kokiu varikliu pirkti toyota avensis

Pradėjo amber, Kovas 20, 2012, 23:36:10 PM

« ankstesnis - sekantis »

LM

Sveiki,
Pradejom vazineti su volvovagenu.
Kietoka, lyg ir vietos kojoms mazai.
Zmona vairuoja, nedidele moteryte tai prisistumus sedyne prie vairo, tai islipinejant kazkiek kojos uzkliudavo. Bet nieko, reikia priprasti.
Dabar kuro sanaudos apie 6l/100km benzinos, su ijungtu kondicionieriumi.
Tai tiek tos infos, lai klubieciai nesupyksta, kad apie vw eina kalba. :-{ (H-)

Egmontas

Citata iš: LM Įrašytas Balandis 25, 2019, 15:47:00 PM
Sveiki,
Tesiu auto paieškas...
O kaip tie motorai D4 vvti 2,0l benzininiai auto 2007 metų? Kažkokie retesni variantai.
vairuoju butent tokiu varikliu,jokiu minusu nera tik tiek kad vangiai begejasi,ir apsukos kartais pakvailioja,kai uzkuriu silta buna krenta iki 600 rpm,poto atsistato,ir nieko cia nepadarysi,valiau ir droselines ir diagnosgika dariau ir nieko!kuro ryja pas mane vidutines 8.6 rodo kompas!geras variklis tik reikia pilt gera tepala ir gera kura,nes labai jaugrus purkstukai!kaip kazkas rase "vaziuok ir nesuk kiausu"

Rolkis72

Dabarvairuoju darbinį Pasatuką su 2.0 benzininiu,važinėju po lietuvą vadybos reikalais,variklis dinamiškas ir smagus,bet persėdu į savo Avensiuką su D4D varikliuku,kažkaip smagiau vairuoti,kolkas benzininės sau nenorėtau,bet prieš purkštukų remontą sakiau,kad dyzelis bus paskutinis,bet dabar po restauracijos žvėrukas,kuro gan nedaug sudegina,tik man asmeniškai kiek per žemoka,šiaip taupus mašinukas,užpili pilną baką,tai pamiršti ilgam kolonėles,sekanti auto bus 3 kartos Avensiukas tikriausiai irgi dyzeliukas,o per savo 20 metų vairavimo stažą daugybę modelių esu išbandęs,tiek asmeninių,tiek darbinių,bet Toyotas labai pamilau,dėl to,kad pamiršau į servisus kelius

Egmontas

Citata iš: Rolkis72 Įrašytas Liepa 23, 2019, 20:58:11 PM
Dabarvairuoju darbinį Pasatuką su 2.0 benzininiu,važinėju po lietuvą vadybos reikalais,variklis dinamiškas ir smagus,bet persėdu į savo Avensiuką su D4D varikliuku,kažkaip smagiau vairuoti,kolkas benzininės sau nenorėtau,bet prieš purkštukų remontą sakiau,kad dyzelis bus paskutinis,bet dabar po restauracijos žvėrukas,kuro gan nedaug sudegina,tik man asmeniškai kiek per žemoka,šiaip taupus mašinukas,užpili pilną baką,tai pamiršti ilgam kolonėles,sekanti auto bus 3 kartos Avensiukas tikriausiai irgi dyzeliukas,o per savo 20 metų vairavimo stažą daugybę modelių esu išbandęs,tiek asmeninių,tiek darbinių,bet Toyotas labai pamilau,dėl to,kad pamiršau į servisus kelius
nezinau kiek tiesos bet girdėjau kad 3 kartos jau ne tokie vyke avensiai kaip 2 kartos

balticam

Citata iš: Egmontas Įrašytas Liepa 24, 2019, 16:43:01 PM
nezinau kiek tiesos bet girdėjau kad 3 kartos jau ne tokie vyke avensiai kaip 2 kartos

Na pagal tave ir Samsung Galaxy S3 geresnis nei S10...
Vazinejau visais Avensiais ir drasiai galiu pasakyti, kad paskutines laidos daug labiau vyke nei patys pirmi ar antri. Pazanga didziule. O patikimumas visu puikus.

