Nuajas Hibridinis Rav4

Pradėjo Sarunas5, Gruodis 01, 2019, 16:58:13 PM

« ankstesnis - sekantis »

xaudrius

Citata iš: Henris Įrašytas Rugpjūtis 08, 2021, 17:39:58 PM
speju, kad nuo 2020 gal istaise. Arba dureles pareguliavo arba gumas pakeite su neastriu kampu. Reiks pasidomet ar nera kokio recall 2019 gamybos auto. Arba atstovybes gal turi perreguliuot dureles pries atiduodant klientui, ryt varau i Mototoja, ziuresiu kaip ivertins sita bug'a
Panašu,kad naujesnės laidos auto jau su pataisytais defektais. Nors jau artėju link 15 k ,su bagažine irgi viskas gerai.
Kiekvienas spyris į subinę yra postūmis į priekį.

Henris

Toyota Rav4 AWD Hybrid 2019

Henris

dar vienas, zodziu aplink visa perimetra kur tarpine lieciasi prie kebulo

Henris

zodziu, buvau atstovybej, pries tai dar nusiploviau ir nusisausinau tas patrintas vietas, tai paziurejo, kad tik lako sluoksnis pazeistas iki grunto nedaeje. Ties kiekvienu auto plovimu sake nusivalyt gumas, nes patenka dulkiu ir nuo vibraciju patrina tas vietas, ypac hecbekam universalam ir SUVam si problema zinoma kaip labiau aktuali, nes sukuriai gale labiausiai uznesa purvo ant bag dangcio. Mano atveju uztektu gilesnio poliravimo ir panaikintu tuos dryzius, bet sake, poliruojant nusiima sluoksnio kazkiek ir ta vieta tampa dar paziedziamesne. Del apsaugines pleveles, nuo pratrynimu padetu, bet del aerodinamikos gali atsirasti svilpmias ar dregmes nelaikymas. Sake duombazej paziures gal gumos detales kodas keitesi nuo 2020 modeliam, tada rekomenduotu keisti i kitas gumas. O siaip sake stebeti, kasskart nusiplaunant ir nusivalant gumas ir bag dangcio tas vietas, kad ten nesikauptu dulkiu ir purvo. O pries pasibaigiant garantijai darant tech aptarnavima i pastabas itraukti, kad servisas ivertintu is naujo tu vietu nusidevejima, jei jis bus zenkliai pazenges, tada dar pagal garantini perdazys, gal iki to laiko ir is gamintojo bus upgrade toj vietoj. Tai va.

xaudrius

Citata iš: Henris Įrašytas Rugpjūtis 09, 2021, 11:01:12 AM
zodziu, buvau atstovybej, pries tai dar nusiploviau ir nusisausinau tas patrintas vietas, tai paziurejo, kad tik lako sluoksnis pazeistas iki grunto nedaeje. Ties kiekvienu auto plovimu sake nusivalyt gumas, nes patenka dulkiu ir nuo vibraciju patrina tas vietas, ypac hecbekam universalam ir SUVam si problema zinoma kaip labiau aktuali, nes sukuriai gale labiausiai uznesa purvo ant bag dangcio. Mano atveju uztektu gilesnio poliravimo ir panaikintu tuos dryzius, bet sake, poliruojant nusiima sluoksnio kazkiek ir ta vieta tampa dar paziedziamesne. Del apsaugines pleveles, nuo pratrynimu padetu, bet del aerodinamikos gali atsirasti svilpmias ar dregmes nelaikymas. Sake duombazej paziures gal gumos detales kodas keitesi nuo 2020 modeliam, tada rekomenduotu keisti i kitas gumas. O siaip sake stebeti, kasskart nusiplaunant ir nusivalant gumas ir bag dangcio tas vietas, kad ten nesikauptu dulkiu ir purvo. O pries pasibaigiant garantijai darant tech aptarnavima i pastabas itraukti, kad servisas ivertintu is naujo tu vietu nusidevejima, jei jis bus zenkliai pazenges, tada dar pagal garantini perdazys, gal iki to laiko ir is gamintojo bus upgrade toj vietoj. Tai va.
Dėkui už išsamią info. Naujas modelis ir be kasiakų niekaip. Gal neverta laukti bėdos ir perdažymo, o supoliruoti ir susidėti apsauginę plevelę? Aišku, būtų puiku, kad patys oficialiai padarytų.

Henris

rasiau, kodel nerekomenduoja ten pleveles deti, nes gali atsirasti svilpimo garsai ir dregmes patekimas i salona, del vejo svilpimo gale butu dzin, bet jei neuzsandarins dregmes tai cia jau problemos gali buti

xaudrius

Citata iš: Henris Įrašytas Rugpjūtis 09, 2021, 15:12:07 PM
rasiau, kodel nerekomenduoja ten pleveles deti, nes gali atsirasti svilpimo garsai ir dregmes patekimas i salona, del vejo svilpimo gale butu dzin, bet jei neuzsandarins dregmes tai cia jau problemos gali buti
Nu bet ten to ukrainiečio video dileriai kai nudažė, uždėjo plėvelę. Dar manau profilaktikai būtų naudinga susilikoninti visas gumas.

