Nuajas Hibridinis Rav4

Pradėjo Sarunas5, Gruodis 01, 2019, 16:58:13 PM

« ankstesnis - sekantis »

Henris

Vilnius Birstonas pilna masina greitis apie 85km/h sanaudos 4.7l.
Atgal i Vilniu greitis 95km/h sanaudos 5.3l
Toyota Rav4 AWD Hybrid 2019

kixxoff

Citata iš: Henris Įrašytas Liepa 26, 2020, 14:34:22 PM
Vilnius Birstonas pilna masina greitis apie 85km/h sanaudos 4.7l.
Atgal i Vilniu greitis 95km/h sanaudos 5.3l
(y)
4.7 - gal pavėjui  :-]
Man - Kaunas Vilnius su AC, 115km/h (kur galima) + mažesnis greitis kur remonto darbai - 5.5 l/100.
Šiaip jau berods rašiau kažkur aukščiau - Vilnius Klaipėda tiesiai, ir atgal per Šilutę ir palei Nemuną, su pasimalimais miesteliuose, pilna mašina su AC - 5.8
Kaip tokio dydžio ir dinamokos mašinai - labiau nei adekvatu.

Henris

greiciausiai 4.7 nes fura pasigavau ir cruise control, kad ja sektu nustaciau, mazesnis vejo pasipriesinimas gavos :)

Dalius7

Kaip skaičiuojat tas kelionės sąnaudas?
Aš tai pasigedau normalios trip informacijos, kaip buvo pvz. passate, kur kelionė nesiresentindavo po kiekvieno variklio užgesinimo (resetindavosi tik po ~2 val. stovėjimo).
Ar aplamai pas RAV yra kažkas tokio, kad galima būtų pažiūrėti vsią informaciją apie kelionę:
- laiką;
- nuvažiuotą atstumą;
- vid. greitį;
- sąnaudas.
Kiek maigiau, visos info taip ir neradau. Instrukcijos, aišku, neskaičiau :)

Henris

As nusistates, kad uzgesinus masina, man parodo nuo uzvedimo sanaudas, kiek km nuvaziavau ir kiek laiko truko kelione. Sanaudu istorija galima paziureti multimedia ekrane, berods spaudi ant energy monitor ir tada trip info ir ten rodo paskutiniu keliu trip info bent jau sanaudas ir kiek laiko vaziavai EV rezimu ir pan.

Henris

Blin bet koki trukuma radau rave, kad bardacioke nera lemputes jokios. Reikejo kazka surast stovint parkinge, atidarau ir tamsu kai siknoj, juolab didziaja dali bardacioko uzima manualo knyga. Ble koju apsvietimas melynas led, kuris nx reikalingas, o bardacioke nesugebejo nors vieno diodo idet. Cia tai pyzdec.

Dalius7

Citata iš: Henris Įrašytas Liepa 28, 2020, 16:55:50 PM
As nusistates, kad uzgesinus masina, man parodo nuo uzvedimo sanaudas, kiek km nuvaziavau ir kiek laiko truko kelione. Sanaudu istorija galima paziureti multimedia ekrane, berods spaudi ant energy monitor ir tada trip info ir ten rodo paskutiniu keliu trip info bent jau sanaudas ir kiek laiko vaziavai EV rezimu ir pan.
Jo tas trip summary yra neblogas, tik su salyga, kad keleivis prieš užgesinant variklį neatidarė durų :) Jei atidarė, ekrane rodo duris, o ne summary :( Tas pats būna, jei išjungiant variklį, būni nuspadės stabdį. Tada irgi sumarry nebus. Su usability Toyotai reikia dar smarkai padirbėti.

