju.
Ar butina ten nuimt pompa nori t termistata pakeist? Ar imanoma ir taip prieiti?