Nuajas Hibridinis Rav4

Pradėjo Sarunas5, Gruodis 01, 2019, 16:58:13 PM

« ankstesnis - sekantis »

kixxoff

Citata iš: SML Įrašytas Sausis 11, 2021, 08:56:12 AM
Taip ji siejasi tiesiogiai su mašina. Iš principo truėtų rodyti kuriose kelionės vietose naudojai daugiau kuro, kurioj vietoj staigiai staibdei, staigiai greitėjai ir (rodos) pateikia pasiūlymus kaip optimizuoti kelionę. Čia turėtų būti kažkas panašaus į tai ką gauni emailu kai atlieki bandomąjį važivimą su RAVU atstovybėje - kiek laiko važiavai elektra, kaip ekonomiškai ir t.t.
Kaip ji su mašina susijungia? Tuo pačiu laidu kur dabar jungiu, kad Android Auto veiktų?

SML

Citata iš: Henris Įrašytas Sausis 09, 2021, 23:18:27 PM
nu blet negaliu prisijungti prie to fucking MyT. Prie mano.toyota.lt prisijungiu viskas ok. Bandziau ir is appso prisijungti ir is kompo, raso PATEIKITE TEISINGUS DUOMENIS.
Sukurti naujos paskyros MyT neduoda, nes tipo jau ji su mano emailu sukurta (kiek suprantu cia ta pati sistema kaip ir portale mano.toyota.lt).
Kaip jus prisijunget, kuret nauja paskyra ant MyT appso telefone? ar turejot jau paskyra mano.toyota.lt portale?

Sistemos turėtų būti atskiros nes duomenimis jos nesidalina. Aš turėjau paskyrą mano.toyota.lt bet kuriau naują MyT naudodamas tą patį email'ą.
Toyota RAV4 2020

SML

Citata iš: kixxoff Įrašytas Sausis 11, 2021, 08:59:32 AM
Kaip ji su mašina susijungia? Tuo pačiu laidu kur dabar jungiu, kad Android Auto veiktų?

Dėl RAV4 šitos vietos niekur neradau dokumentacijoj apps'o, skaitosi, kad turėtų susisieti gal per bluetooth? (jeigu tel pririštas prie mašinos) tiesiog to niekur niekas nedetalizuoja.

Aš prijungiau ir kitą automobilį - 2017 Yarį, kadangi ten multimedia dar sena, galėjau registruoti tik ją, o tam reikėjo tiesiog hotspot'ą telefone pasidaryt ir prisijungt mašiną prie interneto, tuomet jau ten susivest ką reik.
Toyota RAV4 2020

SML

Citata iš: xaudrius Įrašytas Sausis 09, 2021, 19:42:32 PM
Reikia daryti naują paskyrą.Tada suvedi win ir viskas gerai.Beje,tą geriau reikia daryti mašinoje,nes aktyvuojant teks biški pasivažinėti.

Kaip suprantu tau pavyko susieti mašiną su programėle? ar jungei telefoną kaip nors kitaip prie RAV'o nei tik kad per bluetooth, (pvz per laidą ar hotspotą reikėjo daryt ar dar kažkaip kitaip)?
Toyota RAV4 2020

kixxoff

Pabandysiu pažaisti. Appsą vėl atsisiunčiau, accountas iš tikrūjų kitas - "mano toyota" loginai netinka. Nesunkiai pavyko savo mašiną pagal VIN appse rasti.
Dabar reiks kažkaip susieti su multimedija mašinoje.