Dalius7

Citata iš: Henris Įrašytas Liepa 28, 2020, 23:21:53 PM
Blin bet koki trukuma radau rave, kad bardacioke nera lemputes jokios. Reikejo kazka surast stovint parkinge, atidarau ir tamsu kai siknoj, juolab didziaja dali bardacioko uzima manualo knyga. Ble koju apsvietimas melynas led, kuris nx reikalingas, o bardacioke nesugebejo nors vieno diodo idet. Cia tai pyzdec.
Mane po passato tokios smulkmenos irgi nervuoja. Kažkaip nesolidžiai čia toyota taupo.

kixxoff

Citata iš: Henris Įrašytas Liepa 28, 2020, 23:21:53 PM
Henrį prarovė  :-]
Dėl apšvietimo galiu išvardinti kas mane labiausiai erzina:
- Salono apšvietimo mygtukai viršuj (čia labiausiai man trūksta);
- Bardačiokas (šiaip laifhakas Henriui: jei manualas guli namie - bardačioke daugiau vietos :P )
- Stiklų pakelėjų apšvietimas (čia man beveik pofik, vis vien nežiūriu aš į juos);
- Bagažinės apšvietimas - jis, kaip ir visas RAVo salono apšvietimas - šūdinas.

Henris

Jo del apsvietimo mugtuku virsutinej konsolej tai irgi erzina, ant Aurio buvo geriau nes pati zibinta spausdavai ir jis isijungdavo. Del stikli pakeleju apsvietimo man irgi netrukdo. Salono lemputes jau senai i led pakeiciau iskaitant ir bagazinej. Manuala laikau bardacioke, nes jei reiktu kokia funkcija issiaiskint, kad butu po ranka.

Logistas

Citata iš: Daliusv Įrašytas Liepa 28, 2020, 23:26:57 PM
Mane po passato tokios smulkmenos irgi nervuoja. Kažkaip nesolidžiai čia toyota taupo.

Kaip irgi po Passato, tai mane labiausiai šokiravo "leaving home" funkcija, kuria reikia rankiniu budu įjungti. Nesuvokiama kas galėjo taip sugalvoti.

kixxoff

Turiu klausima kolektyvui - ar kas nors naudojate vėjo deflektorius ant durelių? Kokie atsiliepimai?
Toyotoje jų kaina ne labai adekvati, Ali dar neieškojau, bet įdomu ar yra iš jų reali nauda. Aš mieste nemėgstu naudoti kondicionieriaus, todėl kai nėra didelių karščių, vėdinuosi langais. Bet net nedaug pravėrus, gana stipriai pučia į vidų, ir gaunasi skersvėjai, kas ypač negerai, kai važiuoji su šeima. Kokios nuomonės?

Ir dar offtopic klausimas. Kartais matau mašinas su galinio stiklo valytuvu įvyniotu į maišelį. Ir vienintelė mintis, kurią turiu - "WTF?". Ar čia bando kažkaip to valytuvo "prekinę išvaizdą" ilgiau palaikyti..?

AVENSIS D4D CHIP

Tunelinėj plovykloj uždeda prieš plaunant

Henris

O kam tunelinej plovykloj plaunant tas maiselis ant valytuvo? Nuo ko apsaugo?

LM

Citata iš: kixxoff Įrašytas Rugpjūtis 02, 2020, 19:30:17 PM
Turiu klausima kolektyvui - ar kas nors naudojate vėjo deflektorius ant durelių? Kokie atsiliepimai?
Toyotoje jų kaina ne labai adekvati, Ali dar neieškojau, bet įdomu ar yra iš jų reali nauda. Aš mieste nemėgstu naudoti kondicionieriaus, todėl kai nėra didelių karščių, vėdinuosi langais. Bet net nedaug pravėrus, gana stipriai pučia į vidų, ir gaunasi skersvėjai, kas ypač negerai, kai važiuoji su šeima. Kokios nuomonės?

Ir dar offtopic klausimas. Kartais matau mašinas su galinio stiklo valytuvu įvyniotu į maišelį. Ir vienintelė mintis, kurią turiu - "WTF?". Ar čia bando kažkaip to valytuvo "prekinę išvaizdą" ilgiau palaikyti..?
Vienas bičiulis nusipirkęs ASTRAI. Pradžioje sakė nelabai langai gerai užsidarinėjo, bet paskui "prisidirbo". Jis rūkorius, jam sakė tinka. Siuntėsi iš kažkur, aišku neoriginalus.
Aš užsisakiau iš Varlės, priekinius PRŪSUI. Papasakosiu, šią savaitę turi atvežti.