Balnojam (chipuojam) broliai auto :))

Pradėjo Kestutis777, Sausis 08, 2010, 23:30:02 PM

« ankstesnis - sekantis »

Kestutis777

Citatammersass parašė:
CitataKestutis777 parašė:
Nius, parkeliauja mano dezute :)) Ziuresim, kas ten bus per dalykas :))

Kada turetum ja jau gaut? :)

Ateinancia savaite :))

Parasysiu ispudzius ;)

fennix

CitataKestutis777 parašė:
As ir nedraginsiu :)) Padangas visada naujas perku :)) Gaila man dilint jas i asfalta :)) O galia pasididinsiu, nes bus prikolniau vazineti ;) ir laikas nuo laiko spustelt, kokiam bmw ar naujesniai audinei is po nosies :))
Pamenu, su passatu vienakart nuroviau bmw is po nosies :)) Tai prie sekancios sankrizos nurove jis cypdamas :)) as jau neberoviaus i prieki, bet buvo linksma stebeti, kaip bicas isiuto ir kad jau nupute zviegianciom padangom :))) kaip cia ji passatas galejo padeti :D
tiesiog labai nemegstu vairuotoju, kurie prie sviesoforo apvaziave kitus uzkisa savo masinas i prieki... dazniausia tai buna bmw..
Nieko pries juos neturiu ;) BMW gera auto ;) bet pas mus BMW ne automobilio marke, o diagnoze.....

tos padangos taip nedyla :) jei burnoutu nedarai :).... Man ir sposu yra buve....Dar Corolla vairavau... pamenu kareiviu gatvej prie sankryzos sustojo 7 bmw. Ziuriu pacanas uz vairo, priekis sokineja, variklis riaumoja.... Uzsidege zalia- kai roviau.... tai tik ties 90 pralenke...
Ir taip, bmw diagnoze..... Viena silta vasaros diena vaziavom i Trakus su draugu... Suskaiciavom 6 bmw kurie pries musu nosi vos nepadare avarijos.... Tiesa grizdami viena radom visais 4 ratais ore pakibusi ant metalines tvoros kuri skiria 2 kelius...
I
Viena Celica gerai, bet dvi dar geriau!!!

Memelis

Tikrai bus idomu paskaityt tavo ispudzius isimetus chipa. Bus galima viska is pirmu lupu isgirst B)
'04 Avensis Liftback 2.0 D4D Linea Sol
'09 Corolla Verso 2.2 D-CAT Linea Sol Sport

audrius

Hm bent jau man BMW garso izoliacija ir vairavimo malonumas tobulas,bmw 3,0d variklio dinamika pasiekti, Toyotai  dar daug zoles ravet, bet ne uz  tai as Toyota myliu. BMW gyvenimo stilius, MB komfortas, Toyota patikimumas. "AS SIRDYJE BMW"B), bet po darbo vairuoju Toyota o valdiska turiu WV.
sirdyje bmw ,bet toyota istikima ir patikima

GALLANT

Citataaudrius parašė:
Man ir labai idomu stebuklingos dezutes poveikis. As kategorisai esu pries tai kad is dyzelio daryti dragini auto, be jei nebrangiai galima 20 proc pakelti galia butu saunu.
Nezinau kaip sitoji dezute, bet kas liecia VP37 siurblius, einancius i vokiskus TDI variklius tai ten buna nuo varzos pacioj paprasciausioj dezei, iki nesudetingos schemos, kuri ukiskai sakant ta varza keicia priklausomai nuo pedalo paspaudimo. Realiai tai yra siurblio pjovimas, nes visa galia isgaunama smaugiat siurbli. Beje TDI neblogai atsigauna, jei ECU mato variklio temperatura -70 laipsniu.
Zodziu mano patarimas nedeti jokiu dezuciu, aplamai geriau nekelti galingumo, bet jei jau taip truksta galios, tai tada tik ECU softo perrasymas butu protingas pasirinkimas.

