Nuajas Hibridinis Rav4

Pradėjo Sarunas5, Gruodis 01, 2019, 16:58:13 PM

« ankstesnis - sekantis »

kixxoff

Citata iš: Daliusv Įrašytas Sausis 11, 2021, 10:46:46 AM
Multimedijoje nėra meniu  punkto "Connectivity", kaip rodo filmuke. Wifi On galima padaryti, tačiau tuo viskas ir baigiasi :(
Bandžiau šiand sujungti su mašina. Nieko nesigavo - nėr pas mane to Connectivity. Henris, pas tave buvo multimedijoj "Connectivity"?
Gal čia tik tiems kas turi gamyklinę navi galima MyT naudoti..?

Henris

nera conectivity, reikia eiti: setup-wifi prijungti multimedia prie savo telefono wifi hotspot. Tada setup-online ir prisijungti su savo MyT paskyra (tiesiog ivesti savo email ir pass). Tada bandyt atlikt viska pagal instrukcija, man nepavyko uzbaigt aktyvavimo, nuejau iki ridos ivedimo, o bandziau uzbaigti ta aktyvavima, tai toj vietoj liko pakibe kelias dienas. Maciau, kad jau atkibo, bet reikia is naujo ta litanija vel praeit. Bet lauke labai salta, tai nekyla noras eit ir tarcialint masinoj :)
Toyota Rav4 AWD Hybrid 2019

kixxoff

Citata iš: Henris Įrašytas Sausis 16, 2021, 19:20:16 PM
nera conectivity, reikia eiti: setup-wifi prijungti multimedia prie savo telefono wifi hotspot. Tada setup-online ir prisijungti su savo MyT paskyra (tiesiog ivesti savo email ir pass). Tada bandyt atlikt viska pagal instrukcija, man nepavyko uzbaigt aktyvavimo, nuejau iki ridos ivedimo, o bandziau uzbaigti ta aktyvavima, tai toj vietoj liko pakibe kelias dienas. Maciau, kad jau atkibo, bet reikia is naujo ta litanija vel praeit. Bet lauke labai salta, tai nekyla noras eit ir tarcialint masinoj :)
Tai vat reikalas tame, kad multimedijoj spaudžiu: Setup - wifi, ir ten matau opcijas: wifi power ir Miracast.
Padarau wifi power ON, ir viskas. Kaip to hotspoto ieškot bbž (nors telefone wifi skleidimą įjungiau).

Henris

pas mane ijungus wifi on apacioj yra available networks ant jo paspaudi ir ismeta galimu wifi sarasa.
O nera per setup dar tokios opcijos internet arba Toyota online?

Henris

xaudrius

Pas mane irgi nėra WiFi sąrašo. Tikriausiai programa jungiasi tik su multimedija, kurioje yra navigacija.
Kiekvienas spyris į subinę yra postūmis į priekį.

pecionka

Aš daejau iki kilometražo suvedimo o tada kito žingsnio niekaip nepagauna, nesusijungia. Bet kadangi dabar šalta ilgai nebandžiau, porą kartų be rezultato.

SML

Citata iš: xaudrius Įrašytas Sausis 17, 2021, 18:58:30 PM
Pas mane irgi nėra WiFi sąrašo. Tikriausiai programa jungiasi tik su multimedija, kurioje yra navigacija.

Pas mane taip nėra Wi-fi sąrašo. Taip pat nėra ir gamyklinės navigacijos. Bet pagaliau su Toyota app'o suppoto pagalba pavyo viską sujungti. Pakankamai idomus tas Driving analytics - pateikia visas vietas kur staigia stabdei, kur greitėjai, kur greitį viršijai ir t.t. Žinoma jeigu kyla baimių, dėl duomenų saugumo, vietos sekimo ir pan. visuomet galima įjungti Privacy mode ir programėlė nieko nefiksuos.
Toyota RAV4 2020

kixxoff

Citata iš: SML Įrašytas Sausis 18, 2021, 09:05:40 AM
Pas mane taip nėra Wi-fi sąrašo. Taip pat nėra ir gamyklinės navigacijos. Bet pagaliau su Toyota app'o suppoto pagalba pavyo viską sujungti. Pakankamai idomus tas Driving analytics - pateikia visas vietas kur staigia stabdei, kur greitėjai, kur greitį viršijai ir t.t. Žinoma jeigu kyla baimių, dėl duomenų saugumo, vietos sekimo ir pan. visuomet galima įjungti Privacy mode ir programėlė nieko nefiksuos.
Gal gali papasakot žingsnius ką daryti, kad sujungčiau appsą su mašina (be navigacijos)?

