Avensis > i ka naujesnio keisti?

Pradėjo Smac, Kovas 10, 2021, 13:49:32 PM

« ankstesnis - sekantis »

Henris

nu ir sulyginai :) Nors siaip uz kasko moketum tris kartus daugiau ko gero nei uz naujo ravo :)
Toyota Rav4 AWD Hybrid 2019

ketvirtasis

Ir kur su tuo lexus važiuotum, jei ką nuvežti į sodą ar panašiai kaip tada?

pecionka

Neturiu jokio sodo.
Bet automobilis turi teikti malonumą kai vairuoji, dėl to šiuo metu rinkčiausi aukštesnę klasę.

Henris

o kodel i soda negalim su lexus vaziuoti? :)

ketvirtasis

Citata iš: Henris Įrašytas Kovas 12, 2021, 16:37:53 PM
o kodel i soda negalim su lexus vaziuoti? :)
Į sodą gali ir su lėktuvu - skonio reikalas, bet jei ką nors nuvežti didesnių gabaritų. Pvz: reikėjo parketą vežti, kiekis per mažas (13kv/m) kad nomuoti autobusiuką. Man auto reikalingas ne pas mergas ar prieš kitus maivytis, mano mašiniukas turi man tarnauti. Tai ir ieškome biski didesnio, nu ir aišku prabangesnio.

Smac

Hebra, kiekvienas pagal save...

• Kazkam reikia 2-vietes masinos, kur bagazineje tik puse rankinuko telpa...
  • Kazkam universalo (kaip man) kad tilptu 5 lagaminai + 10 kupriniu, maisu, maiseliu ir t.t.
  • Kazkam dzipo, kad per kaimus lentas kubometrais vezioti...
Juk mes visi skirtingi... ir poreikiai musu skirtingi...
Nerasykit man asmeniniu pranesimu, jei nenorite laukto po puse metu atsakymo :) Geriau e-mailu :)

ketvirtasis

Bandom surasti aukso viduriuką, nu kad iš mašinos išlipti nebūtų gėda, kokį negabaritinį daiktą galėtum nuvežti (nebūtinai į sodą), kad visi tilptų. Svarbiausia kai paminėjai autoservisų nešelpti.

Smac

IMHO gedos jausmas - tai isvis ne tas jausmas i kuri bandau orientuotis savo gyvenime... Kaip tik begedis pasidariau paskutiniu metu, bet ne blogaja kitiems prasme, o geraja sau... Tiesiog su amziumi pradedi suprasti, kad kitiems yra nusispjauti su kuo tu vazineji ar kokius batus nesioji... Kazkam juk geda ir Toyota vairuoti, nes yra Lexus, BMW ir t.t. :)  O as ir Opeliuka gerokai senesni pavairuoju nes taip tiesiog gavosi gyvenime kad turiu ji irgi... Nors pries mano Avensi IMHO tai nesulyginamas kibiras :)

Tai labiau kompleksas - noras tureti kazka (bet koki daikta) kad nebutu geda pries kitus...
Mano filosofija yra pagal galimybe tureti tai kas MAN patinka ir tinka funkcionaliai MANO gyvenimiskai situacijai patenkinti... O ne tai kas sukelia pavyda mano kaimynui :)  Ir jei toks MAN tinkantis daiktas egzistuoja pigiau... tai as geriau $ likuti isleisiu kitur...

Todel diskusija noreciau grazinti atgal prie uzduoto klausimo... Gyvenimas po Avensio :D koks jis bus? :think:  Nes ir aukso viduriukas kiekvienam vis tiek bus savo... Gal yra tokiu kurie kaip tik po Avensio (universalo) persedo i kita varianta ir jie gali pasakyti kodel?