Egmontas

Citata iš: balticam Įrašytas Liepa 24, 2019, 16:47:33 PM
Na pagal tave ir Samsung Galaxy S3 geresnis nei S10...
Vazinejau visais Avensiais ir drasiai galiu pasakyti, kad paskutines laidos daug labiau vyke nei patys pirmi ar antri. Pazanga didziule. O patikimumas visu puikus.
as nesu isitikines bet tik girdejau kaip mototojoj kalbejo darbuotojai kad 2 kartos avensiai is visu labiausiai vyke ir atidirbti,

balticam

Nemanau, tai tik pletkai. Vazineju pats su 2017m dyzeliniu  Avensiu ir galiu lyginti. Vien Safety Sense - didelis privalumas, jau pagelbejo kelis kartus. Garso izoliacija daug geresne. Variklis BMW ir daug ekonomiskesnis bei dinamika geresne.

deficky

balticam

Taip, 2l D4D Abejojau ekonomiskumu pirkdamas, bet pasiteisino, nes netaupydamas i 4.75l/100km itelpu.

deficky

2.0 litre D-4D 2WW 105 kW (141 hp) 2015–2018? tai ten bosch sistema visa?

tunks

nu nzn man toyota patikimas darbinis arklys. tik tiek.ir siek tiek per zema kaip kazkas rase, ir vietos kaip tai mazoka, nors ir universalas. ir turbut paskutinis dyzelis pas mane, ir tokio litrazo nedidelio. nu niekaip neiprantu as prie tu mazu motoru.  persedu gryzes i kraisleri 3.3litro benza sirdis atsigauna, ir vietos kaip darzinej. paskui trilitrini dyzeli dzipa turejes, audine 2.8 benza, nu tie tai valina, ir alkunem badytis nereik,  a ta tojota darbui va gerai, vienas vazineju,  daug neryja, negenda bezda sau i prieki, bet ne mano budo masina

Astuonkojis

Citata iš: balticam Įrašytas Liepa 24, 2019, 18:55:36 PM
Taip, 2l D4D Abejojau ekonomiskumu pirkdamas, bet pasiteisino, nes netaupydamas i 4.75l/100km itelpu.

As biski patikslinsiu Balticam 4.75l/100 km sanaudas.

Pirma - tai ne 4.75, o 5.17 l/100km
Antra - 95 proc trasa ir 5 proc miestas
Trecia - valstybe uk kur ner ziemu.

Visa info paimta is spritmonitor.de Balticam paskyros.

Taigi kaip trasoje 5.17 l/100 km yra neblogas puikus rezultatas.

deficky

Tai ar 5 ar 6 ar 7 cia keliu eur klausimas... Svarbu ten protingai suprojektuotas variklis tu bmw. Nes dauguma bmw ten visiski meslo kruvos

balticam

Laikas parodys kaip jis suprojektuotas,kol kas jokių pretenzijų. Kadangi garantija čia 5 metai, drožiu negailėdamas, nes ir mašinos ilgiau 5 metų laikyti nesiruošiu.

LM

Turėjom mazda 6 senuke 2l 100kW dyzelis, visi peikė šiuos variklius, kaip labai nepatikimus ir gretai užlinkstančius, bet aš per 4,5metų neturėjau jokių bėdų nei purkštukai, nei tarpinės, nei turbina, nei žvakės ir t.t. Keičiau tik tepalus.
Su mazdos varikliais bėda dėl šaibų po purkštukais kai jos pradega, jeigu toliau eksplotuoji užkala motoras. Reikia laiku pasikeisti ir vsio. Kitas minusiukas aukšto slėgio vožtuvėlis prie kuro siurblio, tas turi savybę užlinkti, pradeda apsuko šokinėti, užgesinėti motoras. Man jis neužlinko nors žiema apsukos pasvyruodavo ant šalto motoro.
Vienas žmogus užsiimantis auto verslu šnekėjo, kad mazdos 6 net gi geresni motorai nei II Avensio. Negaliu teigti dėl avensio nes neturėjau, bet iš vardinamų problemų su D4D ir turbinos tai panašu, kad turi problemėlių.