Dalius7

Multimedijoje nėra meniu  punkto "Connectivity", kaip rodo filmuke. Wifi On galima padaryti, tačiau tuo viskas ir baigiasi :(

kixxoff

Citata iš: Daliusv Įrašytas Sausis 11, 2021, 10:46:46 AM
Multimedijoje nėra meniu  punkto "Connectivity", kaip rodo filmuke. Wifi On galima padaryti, tačiau tuo viskas ir baigiasi :(
Manau, galima ir Tokviloj klaust kaip sujungti mašiną su appsu. Nebent pasakys, kad reikia atvažiuoti ir kaina 59 pinigai  :D (nafing piorsonal, džest biznes).

xaudrius

Pažaidžiau.Susidaro įspūdis,kad apsas dar nėra atidirbtas. Tik gal nieko funkcija,kad tiksliai rodo,kuroje vietoje ji stovi. Nereikės prie Akropolio paveiksliukų atsiminėti...
Kiekvienas spyris į subinę yra postūmis į priekį.

kixxoff

Citata iš: xaudrius Įrašytas Sausis 11, 2021, 14:31:48 PM
Pažaidžiau.Susidaro įspūdis,kad apsas dar nėra atidirbtas. Tik gal nieko funkcija,kad tiksliai rodo,kuroje vietoje ji stovi. Nereikės prie Akropolio paveiksliukų atsiminėti...
O tai ar rodo kiek ANT elektros važiavai, kaip stabdei staigiai.. tipo kad matytum kaip galima efektyvinti vairavimo stilių..?

xaudrius

Citata iš: kixxoff Įrašytas Sausis 11, 2021, 15:33:01 PM
O tai ar rodo kiek ANT elektros važiavai, kaip stabdei staigiai.. tipo kad matytum kaip galima efektyvinti vairavimo stilių..?
Ne,dar tiek nedasikapsčiau,bet teoriškai turėtų būti tokia funkcija.
Kiekvienas spyris į subinę yra postūmis į priekį.

SML

Jie dar turi daug problemų. Vakar visą vakarą susirašinėjau su Toyota Baltic app'so supportu. Taip ir nesugebėjo verifikuoti mano RAV'o, bet pažadėjo sugrįžti dar.
Toyota RAV4 2020

Henris

pagaliau prisiregistravau su nauju emailu, nors supportas atrase, kad nesusije mano.toyota.lt su MyT platforma, bet visgi susije. Ilgai krusausi kol multimedia priregistravau, bet pavyko kazkaip. Liko dabar baigti instrukcija, kur 3min ijungta masina palaikai, rida nustatai ir pravaziuot kazkiek turi. Cia matyt per gps nusiims duomenis, kad is telefo per appsa galetum matyt auto buvimo vieta.
Uzsirasiau i Mototoja del carplay update ir navi mapsu atnaujinimo, kaina 120, nes ta mikrofona tures kazkoki tinkama idet, trukme 2.5h
Toyota Rav4 AWD Hybrid 2019

balticam

Citata iš: Henris Įrašytas Sausis 12, 2021, 15:46:37 PM
pagaliau prisiregistravau su nauju emailu, nors supportas atrase, kad nesusije mano.toyota.lt su MyT platforma, bet visgi susije. Ilgai krusausi kol multimedia priregistravau, bet pavyko kazkaip. Liko dabar baigti instrukcija, kur 3min ijungta masina palaikai, rida nustatai ir pravaziuot kazkiek turi. Cia matyt per gps nusiims duomenis, kad is telefo per appsa galetum matyt auto buvimo vieta.
Uzsirasiau i Mototoja del carplay update ir navi mapsu atnaujinimo, kaina 120, nes ta mikrofona tures kazkoki tinkama idet, trukme 2.5h

Jokio mikrofono det nereikia, vejus pucia ir tiek. Visas darbo masinas upgreidinom patys, jokiu mikrofonu, tik softas. Be to nepamirs, kad zemelapiams ir taip 3 metai nemokamas naujinimas priklauso, taip kad tegu nevaro kad cia gera atseit daro..
O MyT programa tai kaip kokia blake; sekliu programele ir neaisku kas duomenimis naudojasi. Man asmeniskai nepatiktu, kad kiekviena nuvaziuota km kazkas skaiciuotu...Na bet kiekvienam savo.

Henris

kadangi neberadau instrukcijos kaip paciam apdate softa su gamykline navi, px tegul dyleris tuo uzsiima.
Toyota Rav4 AWD Hybrid 2019