Gedimų kodai - jų pašalinimas

Pradėjo ketvirtasis, Lapkritis 15, 2008, 08:05:12 AM

« ankstesnis - sekantis »

Aivis

Ne aš keičiau,kartu pakeitė ir viena cilindriuka. manau,kad nestatė į jokį servisinį rėžima. O kaip jį įjungt?
Gazas dugnas .......

slashas

Citata iš: Aivis Įrašytas Liepa 24, 2018, 23:26:46 PM
Ne aš keičiau,kartu pakeitė ir viena cilindriuka. manau,kad nestatė į jokį servisinį rėžima. O kaip jį įjungt?
Tai gali būti, kad suportą sugadino, šiaip C kodai yra iš EPB modulio, ne iš variklio, variklio bus visi P pradžia. O įjungti per kompą galimą padarai reset ir suvažiuoja cilindriukas.
Pabandyk kalibracija padaryti, palaikyk rankinio mygtuką į viršų 5 sek ir vėl atgal.

Aivis

Dėkui,pabandysiu kalibracija padaryt.  o ka tam suportui galėjo padaryt?
Gazas dugnas .......

Aivis

Pabandžiau,niekas nepasikeitė. o neturėjo gedimas iš sykio pasirodyt,jei tai susija su kaladžiu ir cilindriuko keitimu?
Gazas dugnas .......

ketvirtasis

Citata iš: slashas Įrašytas Liepa 24, 2018, 23:22:38 PM
Į servisinį režimą rankinį buvai pastatęs keisdamas kalades? :)
Sory, paaiškink smulkiau. Prieš du mėn. keičiausi ir aš kaladėles visas ir jokių ten problemų apart to, kad galiniams pakeisti reik spec irankio. Kas tai yr "servisinis režimas" ?

slashas

Reset per kompą darai ir suvažiuoja stūmoklis čia jei spec rakto neturi, o būna sukala atgal jį belekaip kaip moka kai rakto neturi, kad kaladė tilptų ir po to bėdos kyla :)

ketvirtasis

Eilinis vartotojas to nežino ir to nedarys, kur kas lengviau susukti cilindriukus.

Aivis

Nemanau,kad man sukalė tuos cilindriukus. Jei visdėldo galima susukt ir dėl to neturi but problemu,tai gedimai ne iš to atsirado.Beto,pasikartosiu,po keitimo iki gedimu atsiradimo,praėjo keli mėnesiai.Tuo pačiu pakeitė 1 cilindriuka,nes apsauginė guma buvo suplyšus ir cilinriukas nevaikščiojo,dėl to kaito ratas.
Gazas dugnas .......

slashas

Citata iš: Aivis Įrašytas Liepa 25, 2018, 12:41:26 PM
Nemanau,kad man sukalė tuos cilindriukus. Jei visdėldo galima susukt ir dėl to neturi but problemu,tai gedimai ne iš to atsirado.Beto,pasikartosiu,po keitimo iki gedimu atsiradimo,praėjo keli mėnesiai.Tuo pačiu pakeitė 1 cilindriuka,nes apsauginė guma buvo suplyšus ir cilinriukas nevaikščiojo,dėl to kaito ratas.
Susukti ne taip paprasta be spec rakto ;) o problemos galį progresuoti ir ne per dieną atsirasti, reiktų kalibraciją pabandyti padaryti rankiniui, kiek teko auto matyti su EBP visiems darėsi kalibracijos.

Aivis

Vakar jau bandžiau kalibracija,bet nepadėjo.Gal ka ne taip dariau? Palaikiau 5-10s knopke pakėles ir tiekpat nuspaudes,taip dariau neužvestai ir užvestai mašinai ir net degimo neijunges,bet naudos nebuvo.
Gazas dugnas .......

slashas

Citata iš: Aivis Įrašytas Liepa 25, 2018, 14:38:53 PM
Vakar jau bandžiau kalibracija,bet nepadėjo.Gal ka ne taip dariau? Palaikiau 5-10s knopke pakėles ir tiekpat nuspaudes,taip dariau neužvestai ir užvestai mašinai ir net degimo neijunges,bet naudos nebuvo.
Kalibracija ir per kompiuterį darosi ;)

Aivis

kompo su tokia programa neturiu.teks važiuot į specelizuota servisa.ten kur diagnostika dariau,tik gedimu kodus parodė,daugiau jokios naudos.
Gazas dugnas .......

kalotux

Sveiki. Lauke-7 is pirmo karto neuzsivede, i antro karto uzsivede, bet paliko degti lemputes: kuro sistemoje vanduo ir akumuliatorius raudonas. Pradedant vaziuoti pastebejau kad nebeveikia vairo stiprintuvas ir nebesildo peciukas. Pirmadieni bandysiu iki serviso nuvaziuoti, o siaip, kas cia galejo nutikti?

slashas

Citata iš: kalotux Įrašytas Gruodis 01, 2018, 14:30:21 PM
Sveiki. Lauke-7 is pirmo karto neuzsivede, i antro karto uzsivede, bet paliko degti lemputes: kuro sistemoje vanduo ir akumuliatorius raudonas. Pradedant vaziuoti pastebejau kad nebeveikia vairo stiprintuvas ir nebesildo peciukas. Pirmadieni bandysiu iki serviso nuvaziuoti, o siaip, kas cia galejo nutikti?
Nutrūko generatoriaus diržas kuris kartu ir stiprintuvo siurblį suka, aš tai nerizikuočiau važiuoti be stiprintuvo :)

bladas

Generatoriaus dirželio nutrūkimo požymiai labai panašūs, bet salono šildymas bei vanduo kuro filtre neturi nieko bendro su dirželiu...... Niekaip negaliu priprasti, kad dabar žmonės vietoj to, kad pasikeltų kapotą, pagalbos iš karto ieško internete