Avensio pagrindinis dirzas

Pradėjo Tuziukas, Gegužė 17, 2010, 10:27:46 AM

« ankstesnis - sekantis »

Memelis

CitataNNZ parašė:

o tu paklausiai kokios detalės bus keičiamos, nes dažnai būna, kad kainą pasako vieną, o paskui va dar tą reikia, dar tą reikia ir gaunas tas pats ar netgi brangiau...

Į kainą įeina: diržas, įtempėjas, atraminis guolis, hidraulinis įtempėjas ir darbas.
'04 Avensis Liftback 2.0 D4D Linea Sol
'09 Corolla Verso 2.2 D-CAT Linea Sol Sport

FUX

na mano vandens pompa jau garsus leido, tai sake, kad ilgai nebebutu laikiusi...
Mindaugas,
Vilnius
Avensis 01 D4D Uni
----

tunks

ka tik atsiemiau is klaipedos solorinos masina, tai paviesinsiu kainas bendram idomumui. tikrino del galvos tarpines pramusimo,nieko nerado, keite pagr. dirza, vandens pompos nekeite, nes sake gera yra, tepalo siurblis geras sake irgi, generatoriaus dirzas, tepalai ir filtrai pakeisti, ir sudejo plasmases po dugnu, nes buvo sujotos. plasmases turejau nupirkes, tik sake neoriginalios, tai reikejo paburt. norejau dar kad ant kompo rida patikrintu, sake nieko nematys, tai net nejunge. ir dar sake priklauso kazkokie du recall'ai tai masinai. dalims pritaike 10% nuolaida. darbo valandinis ikainis 35eu
avensis 2004m, d4d 85kw.
tepalo filtras      19.67
tepalas              53.18
paskirstymo dirzas 52.18
guolis             56.72
itempejas      96.05
guolis            49.16
gen. dirzas   11.35
savisriegiai   3.91
laikikliai         30.2
Co/ausinimo sitemos patikra       10.5
skirstymo dirzo ir guoliu keitimas  94.5
gen dirzo keitimas                       10.5
tepalo ir filtru keitimas                14.00
apsaugu keitimas/tvirtinimas       29.58

viso gavos 533 plius 112 pvm

bimas

kad pompos nekeite,tai ne labai gerai,juk nezinai ar istems jinai iki sekancio keitimo

Egis_

Citata iš: bimas Įrašytas Sausis 15, 2018, 20:29:32 PM
kad pompos nekeite,tai ne labai gerai,juk nezinai ar istems jinai iki sekancio keitimo
na bet ja pakeist ten yra ka veikt...aisku butu brangiau kainave :)

mindkuzm

O kaip su grandininiais varikliais ir ju vandens pompom? Pagal kokius simptomus jau reiktu svarstyt apie jos keitima? Kiek turejes masinu, visos su grandinem buvo ir pompos nekeites ne vienai.

tunks

Citata iš: bimas Įrašytas Sausis 15, 2018, 20:29:32 PM

as to priemejo specialiai klausiau, sakau ar istems ta pompa iki kito dirzo keitimo. tai jis man sako, pompa nera nurodoma kaip dirzo keitimo komplekto dalis, kiti keicia sako su dirzu, bet as nematau prasmes. sako mes patikrinam ar nekliba ar dar ten ka nedaro, jei viskas tvarkoj, sako mes nematom priezasties jos keisti. .. ir tipo iki kito dirzo isgyvens.
taip aisku liko ant abejones, nes nezinau pries tai buves zmogus keite su pompa ar be, neaisku kelinta dirza ji jau gyvena. cia net ne pinigu klausimas. bet jei specai taip sako, matyt  zino, nors realiai, norint ramiai miegoti naktim reikejo sakyt atiduodant kad visi dirzai guoliai ir pompa.

MindaugasB

Pompa rekomenduoja keisti kas 100.000 km. Jeigu nezinai kada paskutini karta ji buvo keista, tai geriau pasikeisti. O vizualiai is lauko kazin ar nustatysi kas ten viduje. Pvz jeigu sparnuote visiskai sudeveta ar pazeista korozijos.
Citata iš: Venza
Ir nesvarbu,kad Toyota dyzeliai pripazinti nevykusiais ir ju gamyba nutraukta,bet vistiek tikro lietuvio masina pilkas dyzelis

Bemsas

Asmeniskai labai seniai buvau susidures, keisdamas pagrindini dirza nekeiciau pompos. Meistras apziurejo pompa, sake gera, nera ko keisti. Po 40kkm jinai uzsikirto, nutrauke pagrindini dirza, uzlankste voztuvus.

maaz

Na taip, 40 kkm jau nemažai, normalu, kad galėjo tokį pokštą iškrėsti po diagnozės "gera". Pilnai tikiu kad ir gera buvo. Bet todėl tokias dalis kaip diržas ir jo priklausiniai rekomenduojama keisti kaip nurodyta, nežiūrint į būklę. Nes jos gesdamos ne tik pačios sugenda, bet ir tempia viską paskui save...

Žinot kaip sako. Skūpus moka du kart:) Arba vieną kartą ir daug mažiau, jei pasiseka :D

Rolkis72

Sveiki... :) pribrendo reikalas savo Avensiukui 2004m T25 2.0 D4D 85 kw keisti paskirstymo dirzo komplekta,gal galetu kas rekomenduoti kokios firmos komplekta pirkti,aisku noretusi patikimesnio gamintojo,bei ir kad kaina nesikandziotu labai,nes bandziau vakar autoprekese paklausineti,tai vieni viena,kiti kita siulo,manau kad siame forume Toyotistai is savo patirties kazka patars... :)  labai dekingas buciau,jei kas ir kokia pigesne internetine parduotuve parekomenduotu... Dekoju labai...

Artūras Alytus

Aš rinkčiausi Gates. Paskui gal SKF, Contitech, INA. Parašiau PM

slashas

O aš rinkčiausi iš tavo įvardintų pigiausią variantą :)

Artūras Alytus

Citata iš: slashas Įrašytas Gegužė 08, 2018, 16:44:05 PM
O aš rinkčiausi iš tavo įvardintų pigiausią variantą :)
Neturiu nieko prieš SKF. Yra ir pigesnių komplektų.

Egis_

Citata iš: Rolkis72 Įrašytas Gegužė 08, 2018, 07:20:36 AM
Sveiki... :) pribrendo reikalas savo Avensiukui 2004m T25 2.0 D4D 85 kw keisti paskirstymo dirzo komplekta,gal galetu kas rekomenduoti kokios firmos komplekta pirkti,aisku noretusi patikimesnio gamintojo,bei ir kad kaina nesikandziotu labai,nes bandziau vakar autoprekese paklausineti,tai vieni viena,kiti kita siulo,manau kad siame forume Toyotistai is savo patirties kazka patars... :)  labai dekingas buciau,jei kas ir kokia pigesne internetine parduotuve parekomenduotu... Dekoju labai...
zmonos toyotai taip pat bresta reikalas keist dirza, rinkciausi gates firmos. Pats toki komlplekta esu susidejes i savo darbini automobili, taip pat mano patikimas/senas motoristas siuos dirzo komplektus deda bei rekomenduoja deti. anksciau esu dejes ir contitech'a, bet sako jog dabartiniai ju dirzai nera toki patikimi koki buvo anksciau.