Balnojam (chipuojam) broliai auto :))

Pradėjo Kestutis777, Sausis 08, 2010, 23:30:02 PM

« ankstesnis - sekantis »

AVENSIS D4D CHIP

JEIGU JIS PAS TAVE REGULIUOJAMAS TAI STOVES ANT MIN.:p REIKIA JI REGULIUOTI B)TIK TADA KAZKA MATUOTI:)

Kestutis777

CitataAVENSIS D4D CHIP parašė:
JEIGU JIS PAS TAVE REGULIUOJAMAS TAI STOVES ANT MIN.:p REIKIA JI REGULIUOTI B)TIK TADA KAZKA MATUOTI:)
Sumontuosim, pabandysim, jei reiks, reguliuosim ;)

AVENSIS D4D CHIP

PAS MANE KAI STOVEJO ANT MIN TAI NELABAI KOKS SKIRTUMAS BUVO SU BOX,U AR BE:p POTO SUREGULIAVAU TAI KAIP RAKETA EINA;)

kaktusas

PAS MANE KAI STOVEJO ANT MIN TAI NELABAI KOKS SKIRTUMAS BUVO SU BOX,U AR BE:p POTO SUREGULIAVAU TAI KAIP RAKETA EINA;)
ALE TU MATAI KAIP !

AVENSIS D4D CHIP

dtinas

AVENSIS D4D CHIP, os is kur zinai, kas pas Tavo auto 180 AG?

AVENSIS D4D CHIP

Cia jeigu ka apytiksliai;)nes uz D-CAT geriau eina jeigu palyginus ,tai 180 turetu traukti:)o jeigu klausimas kyla is jur zinau kaip D-cat vaziuoja, tai tenka man truputi su jais pasivazineti:p

Kestutis777

Na, kagi :))) Verdiktas : COOL :))))))))))
Uzpyliau pilna baka, ziuresim, ka kompas rodys, kai pasivazinesiu ir sutapatinsiu duomenis ismataves realias kuro sanaudas ;)
Trauka pagerejo, tai faktas :)) Vaziuoja taip linksmai, kad sypsenos nesugebu nugrandyti nuo veido :)) Reik kazkaip ismokti valdyti tai, nes 100km/h labai staiga pasiekiamas..... :)))
Reiks dar bandyti paziureti, kaip masinos kompas i tai reaguoja ir kiek arkliuku papildomai apsigyveno mano katinelije :)))
O CIA seip, vyriskai akiai malonus vaizdelis, nors ir ne i tema :))) Kazkaip i galva istrigo, nes chipinau Panoramos parkinge :))

fennix

nu va... saunuolis :) Sveikinu :) Dabar jau man ner tikslo draguot su tavim kol turbos neisikisiu i savo kuklu eco motora...
Viena Celica gerai, bet dvi dar geriau!!!

Kestutis777

Citatafennix parašė:
nu va... saunuolis :) Sveikinu :) Dabar jau man ner tikslo draguot su tavim kol turbos neisikisiu i savo kuklu eco motora...

Nenuleisk knysles ;) Tu visai turi sansa pranesti man pro sona ;) Kolega state uz tave ;) Sake: Jis su savo benzinininiu varikliu pirma pavara iki 90km/h gali ispausti... ;) Man tektu pavaras keitalioti ir taip praradineciau greiti ;) jei aisku dragas butu apie tai, kas iki 100km/h pirmas issiraus,  tad manau vistik yra intriga pabandyti ;) Tik kad ledas visur dabar. Gal luktelkim iki siltesniu laiku? :))

fennix

faktas kad siltesniu lauksim... siryt radau savo pavaru dezes tepala sustingusi... apie kokius dragus prie tokiu temperaturu kalbet galima??? Nors realiai benzui saltis daugiau duoda nei dyzeliui :D Tame ir beda kad pas mane eco motoras :) pirma pavara dugnas 60, antra 100 ,trecia 145...
Na man turbut reiks rast lesu antra automobili konstruot. Reiks  1.6 4a-fe variklio ieskot. Sitas mazylis tvarkigai iki 14 000 rpm sukasi

AVENSIS D4D CHIP

Kestuti777 na kaip pagyvejo tavasis D-CAT iki tol kol turbalas uzpucia?:)nes D-CAT yra truputi letokas kol turbalas neiisikisa;)

Kestutis777

Kestuti777 na kaip pagyvejo tavasis D-CAT iki tol kol turbalas uzpucia?:)nes D-CAT yra truputi letokas kol turbalas neiisikisa;)

Eina kaip tigras :))  patinka man tas jausmas :))

fennix

velnias kaip as tau pavydziu :D Pas mane nera to malonaus turbo efekto... apsukos kyla tolygiai :) Vis dar norisi man to....  tik nesinori savo tvarkingo motoro gadint...

Kestutis777

Citatafennix parašė:
velnias kaip as tau pavydziu :D Pas mane nera to malonaus turbo efekto... apsukos kyla tolygiai :) Vis dar norisi man to....  tik nesinori savo tvarkingo motoro gadint...

Nepavydek ;) Tu irgi turi puiku zaisla ;) Ateis laikas ir turesi dar kazka sustresnio ;) Svarbiausia, lik gyvas, nenusirak kur, o visa kitka, tik smulkmenos ;)