Nuajas Hibridinis Rav4

Pradėjo Sarunas5, Gruodis 01, 2019, 16:58:13 PM

« ankstesnis - sekantis »

LM

AC ir auto visada veikia manau kartu.
Ziema aktualu del langu rasojimo.
Bandziau ir taip ir taip. Jeigu be AC po kiek laiko pradeda rasoti langai, jeigu nustatai Auto jokiu rasojimu. Jeigu ilgiau nenaudoji AC ir paskui ijingi irgi pasijaucia kvapai , kaip seno grindu skuduro. Reikia dazniau ijungti AC ir nebus tu kvapu, salono filtra reikia dazniau keisti nei kad rekomenduoja.
Rekomendacija kas 30 t.km, nesamone musu klimato ir pagal keliu, miesto gatviu prieziura. Pilna dulkiu, siuksliu ir viso kitokio bieso.

kixxoff

Citata iš: LM Įrašytas Vasaris 16, 2021, 10:21:56 AM
AC ir auto visada veikia manau kartu.
Ziema aktualu del langu rasojimo.
Bandziau ir taip ir taip. Jeigu be AC po kiek laiko pradeda rasoti langai, jeigu nustatai Auto jokiu rasojimu. Jeigu ilgiau nenaudoji AC ir paskui ijingi irgi pasijaucia kvapai , kaip seno grindu skuduro. Reikia dazniau ijungti AC ir nebus tu kvapu, salono filtra reikia dazniau keisti nei kad rekomenduoja.
Rekomendacija kas 30 t.km, nesamone musu klimato ir pagal keliu, miesto gatviu prieziura. Pilna dulkiu, siuksliu ir viso kitokio bieso.
Jo, smarvė panaši buvo. Ir naudoju AC retai žiemą. O salono filtrą keičiau prie 10t maždaug. Vadinas reiks jungti dažniau AC :)

SML

Citata iš: xaudrius Įrašytas Vasaris 07, 2021, 19:14:01 PM
Visą savaitgalį miškais prasimaliau, šiandien lauke rodė -14.Šiaip mašina stovi po pastoge.Tfu,tfu,tfu-viskas gerai. Bet ačiū už info, stebėsim.Beje,kažkaip per youtube užmačiau video,ten rodė,kad Vokietijoje jau prasidėjo atšaukimas,tik rusiškai nelabai suprantu, ką reiškia defekt materialov ryčiagov.Bet kalbėjo,kad tai rimta problema.

Pas mus šitą recallą jau senokai daro. Man pakeitė tas dalis dar 2020 rudenį. Čia kaip kolegos minėjo, paveikta neįtin daug automobilių, tik gamintų tam tikrais mėnesiais. Kaip atstovas sakė, gali būti jog buvo panaudotas netinkamas lydinys tom detalėm ir, kad ateityje nekiltų problemų - dalys nesutrukinėtų, nelūžtų ir t.t.  jas dėl ramios galvos tiesiog pakeičia.

Toyota RAV4 2020

kixxoff

Citata iš: SML Įrašytas Vasaris 17, 2021, 08:00:16 AM
Pas mus šitą recallą jau senokai daro. Man pakeitė tas dalis dar 2020 rudenį. Čia kaip kolegos minėjo, paveikta neįtin daug automobilių, tik gamintų tam tikrais mėnesiais. Kaip atstovas sakė, gali būti jog buvo panaudotas netinkamas lydinys tom detalėm ir, kad ateityje nekiltų problemų - dalys nesutrukinėtų, nelūžtų ir t.t.  jas dėl ramios galvos tiesiog pakeičia.
O tai keičia į naują tokia pat detalę (koks pointas?) ar į kažkokią patobulintą?

Henris

keicia i tokia pat tik is nebrokuoto metalo lydinio.
Toyota Rav4 AWD Hybrid 2019

SML

Citata iš: Henris Įrašytas Vasaris 17, 2021, 09:15:40 AM
keicia i tokia pat tik is nebrokuoto metalo lydinio.

Būtent taip. Pliusas - už vieną padaro ratų suvedimą, kas visad yra sveika ypač jeigu jau yra daugiau pravažiuota
Toyota RAV4 2020

Henris

nu pagaliau ir mano MyT appsas pajudejo, po papildomos aktyvacijos is supporto.
Bet man nenuskaito visu kelioniu hybrid coachas, gal kas antra kokia :)
Ir siaip kazkas rase, kad appse mato kiek kuro bake yra ir pan. As tai nematau tokiu opciju, kur ieskot?

Dalius7

Keista, kad pas tave nerodo visų kelionių. Pas mane atvirkščiai. Net stebiuosi, kad be jokių problemų fiksuoja 100% visas kelionės.
Kuro kiekį, akumo įkrovą, kiek domėjausi rodo US versijose

Henris

ai supratau, rodo visas keliones, tik veluoja uzkraut kartais i appsa.

kixxoff

Man kažkada vakare, kelios valandos po to kai jau buvau namie, parodė, kad negali parodyti automobilio lokacijos, nes automobilis šiuo metu juda  :O
Jau lovoj gulėjau.. pamaniau, jei nuvarė, tai ką jau darysi. Patikrinsiu ryte :) Iš ryto rodė normaliai.
O dabar su citybee skandalu tai mąstau kiek duomenų į toyotą eina, su visais maršrutais.. baisu...

Henris

seniausiai tie duomenys keliauja is musu visu telefonu neiasku kur, tai del sito menkniekio visiskai nesiparinu. Telefone zymiai daugiau privaciu duomenu nei masinos vin numeryje :)

Dalius7

Na ten nei vardo, nei pavardės (bent jau aš nenurodęs), nei, tuo labiau, asmens kodo nereikia pateikti.
Man toks įspūdis, kad auto savarankiškai fiksuoja ir siunčia tuos duomenis į Toyota serverius. Ko gero naudojasi ta emergency SIM kortele.
Kažkur lyg buvau matęs info, kad Toyota ar tai 2, ar 3 metus MyT paslaugą teikia nemokamai. Vėliau, ko gero teks susimokėti, nes jiems kaip minimum kainuoja duom. perdavimo planas.
Reiktų kada pabandyti važiuoti telefone išjungus BT, wifi, location ir pažiūrėti, ar fiksuoja kelionę. Gal kas jau bandėte?

Henris

turetu fiksuoti, telefonas tavo masinoj ne prie ko nes tu sededamas ne masinoj gali matyt savo auto vieta, nes masinos SOS paslauga siuncia duomenis i Toyota serva, o tu kaip registruotas vartotojas tiesiog i appsa nusikrauni duomenis is Toyota servo. Realiu laiku tavo telefonas ir auto gps neturi jokio rysio

kixxoff

Kai (jei) padarys paslaugą mokamą, gal jau būsiu atsižaidęs  :-]

Henris

nemanau, kad kas mokes uz ta paslauga, jei butu kokiu naudingu opciju papildomu, pvz auto uzvedimas is appso ar patikrinimas ar dureles uzrakintos ir langai uzdaryti ir pan. Tada dar galvociau uz tai moketi