padangos. Koks dydziausias plotis yra imanomas ?

Pradėjo ts, Sausis 25, 2018, 00:44:00 AM

« ankstesnis - sekantis »

ts

Noriu pasistatyt placias padangas bet nezinau koks yra maksimumas. kad paskui nesitrintu ir neuzsikabintu uz ko nors
Gal galit kas patarti ?
Yaris 2002 1.5

MindaugasB

Citata iš: Venza
Ir nesvarbu,kad Toyota dyzeliai pripazinti nevykusiais ir ju gamyba nutraukta,bet vistiek tikro lietuvio masina pilkas dyzelis

slashas

Citata iš: ts Įrašytas Sausis 25, 2018, 00:44:00 AM
Noriu pasistatyt placias padangas bet nezinau koks yra maksimumas. kad paskui nesitrintu ir neuzsikabintu uz ko nors
Gal galit kas patarti ?
Dabar kaip tik maišau kavos tirščius, kad sužinoti koks tavo automobilis, gal burtai pasakys :D

ts

Yaris 2002 1.5

ts

Konkreciai kazkas kazka gali pasakyti o ne nuorodas metyti?
Man 185 nera placios
noriu 205 bent pastatyti ar tai imanoma ?
Yaris 2002 1.5

Eddie8664

Priklauso nuo to kiek nori daryt. Galima manau ir dar platesnes padaryt, gali tekt dėt kietesnę važiuoklę, valcuot arkas ir "strečint" padangas, ratlankius keist.

slashas

bladas

tai yra pas žmogų prie profilio parašyta - 2002 m, 1.5 l, tai kaip ir aišku, kad benzas

robertas1993

pas mane 2004 pirmos kartos yariui  faceliftui buvo uzdetos 195/50 berods padangos, visu ratu :) kai normalios spyruokles tai niekur nekabino, su suzemintom spyruokles kabino arkas, o jei dar plius papildomas krovinis i auto tai isvis tragedija....
Auto:
Toyota Yaris
MB E270 W211

slashas

Citata iš: robertas1993 Įrašytas Sausis 25, 2018, 18:18:07 PM
pas mane 2004 pirmos kartos yariui  faceliftui buvo uzdetos 195/50 berods padangos, visu ratu :) kai normalios spyruokles tai niekur nekabino, su suzemintom spyruokles kabino arkas, o jei dar plius papildomas krovinis i auto tai isvis tragedija....
Tai, kad ne tik nuo padangų priklauso, dar ir ratlankių koks J ir ET ;)

Egis_

didziausias plotis r15 -195/50. tik jos jau zemesnes yra ;)