Henris

dar pasitarsiu su pleveliu klijuotojais ar verta pabandyt uzsiklijuot, jei kas netaip galima visada nulupt, jo kazkur turiu masinoj silikono piestuka gumom, reiks prasieit.
Siaip visada norejau pleveles juosta klijuot ant stogo virs priekinio stiklo, del sito reiks irgi pasitart, nes ten daznai buna nuo akmenuku dazus pazeidzia, ypac greitkeliais jei daugiau vazinejama.

xaudrius

Citata iš: Henris Įrašytas Rugpjūtis 09, 2021, 16:13:58 PM
dar pasitarsiu su pleveliu klijuotojais ar verta pabandyt uzsiklijuot, jei kas netaip galima visada nulupt, jo kazkur turiu masinoj silikono piestuka gumom, reiks prasieit.
Siaip visada norejau pleveles juosta klijuot ant stogo virs priekinio stiklo, del sito reiks irgi pasitart, nes ten daznai buna nuo akmenuku dazus pazeidzia, ypac greitkeliais jei daugiau vazinejama.

Būna pas klijuotojus vadinamasis bikini planas. Klijuoja bamperi, veidrodelius ir kapoto priekį. Bet kaina nelabai krikščioniška pasirodė. O tikrai reikėtų. Jei pasidarysi, parašyk. Įdomu.

Henris

Kadangi RAV4 visas priekis ne is metalo tai pofig nesurudys. O stogas plieninis. Kiek suprantu bagazikas irgi aliuminis, bet ten gal labiau del estetikos del tu nutriniku norisi

Henris

apkalbejau snd su plevelininkais, sake cia ne vien toyotu beda, kitom markem su kitom durelem panasiai buna, ypac kurios vazineja zvyrkeliais, uzsirasysiu apklijavimui tu vietu, poliruot ten nemato prasmes, nes is vidaus tik matosi lako patrynimas, bet nuvalys ten viska ir perimetru apklijuos 1cm apsaugine plevele, taip pat sutariau, kad virs priekinio stiklo stogui 2cm apsaugine plevele apklijuos, stogo juostele 25eur, bagazines perimetras 60eur

xaudrius

Citata iš: Henris Įrašytas Rugpjūtis 10, 2021, 11:12:56 AM
apkalbejau snd su plevelininkais, sake cia ne vien toyotu beda, kitom markem su kitom durelem panasiai buna, ypac kurios vazineja zvyrkeliais, uzsirasysiu apklijavimui tu vietu, poliruot ten nemato prasmes, nes is vidaus tik matosi lako patrynimas, bet nuvalys ten viska ir perimetru apklijuos 1cm apsaugine plevele, taip pat sutariau, kad virs priekinio stiklo stogui 2cm apsaugine plevele apklijuos, stogo juostele 25eur, bagazines perimetras 60eur
Kai padarys ir jei bus viskas OK, brūkštelk kontaktus. Liksiu skoloj kavos 😉

Henris

As savo auto interjero ir eksterjero prieziura patikiu svaros centrui SONAX VILNIUS, jis yra uz Ukmerges g MAXIMOS. Siandien variau issivalyt masina pas juos tai jie man tokia info suteike del apsaugos pleveliu. Siaip ten dirba kruopsciai, savo Auris pas juos poliruodavau ir dengdavau nano dangom, kol kas nenuvyle, tikiuos ir sikart nenuvils. Kainos nemazos pas juos, bet kol kas kainos ir kokybes santykis mane tenkina. Pvz SVAROS BROLIAI tai mane nuvyle su poliravimu pries saule viskas "ratilais" iseje buvo, tai Sonax tvarke SB broka.

kixxoff

Pas mane plėvelė ant stogo nuo priekinio stiklo iki štampuotų išsikišimų.
O dėl bagažinės paklijavimo gal ir gera mintis. Ant mano bagažniko irgi matosi lyg lako sluoksnis padrožtas.

pecionka

Dar viena problemėlė pas mane atsirado rav'e.
Automobilis 1,5 metų senumo ir 22k km nuriedėjęs.
Pradėjo cypti galiniai stabdžiai, galvojau vienkartinis dalykas, bet vėl ir vėl stabdant, net normaliai nuvažiavus, vakar išlipau apžiūrėt tai galiniai stabdymo diskai rudžių pažeisti (abu, taškeliais), priekyje viskas švaru idealiai.
Tikrai nesitikėjau tokių dalykų taip anksti. Kadangi dylančios dalys, apie garantinį galima pamiršti, tai taip išeina kad apynaujai mašinai jau reikės stabdžių diskus keisti?  :A