audrius

mano manymu ta dezute ir keicia kuro slegio, variklio temperaturos , oro srauto bei turbo slegio parametrus, butent ecu.
sirdyje bmw ,bet toyota istikima ir patikima

zally

Kazkada i TDI buvau isidejes ta power box V-t jei kas norit pirkti toki daech gamybos.Realaus galios padidejimo nepajutau, taciau atsigavo sukiai aukstesniame diapazone.Kai auto pardavinejau meistras pajunges kompa pasake, kad kazkas riboja turbinos slegi- kaltas box.Tada uz ta box sumokejau 1400 lt. ir parduodamas auto jo neisemiau, nes realiai niekam jo buciau nepardaves.Taigi jei kas norit pirkti toki divaisa butinai patikrinkit jo galimybes(ka raso inte jo pardavejai yra netiesa)savo automobilyje ir tada spreskit ar jis patenkino Jusu lukescius.Idealiausias variantas yra ecu programos perrasymas, ko Toyotai padaryt negalima.Galbut yra variantas det galingesnio variklio ecu su kitokia programa.Tai velgi brangu ir tai yra loterija.
Tie, kurie pamiršta istoriją yra pasmerkti ją kartoti.

Kestutis777

Na, kolegos ir trauka jaucia ir kuro maziau eda..... Na, ziuresim, kaip cia bus. O tas power box V-t reguliavos? Nes maniskaim yra kelios pozicijos. Viskas buna nustatyta optimaliai kuro ekonomijai, o jei nori galios, tai suki i virsu. Nezianu, kokios kuro sanaudos pasidaro, bet traukia  zymiai geriau. Turbut vistik nuleksiu patikrinti kompo ir galios, del viso pikto :))

horn

Kestutis777

Citatahorn parašė:
oho koks tu greitas :o

Myliu savo CATineneli ;) Jei jam kazka negero darys tas reikalas, tai atgal ji grazinsiu ;) Geriau ne taip sustrai, bet ilgiau ;)

zally

Taip V-tech buvo programuojamas, perjungiant jungikli.Man kaip radistui aisku buvo idomu paziureti kas yra viduje.Galiu pasakyti, kad viduje radau mikroprocesoriu, dar kelias mikroschemas ir kt. elementu.Taigi nera prie ko prisikabinti- padaryta aukstam lygyje.Bandziau visus (regis 9) programos rezimus.Vienintelis pozityvas, kad gerai traukdavo prie aukstu apsuku.Nes be cipo budavo lyg atsiremia i kazka.Del mazesniu kuro sanaudu galite nesvaigt.Kuo geriau trauks masina,tuo tapke daugiau mynsit.

AVENSIS D4D CHIP

Pas tave BOX,as jungiasi ant kuro slegio daviklio ar dar yra kokiu nors papildomu jungciu?:)o del kuro jis maziau needa,kad kompas maziau rodo tai taip ant gero litro maziau rodo,;)bet realiai nieks ten nepakinta,bent pas mane:p jo maximaliai kaip uzsuki tai eina kaip velnias:Dbet ir tada dumina kaip is belaruso virsta:D

zally

Boxmturejo 4 laidus, kurie jungesi prie kompo jungties.Junge servise ir prie kokiu kontaktu nesigilinau.Dumindavo atsakanciai.Nuo dyzelio persest ant benzo buvo sunku.Ir dabar atrodo ,kad masina netraukia ir kyla noras pasikeist alkunini velena , kad padidint variklio turi.

AVENSIS D4D CHIP

Kestuti777 o kaip pas tave jungiasi Box,as tik ant slegio daviklio ar dar kokie laidai?:)beje pabandyk uzsipilt saliaros ir paskaiciuot naturoj kas gaunas:p pas mane vidurkis misriu rezimu smaugiant apie 6ltr:)

Memelis

Tuoj cia jus atskira foruma galesit atidarys kai visi prades chip'us det ;)
'04 Avensis Liftback 2.0 D4D Linea Sol
'09 Corolla Verso 2.2 D-CAT Linea Sol Sport