Nuajas Hibridinis Rav4

Pradėjo Sarunas5, Gruodis 01, 2019, 16:58:13 PM

« ankstesnis - sekantis »

xaudrius

Gal Mototojoj ir pagerėjusi situacija,bet prieš aštuonis kokius metus pirkau auto dėvėtą,aišku susitariau su Mototoja dėl apžiūros. Tai labai pasigailėjau,kad pabandžiau- perekūpas koja duris ten atidarinėjo,visi jam tik rankutę spaudė,iš karto supratau,kad pinigus už patikrą į balą išmečiau.Patikroj mykė,tipo geras tas auto,biški padažyta,variklis nelygiai dirba,bet nieko tokio...nu va tokia ir patirtis.Bet laikas eina,žmonės ir firmos keičiasi.Reikia džiaugtis,kad turime galimybę rinktis.Ateis laikas aptarnavimui,pažiūrėsiu,kaip realiai Tokvilos servizas dirba.
Kiekvienas spyris į subinę yra postūmis į priekį.

TomasRav

Tokviloje užsisakiau , kad įdėtų parktronikus į Rav 4 2020. Su akcija kaina 405 eurai. Jie veikia, garsinis signalas. O ekrane neatvaizduojami. Galiniai matosi ekrane. Paklausiau Tokvilos ar taip ir turi būti. Sako taip. O man taip neatrodo. Gal pas ką yra priekiniai parkyronikai ir ar jie rodomi ekrane? Gamykliniai tikriausiai bus rodomi, bet statyti atstovybėje???? Ačiū.

Dalius7

Citata iš: TomasRav Įrašytas Gruodis 26, 2020, 17:56:29 PM
Tokviloje užsisakiau , kad įdėtų parktronikus į Rav 4 2020. Su akcija kaina 405 eurai. Jie veikia, garsinis signalas. O ekrane neatvaizduojami. Galiniai matosi ekrane. Paklausiau Tokvilos ar taip ir turi būti. Sako taip. O man taip neatrodo. Gal pas ką yra priekiniai parkyronikai ir ar jie rodomi ekrane? Gamykliniai tikriausiai bus rodomi, bet statyti atstovybėje???? Ačiū.
O preš dedant žadėjo, kad intgeruos į multimediją? Ar apie tai kalbos nebuvo?

TomasRav

Maniau tai savaime suprantama, kad integruota multimedijoje. Ne garaže juk stato :)

Sent from my SM-N980F using Tapatalk

Dalius7

Citata iš: TomasRav Įrašytas Gruodis 26, 2020, 19:29:11 PM
Maniau tai savaime suprantama, kad integruota multimedijoje. Ne garaže juk stato :)

Na manau jiems tas nėra savaime suprantama. Aš kažkada Mazda 6 iš salono ėmiau ir papildomai dėjau galinius parktronikus. Tai radau įdėtą kinietišką reikalą au tuo papildomu pulteliu ant panelės, kuris dabar kanuoja ~15Eur. Tada mokėjau tarp 400-500 Lt.

TomasRav

Ir man tokios mintys, kad garsinius parktronikus galėjau už 20 e. įsidėti :)

GALLANT

Citata iš: TomasRav Įrašytas Gruodis 26, 2020, 19:39:39 PM
Ir man tokios mintys, kad garsinius parktronikus galėjau už 20 e. įsidėti :)

Bet pas dyleri jug daug solidziau ir kavos gal net dave nemokamai 😁😁

kixxoff

Citata iš: TomasRav Įrašytas Gruodis 26, 2020, 17:56:29 PM
Parktronikai visi matosi multimedijoje - ir priekis, ir galas.

TomasRav

Ačiū!!! Reiškia chaltūra Tokvilos darbas. Nemanau, kad sudėtinga labai pajungti prie ekrano jei originalius parktronikus stato.... BET, nusipirkau priekinę video kamerą! Gal bus geriau nei parktronikai, bent jau iš priekio per centrą. Kai atšils orai, reiks pasistatyti.

balticam

Tiesa pasakius nei karto nemaciau reikalo priekyje parktroniku ar kameros. Gale kameros per akis taip pat. Be to parktronikai daznai paveda ir jais pasitiket neverta. Ne viena karta maciau kaip jais pasitikintis apibraizo sonus ar bamperius.

Dalius7

Citata iš: balticam Įrašytas Gruodis 27, 2020, 19:55:44 PM
Tiesa pasakius nei karto nemaciau reikalo priekyje parktroniku ar kameros. Gale kameros per akis taip pat. Be to parktronikai daznai paveda ir jais pasitiket neverta. Ne viena karta maciau kaip jais pasitikintis apibraizo sonus ar bamperius.
priekiniai parktronikai gerai, kai reikia siaurame tarpe gatvėje parkuotis. Dar kokį iš salono nematomą kliūtį (pvz stulpelį) gali fiksuoti, Priekinė kamera irgi būtų gerai, tik nesu jos turėjęs.

TomasRav

Parktronikai labai gerai, o jei dar rodytu vizualiai tai butu puiku. O kamera kainuoja apie 30 euru. Istatymas nera labai sudetingas. https://youtu.be/OEQP085CsQc

Mediaguru

Citata iš: TomasRav Įrašytas Gruodis 28, 2020, 10:50:54 AM
Parktronikai labai gerai, o jei dar rodytu vizualiai tai butu puiku. O kamera kainuoja apie 30 euru. Istatymas nera labai sudetingas. https://youtu.be/OEQP085CsQc

Nesutikciau. Jie prideda buktai didesni pasitikejima parkuojantis, bet mane nuvyle ne karta. Kabinau ir stulpeli, ir kruma ir tvora...be ju buvau daug apdairesnis ir tokiu uzkabinimu neturedavau. Ne viska mato tam tikru kampu, be to zviegia kaiapsala ar po serksno. Yra jie pas mane, bet laikau atjungtus. Su kamera daug fainiau ir tikslaiu gaunasi.

Sarunas5

Kasko Tokvila veikia puikiai, pora kartų teko bendrauti jokių priekaištų neturiu.  Bet dėl savo garantijos, tai šakės. Paskambinau i Mototoja jau ir ekspertas darbuojas🤣🤣🤣 Laukiu jo expertizės

Sarunas5

Papildoma informacija..  Gal su Mototoja susiskambino, bet atsiprašė, ir sakė spres problėmą