Dalius7

Citata iš: kixxoff Įrašytas Sausis 18, 2021, 13:27:06 PM
Gal gali papasakot žingsnius ką daryti, kad sujungčiau appsą su mašina (be navigacijos)?
man irgi labai įdomu, kaip pavyko susijungti su multimedija be navigacijos.

Henris

O po multimedia update, jums nesuprastejo garso kokybe? Is isb ar per laida is telefono dar puse velnio, bet fm ar BT rysiu muzika tai atrodo, kad bitrate'as mazas butu. Zemu mazai, EQ negerina situacijos.
Beje kitaicai atrase, kad norimas wireless dongle not suitable for yor model :(

kixxoff

Citata iš: Henris Įrašytas Sausis 18, 2021, 21:30:52 PM
O po multimedia update, jums nesuprastejo garso kokybe? Is isb ar per laida is telefono dar puse velnio, bet fm ar BT rysiu muzika tai atrodo, kad bitrate'as mazas butu. Zemu mazai, EQ negerina situacijos.
Beje kitaicai atrase, kad norimas wireless dongle not suitable for yor model :(
Aš nepastebėjau, kad garsas pablogėtų. Muzikos klausau arba per AA VLC, arba radijo.

Henris

Bliat o carplay vlc nesuportina, sukos.

SML

Citata iš: kixxoff Įrašytas Sausis 18, 2021, 13:27:06 PM

Dėl connected services, dariau pagal įprastą tvarką, sekiau tuos 5 žingsnius bet kaip ir daugelis užstrigau ties antru - po ridos įvedimo niekaip negalėjau užbaigti registracijos nors sekančius žingsnius padariau. Parašiau per programėlę į app support ir tiesiog nurodžiau kad užstrigau ties automoblio verifikacija. Jie per kokią dieną su manim susieikė per emailą ten dar kartą išsamiai paaiškinau, nusiunčiau porą screenshootų ir jie prieš tai paprašę VIN numerio verifikavo automobilį patys. Po supporto veiksmų programėlė keistai pradėjo rašyt, jog pradėtas deaktyvavimo procesas, bet kitą dieną pravažiavus trumpai viskas susitvarkė. Po dar vienos kelionės pradėjo veikti ir Car Analytics.

Dėl multimedijos registravimo, kadangi sąrašę mūsų multimedijos modelio neradau, tai prie to pačio parašiau jiems dar, vėlgi su screenshotais. Jie nustebo jog sąraše mūsų multimedijos nėra. Tai dėl šito dar laukiu atsakymo.

Dar vienas dalykas ką pastebėjau registruodamas kitą automobilį - Yarį, (ten senesnė multimedija) jog ten reikalauja kodo iš V5C dokumento, kad galėtų sukelti priežiūros istoriją į programėlę, bet kiek žinau V5C dokumentas yra nadojamas tik UK.

Išvada, Toyota Baltic supportas reaguoja greitai ir tikrai padeda bet app'sas paleistas dar tikrai neišbaigtas ir nepritaikytas mūsų rinkai.
Toyota RAV4 2020

Henris

VSC istorija egzistuoja mano.toyota.lt paskyroje. As ja matau ten prisijunges. Beda, ta, kad MyT appse leido registruotis tik su kitu email, nei mano.toyota.lt todel MyT appse aptarnavimo istorijos nematau, nors MyT supportas teigia, kad sios dvi paskyros nesusijusios, bet ant mano email, kuris registruotas mano.toyota.lt neleido registruotis MyT