P.S.: Tikrai kol kas labiau kabina universalu variantai is Subaru ir Volvo, nei bet kokie Toyota / Lexus visureigiai... Beje Hondu su universalo kebulu nei vienam skelbime neradau...
Nerasykit man asmeniniu pranesimu, jei nenorite laukto po puse metu atsakymo :) Geriau e-mailu :)

Henris

kiekviena kart renkantis auto yra galvos skausmas nesvarbu ar nauja ar naudota. As tai siulyciau taip: isivedi i autoplius biudzeto remus nuo-iki kebulo tipas: universalas, kuro tipas, pavaru dezes tipas ir spaudi ieskoti. Is gautu rezultatu issirenki Top5 ar Top3, tada nuvarai i tu auto atstovybes pasiimi test drive, nes dyleriai ir naudotus pardavineja, o pravaziavus iskart pamatysi kas limpa o ka iskart atmesi. Aisku gali netestuot tokiu markiu, kuriu neleidzia vairuot pacio "religija" :)

Smac

Citata iš: Henris Įrašytas Kovas 14, 2021, 22:04:52 PM
kiekviena kart renkantis auto yra galvos skausmas nesvarbu ar nauja ar naudota. As tai siulyciau taip: isivedi i autoplius biudzeto remus nuo-iki kebulo tipas: universalas, kuro tipas, pavaru dezes tipas ir spaudi ieskoti. Is gautu rezultatu issirenki Top5 ar Top3, tada nuvarai i tu auto atstovybes pasiimi test drive, nes dyleriai ir naudotus pardavineja, o pravaziavus iskart pamatysi kas limpa o ka iskart atmesi. Aisku gali netestuot tokiu markiu, kuriu neleidzia vairuot pacio "religija" :)

:D :D :D Logiska veiksmu seka...

O "religijos" privengiu... Tiesa pasakius savo pirma Avensi nupirkau visai netycia... vaiksciodamas turguje ir turedamas galvoje visai kita marke, pamaciau i nusprendziau... :)
O viena karta buvau nuvares paziureti Skoda Yeti (pries savo antra Avensi) nes nu o gal gyvai viskas ne taip kaip "atrodo"... Kartais reikia isitikinti kad ne veltui "nurasai" vos pamates...

GALLANT

Tai, kad jau 2030m visus nori ant elektros persodinti 😂, tai jau reik pradet apie ev galvot arba apie arkli su vezimu 😁. Man tik idomu kaip bus su krovimu, kai reiks pakraut 1mln auto kasdiena 🤔

ketvirtasis

Citata iš: GALLANT Įrašytas Kovas 15, 2021, 01:06:19 AM
Tai, kad jau 2030m visus nori ant elektros persodinti
Noras visus iš kelių eliminuoti, nes dabar vos ne kekvienas po du "kibirus" turi, mano bendradarbis net 4 senas hondas. Ir tąsosi keliuose su tokiais kibirais, ponams kelią užstodamas antroje juostoje.

Henris

nuo 2030 nori tiesiog neregistruoti auto su vidaus degimo motorais, bet tai nereiskia, kad ju nebeliks gatvese :) Musu tauta moka apeit istatyma ir savo kibirus izgrezia iki paskutiniuju kol kojos neiskrenta per dugna ispuvusi :) Registruos kokioj Baltarusijoj ir vazines LT, kas nores pasikeist i kita kibira :)

GALLANT

Citata iš: ketvirtasis Įrašytas Kovas 15, 2021, 06:56:02 AM
Noras visus iš kelių eliminuoti, nes dabar vos ne kekvienas po du "kibirus" turi, mano bendradarbis net 4 senas hondas. Ir tąsosi keliuose su tokiais kibirais, ponams kelią užstodamas antroje juostoje.
Tai, kad tie ev daugiau velkas drebedami, kad elektros pritruks, aisku ir su vdv visokiu pasitaiko. Bet faktas vistiek islieka, kad bus zopa su masinom ateiti.

LM

Kažkada važinėjau tik su universalu, taip reikėjo.
Draugelis šaipėsi, kad vis varinėju su "grabovežiais", sakė niekada gyvenime nepirksiu tokios mašinos  :goodboy:kol nepasistatė savo namų ir... nenusipirko universalo  :-{  :-].
Dabar neturim universalo, o jo kaip ir reiktų vien dėl ūkinių reikaliuku- kažką parsivežt- nuvežt.
Tai manau jeigu važinėji su universalu, persėdęs į sedana pajausi pastarojo minusus.
Dar kažkiek gelbėja chečbekas, bet ir ne tas.  :think: