kokiu varikliu pirkti toyota avensis

Pradėjo amber, Kovas 20, 2012, 23:36:10 PM

« ankstesnis - sekantis »

slashas

Citata iš: LM Įrašytas Kovas 27, 2019, 10:08:02 AM
Sveiki, vyruciai
Domiuosiu avensiu 2006-2007 metų. Ar įmanoma už 3000 eur +/- nupirkti normalų auto nevažinėta LT? Gal kas iš klubiečių turi kažką panašaus?  (H-)
Jei dyzelį, tai laisvai.

kapsis

Citata iš: LM Įrašytas Kovas 27, 2019, 10:08:02 AM
Sveiki, vyruciai
Domiuosiu avensiu 2006-2007 metų. Ar įmanoma už 3000 eur +/- nupirkti normalų auto nevažinėta LT? Gal kas iš klubiečių turi kažką panašaus?  (H-)
Tiuriu savaji  Avensi  93 kw  jei nori, stovi be darbo, turiu didesni  auto tai  parduodamas, panasiai atiduodu..... vazinetas  aisku lietuvoje ir  tikra rida 320 tukst  :)  parvarytas ne visada bus privalumas, mano   vaziuokle praktiskai neremontuota   orginalas, tarnaus dar ilgai,  turi  tikros ridos istorija visa, priziureta visada kaip sau,  aptarnauta  dazniausiai pas  Tokvilos meistrus :) padarytas antikorozinis,   vazinejau nuo  parduotos po lizingo prie 136 tukst  ,issprestos bedos kamuojancios avensius,  neturesi problemu su tarpine, ir t.t., zinai kas buvo remontuota  ir i ka reiks atkreipt demesi... ir tikrai neklausi cia klube "kur luzusi  trumpaji pusasi gauti", nes pas mane pakeistas naujas :D      Dazniausiu atveju tu turesi  is uzsienio parvaryta labiau pardozta ir atsukta nuo puse milijono  iki 150 tukst ridos ir didele loterija kas bus.... :)   Auto vilniuje, atsiusiu foto jei  nori , ar atlek apsiziurek  vietoj jei netoli ......  tel. 868735371 

slashas

Jei pakaba dar netvarkyta, tai ji jau ant ribos po tiek km, dar nemačiau nei vienos kurį laikytų ilgiau nei 350k km ;) čia ne privalumas, o jau trūkumas.

Rolkis72

Pakaba yra niekis ją susitvarkyti,šiam Avensiui ji nebrangi,o ją sutvarkius ir laikys ilgai,aišku jei nevarinėsi arimais.

slashas

Nebrangi tai sutinku, nes ne daugiasvirtė, bet teigti, kad pakaba laikys dar ilgai po 300k km geriau jau nereikėtų ;)

Rolkis72

Na gal ir taip,bet šio Avensio važiuoklė tai super kantri,mano uošvis 2005 metų gamybos turi,tai jau 5 kartą tech apžiūra varė,važiuoklė sakė tvarkinga,aišku jis daug su ja ir nevažiuoja kažkur po 9- 10 tūkstantėlių per metus,bet faktas,kad nieko dar nedares, D4D varikliukas dirba idealiai,tik vat jau sankaba kietoka pasidarė ir sankaba pačiame viršuje

LM

Sveiki, vyruciai
Ačiū už komentarus ir pasiūlymus.
Nežinau teisus neteisus, bet norėčiau nevažinėtos LT... bent šiuo paieškų momentu.
1. LT keliai
2. LT klimato sąlygos.
Teisa manau tokia, kad mažai kas gerą auto parduoda, tiek pas mus tiek Senojoj EU.
Nieko nenoriu apjuodint... Yra savi pliusai, kad gal jau žinoma ir patikrinta auto, kas suremontuota, kas reiks remontuoti.
Esu pirkęs kažkada LT važinėta, po turputėlį išlindo visos bėdos po pasivažinėjimo... Bet tada labai reikėjo auto, prieš kalėdas manają pavogė, o darban kažkaip reikėjo nukakti. Turėjau kažką pirkti kuo greičiau.
Tai tokios pamokeles.
Šiaip žmonai reikia, norim pakeisti Mazda 6 2l, 100kw dyzelį nes 4 metai jau ir rūdija kolera... Mazda 6 iš techninės pusės nekėlė kol kas problemų.
Kad kuo daugiau renki info tuo mažiau nori pirkit  (H-) :-{ :smoke:
Tai tas genda tai anas nelaiko ir t.t. Su CAT motoru blogai su DPF blogai, iš Olandijos, Suomijos, Norvegijos, Švedijos, Italijos nepirk... :-{
Su geresne komplektacija senesniu metu, geresniu metu tuštesnė auto.
Brangioji ir dalyvauja pirkime, argumentuoja, kad bent jau 2007m reikia žiūrėti, nes sienieną 2003 jau turim :D
Viskas kaip ir logiška ir viskas kainuoja. Tai norisi to viduriuko.
Pilni skelbimai parduoda LT važinėtus avensius gal čia tik sutapimas ar čia visi atsikandę toyota  :think:
Aš pats su 2006 Priusiu birzgiu, man jis gerai, brangioji nenori...

Venza

Keistokas pasirinkimas.Masina moteriai ir ko gero po miesta daugiausia bus vazinejama,o reikia gan nemazos ir dar dyzelio? Mazesne uz tokius pinigus butu naujesne,varikliukas taupesnis.Ar taip sunku nusistatymus pakeist?
p.s. dyzeliu daug kas stengiasi atsikratyt kai prigasdino valdzia mokesciais ir kad i miestus ivaziuot neleis.Uztat ju ir dau siuo metu pasiuloj.
Gimes ilsetis,bet priverstas dirbti...

tomas7926

LM'ai o pvz. Auri nebandei parodyt brangiajai,ar nelabai telpa į ją? :think:  :) šiaip jei reikia būtent toyotos,tai moteriai manau Auris labiau turėtų tikt ir patikt.ir aišku benzinas būtų geriau nei japan dyzel,na aišku jei į darbą šutina po 100km.kasdien tai kita kalba,na bet tokiu atveju yra geresnių dyzelinių varijantų nei toyotos.

Rolkis72

O maniškė,kaip tik nemėgsta su mažytėmis auto,jei tik didèlės patinka,tad vairuoja A8

LM

Pasirinkimai Mazda 3, Mazda 6, Passat, Avensis. Pasrinkimas gal ir keistas. Reikia siaurinti pasirinkimo rata nes taip visai Citroena nusipirksi. Kazkaip taip.
Darbai uz 30km pirmyn ir 30km atgalios. Mazesni auto kazkaip nedomina, nors mazda 3 prie tokiu. Mazda6 naujesnis modelis neiseina ipirkti , lieka avensis ir passatas. As noreciau japono, nors auto zmonai... :think: :-{

LM

Mazdos domina del dizaino, zinot moterys... Kai pirkau M 6 draugai sake  neiaileis i kiema su tokia auto :-{ 
Avensis ar passat tiktu karavanas ar checbekas. Del praktiniu sumetimu namuose guvenam reikia kartais kokia lenta ar pagali pavezet...
Nesu pries benzina bet kad kai kurios kainos neadekvacios uz 16 metu auto moketi 4000€  :-{ niekada ;) jau geriau su ... Seatu  ar Pezo (h)

slashas

Citata iš: LM Įrašytas Kovas 28, 2019, 20:25:18 PM
Mazdos domina del dizaino, zinot moterys... Kai pirkau M 6 draugai sake  neiaileis i kiema su tokia auto :-{ 
Avensis ar passat tiktu karavanas ar checbekas. Del praktiniu sumetimu namuose guvenam reikia kartais kokia lenta ar pagali pavezet...
Nesu pries benzina bet kad kai kurios kainos neadekvacios uz 16 metu auto moketi 4000€  :-{ niekada ;) jau geriau su ... Seatu  ar Pezo (h)
O adekvatu pirkti 12 metų dyzelinį auto? Naivu :)

tunks

pas mane norvegijoj pirktas universalas avensis 2003m, 85kw, virs 300km ridos. ir dar su baime pirkau nuo latvio, nu zinot kaip yra :) nu neatsidziaugiu as ta masina jau 2ri metai. skraidau i norge ir atgal vargo nematydamas. aisku islenda kai kas is senatves, bet cia nereik noret.  technikine vos ne ispirmo karto praejo, nieko net nedarius, pora suduku prisikabino, tai ten patvarkyt man  finansiskai nieko nekainavo beveik, tik atsigult po masina reikejo.
vienintelis minusas tos masinos tai prosvaisa. kai mano masinos visos buvo gana aukstos seniau, nu tas avensis tai pilvabraukys grynas. nors ir amortikai ir spyruokles standesnes sudetos, nu zemas man jis ir viskas, niekaip prie to nepriprantu. reiks kokias saibas dar po spyruoklem det gal.  golfo prosvaisa didesne nei avensio, o kai moteriske pastato savo town&country kalade(cia kaip kazkas minejo, manoji irgi mazu masinu nemegsta) tai avenisio prosvaisa vos ne dvigubai  mazesne :)

Venza

Citata iš: LM Įrašytas Kovas 28, 2019, 20:25:18 PM
Draugo sunus pernai pirko savo uosvei Ford Fiesta 2015m.Namie sveika gavosi apie 4500eur.
Lietuviai labai idomiai masto.Vienas geriau ims BMW 7klases 1999m,kitas vidutines klases masina 2009m,bet butinai su odiniu salonu ir pilnai prifarsiruota ir jokiu budu ne 2-4 metu senumo apynauja kompaktines klases masinele.Todel daugybe tokiu mazu masineliu remontuojamos cia ir isvezamos atgal i Vakarus.Ten mastymas kitoks.
Siuo metu pardavineju Prius V 2015m,dauzta,dar Amerikoj,bet galima sutaisyt.Rida tik 28000 myliu!!! Manot ka nors domina?Tik lenkas paskambino ir vienintelis lietuvis.O skelbimuose seku kaip staigiai parsiduoda tokie modeliai su odiniais salonais,lietais ratais,panoraminiais stogais.Ridu kai kas neraso,bet dazniausiai 260 000 -320 000km ( naivuoliai! reali taxi rida 500 000 - 800 000km ).Durnumas tautieciu protu nesuvokiams  :-/
Gimes ilsetis,bet priverstas dirbti...